2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belden ıgne olayının rıskı cokmu kızlar

bak bi elbise aldılar, bana masraf kapısı açıldı

şişşşşşşşşşşşttt sus sus duymasınlar
sen corabıda birilerine duyur alsnlr snde comert arkdaslr kuzenler kayınvalıde ooo herks sndee maşallhhh
buarada herkes nere kayboldu yafsss

en yakın arkadaşım aradı şimdi 5+4 müş. keseyi görmüşler bu sabah. ekimde doğuracakmış daha. ufff kıdemli oluverdik hemen yaa...
benimde en yakın arkadaşım tam idiot az önce mailleşiyoruz ne kadar oldun 6 ay dedim sonra telde konuştuk yeni ev aldım taşındım senin için anadolu yakasına diye
ama gelmedin diyo dedim ancak geçen hafta misafirim vardı gelirim hem ben hamileyim dedi 6 haftalıksın ne olacak sanki dedi kızım manyakmısın dedim 6 aylığımmm ne haftası uyuyomusun hala dedimmkaydirigubbakcemile3bayadır görüşmedikde kendisi avcılarda oturuyodu bu taarafa taşındı kaydirigubbakcemile3

bu bebeler nasıl çıkacak bizden akannehirakannehir. yok vazgeçtim kalsın içimde

hem şimdi ne güsel hep bizimle beraberler
işe fln da getirebiliyoruz
doğduktan 4-5 ay soora getiremicez, bırakcazz mafoldumben

evet çıkmasınlar içerdenn..

ben bi epidural doğum izledim,ay süper rahat bi doğumdu izleyince hemen doğurasım geldi belden iğne olayı olmasaydı bende epidural düşüncektim

yaa o belden iğne olayından korkmayın, ben daha öncede oldum. öyle dayanılmayacak bir acı felan olmuyor.

uyandımbilmiyorumkismile

dün yengemde öyle diyor "en güzel günleri, seninle birlikte her yere geliyor, sesi bile çıkmıyor zavallının"

evet yaa yediklerimi yiyor içtiklerimi içiyor yeri de sıcak
çıkıp ne yapacak bu fani dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…