evet kız bende bktım 110 tl diyo..
Ben hayatta almazdım sempatiksalakcinni
9 kişi bir olup almışlar zaten..
Alsınlar alsınlar sempatiksalakcinni
evet şekerler kızım oluyor
nihayet gösterdi
769 gram 25 cm boyunda
minicik ağzı ve burnu olan şirin bir kızım olacak
amanın öyle bir dolu yağdı ki şimdi sokaktaki insanların kafası yarılmıştır
Kızlar birazdan kociş gelip beni alacak, 18:30'da ayrıntılı ultrason randevumuz var. Hatta gelen hatırlatmaya göre : Fetal biometri ve biofizik skorlama
Bakalım bizim sıpa napıyor?
efet alsınlar bencede bende kayınvalıdem sureklı mılletn yannda sana sunu dıkelm bunu dıkelım deyıp duruyordu aradım gecen dedım bi elbıse buldum dıksene tamam dedı bakalım dıkecekmı acaba böle bişimi dıktrsem yazında gıyılır bu
Kızlar birazdan kociş gelip beni alacak, 18:30'da ayrıntılı ultrason randevumuz var. Hatta gelen hatırlatmaya göre : Fetal biometri ve biofizik skorlama
Hadi ya, Beylükdüzü günlük güneşlik
giyilir kız kumaşı fln çok güsel
yazında giyilir evet kısa kollularla fln
ben bayıldım
bide giydim çok güsel durdu
akannehirişin ilginci burası da kapalı değil ama birden yağmaya başladı.
bakiim çorap aliim de önce sempatiksalakcinnigüle güle giy canım fotonuda koy bakalım bariii:) ehehehe
en yakın arkadaşım aradı şimdi 5+4 müş. keseyi görmüşler bu sabah. ekimde doğuracakmış daha. ufff kıdemli oluverdik hemen yaa...
bakiim çorap aliim de önce sempatiksalakcinni
keşke çorap da alsalarmış sempatiksalakcinni
akannehirbabaanne leach sempatiksalakcinni
bende geçenlerde ekim annelerini gördüm şok oldum . az kaldı doğurmamıza eyvahedigeldismile
babaanne leach sempatiksalakcinni
bende geçenlerde ekim annelerini gördüm şok oldum . az kaldı doğurmamıza eyvahedigeldismile
babaanne leach sempatiksalakcinni
bak bi elbise aldılar, bana masraf kapısı açıldıefet bencedeee sıtede corap fıyatı 25 tlmı neydı kızzzz ben sımdlk ıhtıyac duymadım coraba ama almak lazım bitaneeee amanınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?