EFET CNM YAAAAA KIYAFETLERI FALAN GORUNCvereliniortakE UNUTTUM ONA YORUM YAPMAYA HARİKA GOZUKUYORRR FOTODAN GORUNDUGU KADAR SANIRM BENDE ÖLE BİŞİ YAPCAM YAAAAAA
VALLA ELLERINIZE SAGLIK
doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyalarıklava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook
Kızlar günaydınnnnn... sabah sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için. Eve de gelmişti geçen hafta ebe kontrol yaptı. Ne güzel bir hizmet bu ya. Türkiyede de doğru şeyler yapılabiliniyormuş dedirtti...
Bak kaynana deyince nasıl da geldim işi bırakıp
Benim kaynanada almayın almayın diye 3,5 atıyo :mymeka:
Giymezmiş bebek olmazmış çabuk büyürmüş hediye gelrmş
Başka bişi bildği yok almayında almayın delikafadulden
benim annem öyle alma alma diye diye bişey aldırmadı bana.Neyse kendi gitmişde dün 4-5 tulum zıbın felan almış. Bide hast.çıkışı alıcaz.Bak kaynana deyince nasıl da geldim işi bırakıp
Benim kaynanada almayın almayın diye 3,5 atıyo :mymeka:
Giymezmiş bebek olmazmış çabuk büyürmüş hediye gelrmş
Başka bişi bildği yok almayında almayın delikafadulden
ebe evemi geldi
bilmiyorumkismile
Mexelina aklındaki modeller hangileri? Ben özellikle çift taraflı istiyorum çünkü ana kucağını ayrı aldım, travet set almicam
doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyalarıklava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook
ebe evemi geldi
bilmiyorumkismile
şekerim dr.la ne alakası varbenim annem öyle alma alma diye diye bişey aldırmadı bana.Neyse kendi gitmişde dün 4-5 tulum zıbın felan almış. Bide hast.çıkışı alıcaz.
ben doğurucam hala beni sağlık ocağından arayacaklar 2 kere verdi doktor numaramı.
Evet cnm. Karnımı elle kontrol etti. Şikayetlerimi dinledi. Bilgiler verdi önümüzdeki ay yeniden gelecekmiş. Emzirmeyi anlatacakmış ben kızımdan biliyorum dedim ama olsun bilgi tazeleyelim dedi. Son ay da gelip korunma yontemlerini anlatacakmış.ohaoldumsmile
Evet cnm. Karnımı elle kontrol etti. Şikayetlerimi dinledi. Bilgiler verdi önümüzdeki ay yeniden gelecekmiş. Emzirmeyi anlatacakmış ben kızımdan biliyorum dedim ama olsun bilgi tazeleyelim dedi. Son ay da gelip korunma yontemlerini anlatacakmış.ohaoldumsmile
Kızlar şu arabayı çok övüyorlar. 4 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Ama bu kadar para verilir mi ki?
Concord Concord Neo Bamboo Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
OFFF YA MADEM Bİ İCRAAT YOK BARI RAHAT BIRAKSALA RYORUM YAPMASALAR YAFSSSS BEN DUN GOSTERDIM ESOFMAN TAKIMIMI 20 TL YE ALDIM DEDIMOFFF DIYORRR
BI BAKTIM SONRDN AMAKALITESI IYIMIS FALAN DEDI EGERKI COK PAHALI PAZARDA DAHA UCUZ DESYDI OZAMN DICEKTIM OGLUMA LAYIK GORMUYORMUSUN AMA ILKDEFA YARIMDA OLSA SASIRTTI BENIklava:
o ebeyi buraya da yollasana ne güzel evlere servis gibi yaaa
şekerim dr.la ne alakası var
sen gidip kayıt yaptırcanbilmiyorumkismile
doktor sizin numaranızı biz veriyoruz dedi. aramadılar mı dedi yoo dedim bir kere daha verelim dedi numaramı tekrar verdim ama ne arayan ne soran var.Haftaya tetanoz aşısı için gidicem zaten o zaman kaydımı yaptırıcam.
Herşeyi biliriz modundalar işte
KEndiniz almıyosunuz alanada mani olmayın dimi
Canı çıkıyo para gidiyo diye .. Hem paara benm kime ne :mymeka:
Herşeyi biliriz modundalar işte
KEndiniz almıyosunuz alanada mani olmayın dimi
Canı çıkıyo para gidiyo diye .. Hem paara benm kime ne :mymeka:
6 yıl önce kızıma hamileyken de bi kez gelmişti aslında ama sonra taşındım ve sağlık ocağına geç bilgi verdim diye gelememişti sonra. Yok mu bütün illerde bu ben de genel bir uygulama sanmıştımmmmCADIARZU
ya kızlar ben bebek arabasına hiç bakmıyom bile
kaynanam evimizin hemen yanında oturuyo, çocuğa o bakıcak
babası getir götür yaapr sabak kucağında diyom zaten ayzın hep yanında olucam bebeğimin
hem alınsa bile kışa doğru alsam olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?