2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden

senin bebeğin maşallahı var benimki 23 haftalıkken 550 gr.dı az mı yaaa annem demiştide ben inanmamıştım

alsaydı şimdiye kadar o zaman
yada anan alsın anan alsın diyip durmasaydııııııııııı

Maşallah bebişine :)

nevet bebişkom
ya poşetlerdede yazmıyoki mağazanın isimleribilmiyorumkismile

ahahaha sorma
benim kociş poz vermiş çaktırmadan:roflol:

buarada ösge ben ne yidim biliyonmu:sm_cool:

olsun olsun sanırım izmirde alısverış için en uygun yer kemeraltı ozamn bende gıdeyım ben kıyafet almıcakmısm annem ole dedı banyo kuvetı ekıpmanları bakım urunleri vs alcamm

şişkooo elhamraaaa...
8 kilo mu aldınnn
bendeee...
ama son 3 haftada kaça çıktı bilmiyorum eyvahedigeldismile
bu ctesi doktora gidince tartılMIcam
bilmiyorumkismile

Komik insan :) bir iki hafta sonra eksikleri listele hani alacaktınız ya bunlar kaldı dersin :)

Doktorum bişey daha dedi.
Hani kadınlar övünürler dedi, 4,5 kilo doğurdum, 5 kilo doğurdum diye.
Bu aslında anormal bir durum.
Muhtemelen annenin şekeri yükselmiş, bu çocuklar da bu şekil doğmuş, ama bu sağlıksızlık işareti dedi.

Siz şeker ölçümü yaptınız mı, benim 50 gr yüklememde 150 çıktı. Max 140 olmalıymış. Önceden yoktu. Hamilelikle yükseldi. Şimdi 3 gün şeker yemiycem, diyet yapıcam 100 gr. yükleyip bi daha bakacaklar.

çok muki acabaakannehir

ya ben2 ay once 51 den 54 olmusm oda kabanla botlarla falan tartılmstım dusun zaten eskı gıydıkelrımı gıyoyrum goruntude hıc bişi yok doktor bana cok kızdı yavas cok kılo almıssn falan sasırdım bidahada tartılmadım o sınırleee hanı bıde yemek yıyemedgm surklı cıkardıgm zamnlrdı nasıl olur dedım doktor safmı neee alcaz tabı yaaa almazsk napcaz kımse hamıle oldgumu anlamyr sınr oluyrm 6 ay olck dıyorum aaaaa karnının ıcı genıs ozamn senın diyorlar

şişkooo elhamraaaa...
8 kilo mu aldınnn
bendeee...
ama son 3 haftada kaça çıktı bilmiyorum eyvahedigeldismile
bu ctesi doktora gidince tartılMIcam
bilmiyorumkismile

en fazla 10 kg diyodum ama
mimkin deel sankim özgebilmiyorumkismile
olsun olsun sanırım izmirde alısverış için en uygun yer kemeraltı ozamn bende gıdeyım ben kıyafet almıcakmısm annem ole dedı banyo kuvetı ekıpmanları bakım urunleri vs alcamm
başka yere gitme bile
bodyler var 1.5 a abile

alsaydı şimdiye kadar o zaman
yada anan alsın anan alsın diyip durmasaydııııııııııı

senin doktorun bir tuhaf zaten. sen kilo almasan bile bebeğin suyuydu plesantasıydı kendisiydi derken nereden baksan 3 kilo alman lazım.

yuh ya sende deseydın bebek bu cabuk kırletır sende alırsın hepsınden bırer ceşit daha babaannesıııııı dıyeee bunlar yetmez kızımaaaa deyıveredın gariii:)

en fazla 10 kg diyodum ama
mimkin deel sankim özgebilmiyorumkismile

haaa ben ona yapacağımı biliyorum
sen eksik soruyodun dimi anne dicem
bebek arabamız yokzemuszemus
yok yok mimkin deel valla bende 12-14 fln diodum ama o bile mimkin deel kanımca sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…