valla çok dedikodu var derden başlasamkibilmiyorumkismile
aldım ama öle istediğim gibi bi alışveriş olmadı
eşimin sayın babası
kimseye haber vermeden hastaneye yatmış
ameliyat olmuş
45dk-yada1 saat bile sürmedi alışveriş
paldırküldür hastaneye gittik
dün gece sırf buraya koyiyim cicileri diye
alelacele cektim resimlerini ama pek bişeye benzemedi
ben gidim yükliyim resimleri ozaman
günaydın canım ben 2 ay önce mantar için tek kullanımlık fitil kullandım
bişey olmaz korkma zaten kullanmazsan yanlış olur bebek için erken doğuma
yada mikrop kapmasına felan neden olabilir..
Metrobüsle nasıl gidiliyor tarif edebilir misin? Bende çok gitmek istiyorum ama eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor birde 2 gün önce bir yerden iş teklifi geldi gidip orayla konuşacağım sanırım anca pazar gidebiliriz gibi geliyor ama yol eşimin gözünde çok büyüyorbirde 2 gündür şirkete bilet soracak daha soramadı bugün tekrar hatırlatayım ben ...
Canım şöyleki biz şirket olarak bi dünya fuara katılıyoruzgözümü korkuttunuz cumartesi gitme ihtimalimiz yok malesef
acaba bizdemi pazar erkenden gitsek
canım valla hatırlamıyorum ama 16-18. haftalardı sanırımbilmiyorumkismilekaç haftalıkken kullanmıştın sen ukla bana ilacı vereli 1 ay olduda ondan sordum yeni kullandım çünkü ilk 3 ay kullanılamıyomuş zaten sadece değilmi oh birazcıkda olsa rahatladım neyse canım sende söyleyince
teşekkürler opuyorumnanaktan...
günaydınnsırnaşık şeygünaydın amma kalabalık bu sabah burası15 kişi 3 te misafir var maşşalah
canım valla hatırlamıyorum ama 16-18. haftalardı sanırımbilmiyorumkismile
bende daha şişme felan yok bilmiyorumkismileayaklarım acayip şişiyo aşamları sizdede oluyomu sumocular gibim oluyom resmen çaalışmıyom şişyo bide ev hanımıyım çalışsam ne olurum acep
hem hamilesin hem iş mi değiştirtcen? Kabul ediyolar mı?Metrobüsle nasıl gidiliyor tarif edebilir misin? Bende çok gitmek istiyorum ama eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor birde 2 gün önce bir yerden iş teklifi geldi gidip orayla konuşacağım sanırım anca pazar gidebiliriz gibi geliyor ama yol eşimin gözünde çok büyüyorbirde 2 gündür şirkete bilet soracak daha soramadı bugün tekrar hatırlatayım ben ...
ayaklarım acayip şişiyo aşamları sizdede oluyomu sumocular gibim oluyom resmen çaalışmıyom şişyo bide ev hanımıyım çalışsam ne olurum acep
........................
Kızlar işyerinden bir arkadaşım kızıma pembiş bir dansöz kıyafeti almış çok komik. Görünce dayanamadım diyor . zate benim kızıma ancak bu alıır annesi kapı gıcırdısına göbek atar artık benim kızda öyle olur herhalde :)
elhamra bu ne kızzzzzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?