kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyo az önce çıkardım midem ekşiyo
offf ilk zamanlara dönmek istemiyorum yaa aç gibiyim ama yediğimi çıkarıyom
birde bana da ateş basıyo ince giydim ama fayda etmedi offf eve gidip yatmak istiyorumm
cıks sadece dondurma yedimıKıSıNıDE AKŞAMMI YEDıN YAFSS KARISTIRMA MIDEYI OKAAAAAA ŞEEKRıM:) AMAAbilmiyorumkismile
dae neden yok gene ya
ya arkadaslr emın olun su marka alcam sole ıstıyrm bu ıyısı demekde fayda etmıyor tam tersıne ters tepıyor onada konusuyorlar benımkı dıyorkı ay ne gerk varmıs o altındanmıymıssss aaaa sizde abartıyrsnz ııce sınrlendırıyor benııı töbe töbee
kıyamamkızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyo az önce çıkardım midem ekşiyo
offf ilk zamanlara dönmek istemiyorum yaa aç gibiyim ama yediğimi çıkarıyom
birde bana da ateş basıyo ince giydim ama fayda etmedi offf eve gidip yatmak istiyorumm
toplantım var kızlarr
görüşürük
cıks sadece dondurma yedim
2 tane aldım
birini yedim birini dolaba attım bugün halletcem
Gerçi daha bizim bebeğimizle ilgili kimse ilgilenmedi de o konularda :) ben kendi kendime konuşuyorum işte :) Mantık şu doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. Doğsunda alınırmış .klava: klava: klava: klava:
AMAN YA ÇOK BİLİYORLAR PARALARI GITCEK DIYE OLUYORLAR OFFFklava: klava:
Gerçi daha bizim bebeğimizle ilgili kimse ilgilenmedi de o konularda :) ben kendi kendime konuşuyorum işte :) Mantık şu doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. Doğsunda alınırmış .klava: klava: klava: klava:
Kızlar şu arabayı çok övüyorlar. 4 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Ama bu kadar para verilir mi ki?
Concord Concord Neo Bamboo Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
güneşim simli boyayı gördünmü ekledm resmini merak ediyodun
Kızlar şu arabayı çok övüyorlar. 4 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Ama bu kadar para verilir mi ki?
Concord Concord Neo Bamboo Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Ben bu arabayı gördüm çok güzel başka eklentileri de var ama bana herkes bastn almamı tavsiye ediyor daha sonra bunları kullanmak istemeyeceksniz mutlaka birde baston alacaksınız diyorlar ben hala araştırıyorum aklımda 3 model var arasıda gidip geliyorum
doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyalarıklava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook
bazı bebekler yürüdükten sonra arabaya binmek istemiyormuş. o yüzden ne olur ne olmaz ben çok fazla para vermek istemiyorum arabaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?