2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Odasını arabasını beğendim :) arabayı doğumdan 1-2 hafta önce alırız diye düşünüyorum.odayıda yeni evimize teşındıktan sonra yada tarih belli olduktan sonra sipariş vereceğiz.

Ana kucakları çok işe yarıyor canım ondan bence alınmalı birde hiç dıları çıkmayacakmısın hava almaya bebek kucağında rahat edemezsin bence

kıyamam
geçen benimde bulantım oldu
ama geçti hemen
uklam yazın napcaz sen onu düşün
sıcakta:umursamaz:

yinemi:a015:
bilmiyom ki açtım camlarıda
iş yerindekiler şaşırıyo beni böle görünce normalde çok üşürümde bilmiyorumkismile

Hm, madem kullanıcı şikayetleri mevcut o zaman eliyorum bu seçeneği.

Benim de eve gelip beni aramışlar, ama çalıştığım için ulaşamayıp haber bırakmışlar. Sonra da ben gittim. Evde olsaydım direkt eve geliyorlarmış.

Ben aldım bebek arabası bu hafta biraz erken oldu ama çok uyguna bulduk dayanadım aldık valla. Chicco trio for me aldım. Kurduk salonda duruyo öyle çok komik. Çocuk yok daha piyasada ama arabaları tam teçhizat. Bu arada bebek arabasını bilmem ama oto koltuğu mayıstan itibaren mecburi olacakmış sanırım.

baston şart evet mutlaka alınıyor biraz büyüyyünce çocuklar bunlara binmiyorlar işte benim abimlerinde var kocaman aldılar pişman oldular şimdi ufak yeğenim bostona biniyor zaten onun büyüğü 2,5 yaşında o hiç oturmuyor yürümek istiyoraklinialirimsmile

Merhaba canım gorunmuyodun nzamndır.Ben dedim içimden geçici vergilerle uğraşıyo sanırımkaydirigubbakcemile3

Ayyy dimi kız anam ne bilim çıkarmıyım acaba deli sıcak oluyo burası ya yazın
Parka falan giderim geceleri dimi
Pusetmidir ana kucağımıdır nedir ondan alsam olmazmı

Evet büyükler sonra sorun oluyormuş. Bende iki kez para vermek yerine 1 tane alırım diyorum ama bakalım evdeki hesap durumu çarşıya uyarmı bilmiyorum. Bizim arkadaşlarımzın da hep 2-3-4 yaşlarında çocukları var hep arabaları ile dolaşıyorlar çocuklar yoruluyor uyumak istiyorlar arabalar kurtuluş oluyor biraz gezenti oluncadelikafadulden

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy dimi kız anam ne bilim çıkarmıyım acaba deli sıcak oluyo burası ya yazın
Parka falan giderim geceleri dimi
Pusetmidir ana kucağımıdır nedir ondan alsam olmazmı

Gezersin tabi öle evde oturulmaz ki . Hem alışveriş merkezine gidersin hiçbiryere gitmesen bile ama ana kucağında sadece kolun kopar taşırken o yüzden ikisinden almak lazım yada sadece doğumdan itibaren kullanılan arabalar var onlardan alırsın

kızlarrrrrr merhabalar..........nasılız bugün.........

bu arada kocalara :mymeka:alsanaalsanasmile

Offfffffff yeni gelin evi düzer gibi al al bitmiyo ki anasını satim -tatlicadiarzu-

Merhaba canım gorunmuyodun nzamndır.Ben dedim içimden geçici vergilerle uğraşıyo sanırımkaydirigubbakcemile3

Merhabalar canım. Ay evet sorma biraz yoğundu işler o yüzden takip edemedim siteyi. Şimdi de gelir ve kurumlar ve mayıs geçiciler var sırada Fazla ağırlaşmadan rahatlatmaya çalışıyorum işleri yazık kocama çok iş kalmasın.

Arada biraz baktım gerçi dayanamayıp herhalde bi sorun yok kimsede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…