2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kız bende bktım 110 tl diyo..
Ben hayatta almazdım sempatiksalakcinni
9 kişi bir olup almışlar zaten..
Alsınlar alsınlar sempatiksalakcinni

efet alsınlar bencede bende kayınvalıdem sureklı mılletn yannda sana sunu dıkelm bunu dıkelım deyıp duruyordu aradım gecen dedım bi elbıse buldum dıksene tamam dedı bakalım dıkecekmı acaba böle bişimi dıktrsem yazında gıyılır bu

amanın öyle bir dolu yağdı ki şimdi sokaktaki insanların kafası yarılmıştır

Kızlar birazdan kociş gelip beni alacak, 18:30'da ayrıntılı ultrason randevumuz var. Hatta gelen hatırlatmaya göre : Fetal biometri ve biofizik skorlama

Bakalım bizim sıpa napıyor?

Kızlar birazdan kociş gelip beni alacak, 18:30'da ayrıntılı ultrason randevumuz var. Hatta gelen hatırlatmaya göre : Fetal biometri ve biofizik skorlama

ne güzel bol bol göreceksin bebişini.
hoş ben 2 saat gördüm ama doktor sürekli organlarına baktığı için hiçbir halt anlamadım kaydirigubbakcemile3

giyilir kız kumaşı fln çok güsel
yazında giyilir evet kısa kollularla fln
ben bayıldım
bide giydim çok güsel durdu

en yakın arkadaşım aradı şimdi 5+4 müş. keseyi görmüşler bu sabah. ekimde doğuracakmış daha. ufff kıdemli oluverdik hemen yaa...

giyilir kız kumaşı fln çok güsel
yazında giyilir evet kısa kollularla fln
ben bayıldım
bide giydim çok güsel durdu

güle güle giy canım fotonuda koy bakalım bariii:) ehehehe

delikafadulden ne güsell...

bende ctesi görecem kızımı inşallah.. bakalım ne kadar büyümüş.. delikafadulden

en yakın arkadaşım aradı şimdi 5+4 müş. keseyi görmüşler bu sabah. ekimde doğuracakmış daha. ufff kıdemli oluverdik hemen yaa...

babaanne leach sempatiksalakcinni
bende geçenlerde ekim annelerini gördüm şok oldum . az kaldı doğurmamıza eyvahedigeldismile

bakiim çorap aliim de önce sempatiksalakcinni
keşke çorap da alsalarmış sempatiksalakcinni

efet bencedeee sıtede corap fıyatı 25 tlmı neydı kızzzz ben sımdlk ıhtıyac duymadım coraba ama almak lazım bitaneeee amanınnnn

babaanne leach sempatiksalakcinni
bende geçenlerde ekim annelerini gördüm şok oldum . az kaldı doğurmamıza eyvahedigeldismile

ben bi epidural doğum izledim,ay süper rahat bi doğumdu izleyince hemen doğurasım geldi belden iğne olayı olmasaydı bende epidural düşüncektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…