2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bazen çok az atıyorum bazen de hiç atmıyorum.
eşim kendi tabağına tuz atıyor. ben tuzsuz yiyorum

Ben tamamen tuzsuz yapmıyorum ama az atıyorum . Bir ara yaptığım tüm yemekler tuzlu olmaya başlamıştı ki ben asla tuzlu yapmazdım şimdi dikkat ediyorum.

Bacaklarımı bilgisayar kasasının üzerine doğru uzattım kaydirigubbakcemile3

ha buarada simli boyayı merak ediyodunuz kızlar
fotodan artık nasıl görünüyo bilmem ama onuda ekliyim

günaydın bebişkom nerelerdesin?
Ben dün akşam alışveriş yaptım naberrrrr yerimseniben

GUNAYDIN CNMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMAYACAKSIN AMA BENDE TAM SANA ONU YAZACAKTIM DUN OKADAR LAF YEDIM CIMRI DIIYE AKSAM GITTIM OĞLUŞUMA GALATASARAYLI ESOFMAN TAKIMI ALDIM MINIK AYAKKABI ALDIM ONLUK ALDIM CIT CITLI BADİ ALDIM BİDE ALT DEGSTRME GORDUM COK GUZEL ALCAKTIM AMA BEŞİKTASLIYDI ZATEN EŞİMLE FENERBAHCE GALATASARAY DAVASI VAR BİDE İŞİN İÇİNE BEŞİKTAŞ SOKMAYIM DEDIM EHUHEHEHEHEEH:d:dance:

Elhamracım harıka seyler almıssın dort gÖzle senı bekledım nerden alısverıs yaptın fıyatlar nasıl dıye sorayım dedım :)
buarada hepsı cok cıcı gulegule saglıkla kullansın kızÇen onlarıııııııı ınnnŞallaahhh

eve sticker şeettim
bi bakın kızlar iyi diilse sökcem karar veremedim

Ofyaaa benımde koca bana taa nezaman ayakkabı hedıye almıstı ılkdefa bugun cıtı pıtı olayım dıye gıydım ayaklarım mahvoldu ayakkabı cok sert arkalı onlu vurdu aksamı nasıl etcem bılmıyorum yafsss

Ukla canım saĞol bılet teklıfın ıÇın. BugÜn anne bebek dergısı almayı dÜŞÜnÜyorum. Onun ıÇınde bılet varmıŞ. SaĞol.

Nursena ayaklarını gÜn ıÇınde uzat altına da yastık koy. Bırde arada bır tansıyonunu ÖlÇtÜr. Ve turŞuyu tuzluyu azalt. Bazen de ıdrarda proteın baktırmak gerekebılıyor. Dr una bır danıŞ ıstersen.

Tamamen tuzsuz mu yiyonuz yani? :uhm: Şimdi fvarkettm yüzüğüm oynamıyo elimde sanırım şişiyorum ohaoldumsmile

zaten bu aralar yüzük, bilezik takmayın diyorlar. ben de bir kaç gündür çıkardım alyansımı. ama daha öncede anlatmıştım, bu şişliklerin tuzla çok alakası yok. tuzsuz yiyecem diye eziyet etmeyin kendinize.

valla kuşum
okadar acele olduki
karşıma çıkan ilşk 2 mağazadan aldım çıktım
birincisi
havradan girince
ileride solda
ikincisi
petshopları geçince sağda hemen ama isimlerini hatırlamıyorum
fiyatlar gayet ucuz
taş çatlasın ben bunların hepsine 200 falan vermişimdir

eve sticker şeettim
bi bakın kızlar iyi diilse sökcem karar veremedim
[ımg]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/1563.jpg[/ımg]

[ımg]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/1571.jpg[/ımg]

çok güselll olmuş benceee

temam sökmiiimsempatiksalakcinni

Anam bende galatasaraylıyım kan çekmiş bizi güneşşşimmmm kaydirigubbakcemile5
güle güle sağlıklı günlerde gysn bebişin inşallahhhhhhhhhhhh
foto koy sende olmaz mı bakalım? Benm makina arızalı cep telf çekicem çekeblrsemde
yükleyememe gibi bi kabiliyetszlğm var benmde kaydirigubbakcemile3
Bacaklarımı bilgisayar kasasının üzerine doğru uzattım kaydirigubbakcemile3

buarada dün kontrole gittim
elifzel 740 gr olmuuuş,danam benimguclubacismile
başaşağı duruyo düzelmiş çok şükür
tekmeledi gene
bakmayın bana diye sinir oldu:ecrin_bebek:

şey kızlar ben 58 kg olmuşum
8 kg aldım yafbilmiyorumkismile

kemeraltından baktın dımı bunlara yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…