Ya kızlar ben bebek arabasına hiç bakmıyom bile
Kaynanam evimizin hemen yanında oturuyo, çocuğa o bakıcak
Babası getir götür yaapr sabak kucağında diyom zaten ayzın hep yanında olucam bebeğimin
Hem alınsa bile kışa doğru alsam olmazmı
bilmiyom ki açtım camlarıdakıyamam
geçen benimde bulantım oldu
ama geçti hemen
uklam yazın napcaz sen onu düşün
sıcakta:umursamaz:
yinemi:a015:
bizim aşağıdaki komşunun var bundan. ilk başta bir iki sefer çıkardılar, sonra pratik gelmedi herhalde kadın kucağında gezdiriyor bebeği. abimlerde buna benzer bişi almışlardı ama çok hantaldı, arabaya felan sığmıyor, sadece evin içinde kullandılar
şimdi bize verdiler ama ben de baston alacağım bi tane.
6 yıl önce kızıma hamileyken de bi kez gelmişti aslında ama sonra taşındım ve sağlık ocağına geç bilgi verdim diye gelememişti sonra. Yok mu bütün illerde bu ben de genel bir uygulama sanmıştımmmmCADIARZU
Kızlar şu arabayı çok övüyorlar. 4 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Ama bu kadar para verilir mi ki?
Concord Concord Neo Bamboo Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
baston şart evet mutlaka alınıyor biraz büyüyyünce çocuklar bunlara binmiyorlar işte benim abimlerinde var kocaman aldılar pişman oldular şimdi ufak yeğenim bostona biniyor zaten onun büyüğü 2,5 yaşında o hiç oturmuyor yürümek istiyoraklinialirimsmileBen bu arabayı gördüm çok güzel başka eklentileri de var ama bana herkes bastn almamı tavsiye ediyor daha sonra bunları kullanmak istemeyeceksniz mutlaka birde baston alacaksınız diyorlar ben hala araştırıyorum aklımda 3 model var arasıda gidip geliyorum
Ben aldım bebek arabası bu hafta biraz erken oldu ama çok uyguna bulduk dayanadım aldık valla. Chicco trio for me aldım. Kurduk salonda duruyo öyle çok komik. Çocuk yok daha piyasada ama arabaları tam teçhizat. Bu arada bebek arabasını bilmem ama oto koltuğu mayıstan itibaren mecburi olacakmış sanırım.
ben bundan istiyom yaabilmiyorumkismile
Odasını arabasını beğendim :) arabayı doğumdan 1-2 hafta önce alırız diye düşünüyorum.odayıda yeni evimize teşındıktan sonra yada tarih belli olduktan sonra sipariş vereceğiz.
Ana kucakları çok işe yarıyor canım ondan bence alınmalı birde hiç dıları çıkmayacakmısın hava almaya bebek kucağında rahat edemezsin bence
baston şart evet mutlaka alınıyor biraz büyüyyünce çocuklar bunlara binmiyorlar işte benim abimlerinde var kocaman aldılar pişman oldular şimdi ufak yeğenim bostona biniyor zaten onun büyüğü 2,5 yaşında o hiç oturmuyor yürümek istiyoraklinialirimsmile
Ayyy dimi kız anam ne bilim çıkarmıyım acaba deli sıcak oluyo burası ya yazın
Parka falan giderim geceleri dimi
Pusetmidir ana kucağımıdır nedir ondan alsam olmazmı
Gezersin tabi öle evde oturulmaz ki . Hem alışveriş merkezine gidersin hiçbiryere gitmesen bile ama ana kucağında sadece kolun kopar taşırken o yüzden ikisinden almak lazım yada sadece doğumdan itibaren kullanılan arabalar var onlardan alırsın
Merhaba canım gorunmuyodun nzamndır.Ben dedim içimden geçici vergilerle uğraşıyo sanırımkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrr merhabalar..........nasılız bugün.........
bu arada kocalara :mymeka:alsanaalsanasmile
laelaelaelaelaebi uyutmuyonus heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?