2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EFET CNM YAAAAA KIYAFETLERI FALAN GORUNCvereliniortakE UNUTTUM ONA YORUM YAPMAYA HARİKA GOZUKUYORRR FOTODAN GORUNDUGU KADAR SANIRM BENDE ÖLE BİŞİ YAPCAM YAAAAAA
VALLA ELLERINIZE SAGLIK

sağol kuşum yap yap sendezemuszemus

Bak kaynana deyince nasıl da geldim işi bırakıp
Benim kaynanada almayın almayın diye 3,5 atıyo :mymeka:
Giymezmiş bebek olmazmış çabuk büyürmüş hediye gelrmş
Başka bişi bildği yok almayında almayın delikafadulden

ebe evemi geldi
bilmiyorumkismile

OFFF YA MADEM Bİ İCRAAT YOK BARI RAHAT BIRAKSALA RYORUM YAPMASALAR YAFSSSS BEN DUN GOSTERDIM ESOFMAN TAKIMIMI 20 TL YE ALDIM DEDIMOFFF DIYORRR
BI BAKTIM SONRDN AMAKALITESI IYIMIS FALAN DEDI EGERKI COK PAHALI PAZARDA DAHA UCUZ DESYDI OZAMN DICEKTIM OGLUMA LAYIK GORMUYORMUSUN AMA ILKDEFA YARIMDA OLSA SASIRTTI BENIklava:

benim annem öyle alma alma diye diye bişey aldırmadı bana.Neyse kendi gitmişde dün 4-5 tulum zıbın felan almış. Bide hast.çıkışı alıcaz.
ebe evemi geldi
bilmiyorumkismile

ben doğurucam hala beni sağlık ocağından arayacaklar 2 kere verdi doktor numaramı
.

Valla kızlar takmayın dıcem kaynanaları ama zor tabı.Okudukca afakanlar bastı.Öyle saçma şeyler soyluyolarkı.kendılerı doğru olduğuna nasıl ıananıyolar anlamıyorum.Almıyon barım alana manı olup çok deme.Onlara ne anlamıyom ya.Gıcık oluyorum.Bende herşeyımı kendım yapcam çok şükür.Bir iki Çaput alıpda aldım dedırtmek ıstemıyorum.Boşverın ya takmayın valla sallayın gıtsın.Ama dıyom ya sınır oluyom ne alcan ne aldın dıye sorup hiçbişey demıylar ya bitiyorum orda.İhtıyacınız varmı dıyolar.Sormaya ne hacet var tabı hemde dolu dıcem bıgun hepsine şok olcaklar.alsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

:) bizim kimsemiz yok burada ama ben artık anlatmıyorumda şunu aldm bunu aldım diye :) süpriz olur. birde kim ne alacak görürüz.:)

ebe evemi geldi
bilmiyorumkismile

Evet cnm. Karnımı elle kontrol etti. Şikayetlerimi dinledi. Bilgiler verdi önümüzdeki ay yeniden gelecekmiş. Emzirmeyi anlatacakmış ben kızımdan biliyorum dedim ama olsun bilgi tazeleyelim dedi. Son ay da gelip korunma yontemlerini anlatacakmış.ohaoldumsmile

şekerim dr.la ne alakası var
sen gidip kayıt yaptırcanbilmiyorumkismile

Allah Allaah ne kadar güzel bişey

o ebeyi buraya da yollasana ne güzel evlere servis gibi yaaa

bizim aşağıdaki komşunun var bundan. ilk başta bir iki sefer çıkardılar, sonra pratik gelmedi herhalde kadın kucağında gezdiriyor bebeği. abimlerde buna benzer bişi almışlardı ama çok hantaldı, arabaya felan sığmıyor, sadece evin içinde kullandılar
şimdi bize verdiler ama ben de baston alacağım bi tane.

Herşeyi biliriz modundalar işte
KEndiniz almıyosunuz alanada mani olmayın dimi
Canı çıkıyo para gidiyo diye .. Hem paara benm kime ne :mymeka:

o ebeyi buraya da yollasana ne güzel evlere servis gibi yaaa

6 yıl önce kızıma hamileyken de bi kez gelmişti aslında ama sonra taşındım ve sağlık ocağına geç bilgi verdim diye gelememişti sonra. Yok mu bütün illerde bu ben de genel bir uygulama sanmıştımmmmCADIARZU

Herşeyi biliriz modundalar işte
KEndiniz almıyosunuz alanada mani olmayın dimi
Canı çıkıyo para gidiyo diye .. Hem paara benm kime ne :mymeka:

HAKLISIN CNM VALLA BUNLRIN TOPUNUUU KİHKİHklava:klava:

Ya kızlar ben bebek arabasına hiç bakmıyom bile
Kaynanam evimizin hemen yanında oturuyo, çocuğa o bakıcak
Babası getir götür yaapr sabak kucağında diyom zaten ayzın hep yanında olucam bebeğimin
Hem alınsa bile kışa doğru alsam olmazmı

bu sabah bana da geldiler ben Pazartesi aşı olmaya gittim kaydımı aldılar idrar testi yaptılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler bugünde gerçekten verdiğim adres doğrumu diye kontrole gelmişler.

ben bakıyorum yaaa ama setler cok pahalı eşim anasıgıle aldırckms ama onlar almazlr alırlrsada en ucuzunu alırlar off offf ne olck halım bılmyrm yafss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…