2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyutunu bilmiyorum ama bşr ara bu çantalı setin fiyatı 39 TL di.Hatta burda bir ark.verdi linkini şimdi yok bulamıyorum kaçırdığımada üzüldüm.
ama onun çantası daha bi bez gibiydi sanki.
bu daha güsel..

bebek bakım çantalarına baktım netten de, 80-90 milyon.. manyak mı bunlar yaa

Boyutunu bilmiyorum ama bşr ara bu çantalı setin fiyatı 39 TL di.Hatta burda bir ark.verdi linkini şimdi yok bulamıyorum kaçırdığımada üzüldüm.

ay nasıl kaçırdık ya..satan bi yerde görmek lazım bunları ama bu tarz çantalar o kadarda küçük olmuyo

ay hadi ben kaçtımm annemeee gidiyommmmmmmmmmmm

ben tek tek fiyatlarına baktım bakım setleri bunun 2 katına mal oluyo
evet ya aynen öyle..
bunun çantasını
hatta kırmızı olanını almak istedim.
ama bugün bir sürü alışveriş yaptım
dün de yapmıştım
o nedennen kendimi tutcam
ellerime vurcam
almıcam

Ya bende dıyorum acaba set almasamda kocamın sıtede cantacılar var cesıt cesıt ordan baksam bÖle genıŞ kapsamlı guzel bı canta bulsam alsam ıcınıde kendımmı alsam
ama tek tek alınca pahalıya gelyr dıyorlr

Son düzenleme:
o da nokta noktayı alıntı yapmış sempatiksalakcinni

Benim beceriksizliğim işte:lepi:
bez olmuş olmamış benim için hiç farketmiyor içindeki ürünler aynı ben onu bir yere giderken götüremem küçük gibi ona ne bezi sığar ne biberonu ne kıyafeti.
Ayrı ayrı daha pahalı evet benim aklım hala o 39 TL olanda kafamçokkarıştı

cevap veriyorum küçük bir çanta değil.
Postacı çantası gibi bişi.
2 yanında da cepleri var.
süpermiş yaa off bunu da alsam mı ki.. eyvahedigeldismile
yok yok kredi kartım kesilince alıyım eyvahedigeldismile

Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla koyabileceğiniz genişliktedir. ( 37 X 28 X 13 cm )
- İki yan kısmına biberon ve bardakları koyabileceğiniz ceplere sahiptir.

boyutu bu cetveli al ölç biçhihoyyyt

İyide alacağın setin markası ile alakalı bir durum bu chicco set alıcaksan bunu al istersen çantada alırsın ayrıca zaten bu sette çanta bedavaya gelmiş oluyor. Ama mesela ben yeni doğan sebamet sonrasında da mustela kullanıcam onlar çantalı satılmıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla bunu almamın bi manası kalmıyor. Bide alacağım bebek arabasının yanında bu çantadan veriyorlar zaten

hangi bebek arabasından alıcan kardiş

uygun araba bulsaydık yaf

markayada karar vermedımkı cnm en saglıklısı ve en dogalı hangısı sızceee varmı bi fikrinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…