ama onun çantası daha bi bez gibiydi sanki.
Boyutunu bilmiyorum ama bşr ara bu çantalı setin fiyatı 39 TL di.Hatta burda bir ark.verdi linkini şimdi yok bulamıyorum kaçırdığımada üzüldüm.
Boyutunu bilmiyorum ama bşr ara bu çantalı setin fiyatı 39 TL di.Hatta burda bir ark.verdi linkini şimdi yok bulamıyorum kaçırdığımada üzüldüm.
dileğin alıntı yaptığı yazıda o canım oda gördü işteee :dilcikar:bence de..
o nedenle sordum acaba küçük bişimi de bu fiyat diye bilmiyorumkismile
hadi ispatla sempatiksalakcinni
ama onun çantası daha bi bez gibiydi sanki.
bu daha güsel..
bebek bakım çantalarına baktım netten de, 80-90 milyon.. manyak mı bunlar yaa
dileğin alıntı yaptığı yazıda o canım oda gördü işteee :dilcikar:
evet ya aynen öyle..ben tek tek fiyatlarına baktım bakım setleri bunun 2 katına mal oluyo
☞ Chicco Bebek Bakım Seti ( Çanta Hediyeli ) : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kızlar bu çantanın boyutunu bilen var mı..
o da nokta noktayı alıntı yapmış sempatiksalakcinni
süpermiş yaa off bunu da alsam mı ki.. eyvahedigeldismilecevap veriyorum küçük bir çanta değil.
Postacı çantası gibi bişi.
2 yanında da cepleri var.
Ya bende dıyorum acaba set almasamda kocamın sİtede cantacılar var cesıt cesıt ordan baksam bÖle genİŞ kapsamlı guzel bİ canta bulsam alsam ıcınıde kendımmı alsam
ama tek tek alınca pahalıya gelyr dıyorlr
İyide alacağın setin markası ile alakalı bir durum bu chicco set alıcaksan bunu al istersen çantada alırsın ayrıca zaten bu sette çanta bedavaya gelmiş oluyor. Ama mesela ben yeni doğan sebamet sonrasında da mustela kullanıcam onlar çantalı satılmıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla bunu almamın bi manası kalmıyor. Bide alacağım bebek arabasının yanında bu çantadan veriyorlar zaten
☞ Chicco Bebek Bakım Seti ( Çanta Hediyeli ) : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kızlar bu çantanın boyutunu bilen var mı..
iyide alacağın setin markası ile alakalı bir durum bu chicco set alıcaksan bunu al istersen çantada alırsın ayrıca zaten bu sette çanta bedavaya gelmiş oluyor. Ama mesela ben yeni doğan sebamet sonrasında da mustela kullanıcam onlar çantalı satılmıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla bunu almamın bi manası kalmıyor. Bide alacağım bebek arabasının yanında bu çantadan veriyorlar zaten
NERDESİN SENNNklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?