2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

izin al dıcem ama senın ordakılerde gıcık ufak tefek bişiler atsan agzına bulantını gecırsın belkı aclktn bulanyrdr

ıKıSıNıDE AKŞAMMI YEDıN YAFSS KARISTIRMA MIDEYI OKAAAAAA ŞEEKRıM:) AMAAbilmiyorumkismile
cıks sadece dondurma yedim
2 tane aldım
birini yedim birini dolaba attım bugün halletcem

Gerçi daha bizim bebeğimizle ilgili kimse ilgilenmedi de o konularda :) ben kendi kendime konuşuyorum işte :) Mantık şu doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. Doğsunda alınırmış .klava:klava:klava:klava:

kıyamam
geçen benimde bulantım oldu
ama geçti hemen
uklam yazın napcaz sen onu düşün
sıcakta:umursamaz:

toplantım var kızlarr
görüşürük

yinemi:a015:

cıks sadece dondurma yedim
2 tane aldım
birini yedim birini dolaba attım bugün halletcem

ohh yarasın yarasınnnn dikkaet ama ben yıynce hemen bogazım yara oluyr şişiyr gıbı ofyaaa cok hassas bogazlr

AMAN YA ÇOK BİLİYORLAR PARALARI GITCEK DIYE OLUYORLAR OFFF klava:klava:

güneşim simli boyayı gördünmü ekledm resmini merak ediyodun

AMAN YA ÇOK BİLİYORLAR PARALARI GITCEK DIYE OLUYORLAR OFFF klava:klava:

Bende yorum yapmıyorum :) alabildiğimi kendim alacam.Zaten ben evlenirken annem çeyizde bebeğime de birsüre şey yapmıştı onlarda var sanırım ailelerde ufak tefek yaparlar olur biter diye düşünüyorum .:)

hosbuldum elhamamracım opuyorumnanaktan
esım dün netten bır sürü oyun ındırdı sımdı
pc yavasladı sınır oldum valla :umursamaz:

doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyaları klava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook

Ben bu arabayı gördüm çok güzel başka eklentileri de var ama bana herkes bastn almamı tavsiye ediyor daha sonra bunları kullanmak istemeyeceksniz mutlaka birde baston alacaksınız diyorlar ben hala araştırıyorum aklımda 3 model var arasıda gidip geliyorum

güneşim simli boyayı gördünmü ekledm resmini merak ediyodun

EFET CNM YAAAAA KIYAFETLERI FALAN GORUNCvereliniortakE UNUTTUM ONA YORUM YAPMAYA HARİKA GOZUKUYORRR FOTODAN GORUNDUGU KADAR SANIRM BENDE ÖLE BİŞİ YAPCAM YAAAAAA
VALLA ELLERINIZE SAGLIK

Mexelina aklındaki modeller hangileri? Ben özellikle çift taraflı istiyorum çünkü ana kucağını ayrı aldım, travet set almicam

hem almazlar hem bi de laf söylerler
alsanaalsanasmile

Kızlar günaydınnnnn... sabah sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için. Eve de gelmişti geçen hafta ebe kontrol yaptı. Ne güzel bir hizmet bu ya. Türkiyede de doğru şeyler yapılabiliniyormuş dedirtti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…