Kızlar gunaydınnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım gecmıse bakamadım sımdı kaybolmayım ordaaaa
bazen çok az atıyorum bazen de hiç atmıyorum.
eşim kendi tabağına tuz atıyor. ben tuzsuz yiyorum
benimde çok şişiyordu, özellikle çok ayakta kaldığımda. dizaltı varis çorabı satılıyor medikalcilerde. hem de ten rengi, normal çorap gibi duruyor (20 tl). bir de oturduğun sürece ayaklarnı kaldır, aşağı doğru sallama yani.
günaydın bebişkom nerelerdesin?
Ben dün akşam alışveriş yaptım naberrrrr yerimseniben
Tamamen tuzsuz mu yiyonuz yani? :uhm: Şimdi fvarkettm yüzüğüm oynamıyo elimde sanırım şişiyorum ohaoldumsmile
eve sticker şeettim
bi bakın kızlar iyi diilse sökcem karar veremedim
Elhamracım harıka seyler almıssın dort gÖzle senı bekledım nerden alısverıs yaptın fıyatlar nasıl dİye sorayım dedım :)
buarada hepsİ cok cıcı gulegule saglıkla kullansın kızÇen onlarıııııııı İnnnŞallaahhh
eve sticker şeettim
bi bakın kızlar iyi diilse sökcem karar veremedim
[ımg]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/1563.jpg[/ımg]
[ımg]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/1571.jpg[/ımg]
Bacaklarımı bilgisayar kasasının üzerine doğru uzattım kaydirigubbakcemile3
GUNAYDIN CNMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMAYACAKSIN AMA BENDE TAM SANA ONU YAZACAKTIM DUN OKADAR LAF YEDIM CIMRI DIIYE AKSAM GITTIM OĞLUŞUMA GALATASARAYLI ESOFMAN TAKIMI ALDIM MINIK AYAKKABI ALDIM ONLUK ALDIM CIT CITLI BADİ ALDIM BİDE ALT DEGSTRME GORDUM COK GUZEL ALCAKTIM AMA BEŞİKTASLIYDI ZATEN EŞİMLE FENERBAHCE GALATASARAY DAVASI VAR BİDE İŞİN İÇİNE BEŞİKTAŞ SOKMAYIM DEDIM EHUHEHEHEHEEH:d:dance:
valla kuşum
okadar acele olduki
karşıma çıkan ilşk 2 mağazadan aldım çıktım
birincisi
havradan girince
ileride solda
ikincisi
petshopları geçince sağda hemen ama isimlerini hatırlamıyorum
fiyatlar gayet ucuz
taş çatlasın ben bunların hepsine 200 falan vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?