Kızlar işyerinden bir arkadaşım kızıma pembiş bir dansöz kıyafeti almış çok komik. Görünce dayanamadım diyor . zate benim kızıma ancak bu alıır annesi kapı gıcırdısına göbek atar artık benim kızda öyle olur herhalde :)
........................
hem hamilesin hem iş mi değiştirtcen? Kabul ediyolar mı?
Çok mu tuzlu yiyorsun canım tuz ödem yapar.
Kızlar işyerinden bir arkadaşım kızıma pembiş bir dansöz kıyafeti almış çok komik. Görünce dayanamadım diyor . zate benim kızıma ancak bu alıır annesi kapı gıcırdısına göbek atar artık benim kızda öyle olur herhalde :)
archimim özeline bak çabukkk delikafadulden
Arkadaşlar akşam gezinirken ekte ki duvar kağıdını buldum geçenlerde sanki birileri arıyordu diye hatırladım :) Umarım işinize yarar ...
Perde - İthal Duvar Kağıdı resimleri, stor perde, jaluzi perde, dikey perde, katlamalı perde foto galerisi duvar_kagidi20_b.jpg
melmea okyanus duvarı yapacaktı. onlar için balık arıyordu.
evet biri gerçek okyanus ortamı arıyordu ama kim bende hatırlamadım
ayyy nasıl özlemişimmmmbayanssulusmile
günaydın kızlaaarrryerimseniben
Ukla anne-bebek fdergisi fuar davetiyesi mi veriyor?2 tane canbebe göndermiş
3 tanede bizim şirkete anne bebek dergisi geliyo onlardan aldım
veriyim sana da akşama uğrayın bize koçişinlebilmiyorumkismile
Metrobüsle nasıl gidiliyor tarif edebilir misin? Bende çok gitmek istiyorum ama eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor birde 2 gün önce bir yerden iş teklifi geldi gidip orayla konuşacağım sanırım anca pazar gidebiliriz gibi geliyor ama yol eşimin gözünde çok büyüyorbirde 2 gündür şirkete bilet soracak daha soramadı bugün tekrar hatırlatayım ben ...
bana da küçükken ne olacaksın diye sorduklarında dansöz olacam derdim..babam bana dansöz videoları fln alırdı onları seyrederdim sürekli.
dansöz takıntılıydım.
püsküllü, tabure örtülerinden kendime kıyafet fln yapardım sempatiksalakcinni
benim kız da böle olursa yandık bilmiyorumkismile
tuzlu kıstım baya ama ayakta çok kalınca şişyo sanırım dün temizlik yapmıştım
Mexelina sen ne mühendisiydin?
QUOTE=ukla;11650075]hgepsi çok güzel canım canım güle güle giysinnnn elifzelopuyorumnanaktan
nan niye cicilerimiz topikine eklemedinbilmiyorumkismile
hgepsi çok güzel canım canım güle güle giysinnnn elifzelopuyorumnanaktan
nan niye cicilerimiz topikine eklemedinbilmiyorumkismile
Benim de öyle, çorapların izi çıkmış oluyor.Canım ya ben sürekli oturarak çalışıyom
Akşamları çoraplarımı çıkarırken bakıyom sanki o çorapın lastik ksımından yukarısı şiş gibi
Emin değilim ama sanki şiş :uhm:
bana da küçükken ne olacaksın diye sorduklarında dansöz olacam derdim..babam bana dansöz videoları fln alırdı onları seyrederdim sürekli.
dansöz takıntılıydım.
püsküllü, tabure örtülerinden kendime kıyafet fln yapardım sempatiksalakcinni
benim kız da böle olursa yandık bilmiyorumkismile
Ben Endüstri mühendisiyim . Ama çalıştığım şirkette satış müdürü olarak çalışıyordum .
bilmiyorumkismileaaaa bende vermem her istediğini almalı kızımaaaaaa.s.ay ben sıze sut kızımı vermem senın oglunda cımrı olur kesın
Kız sende 3.göz mü var? Biz niye göremedik?
Benim de öyle, çorapların izi çıkmış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?