D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #53.561
hadi kız seni bekliyom çatlatma insanı
anlatcam dur kisimmmm:1hug:
biliyodum kesın bı sey oldugunu
hadi annat catlatma:ecrin_bebek:
canim anlatiyorum asagiya bakhadi kız seni bekliyom çatlatma insanı
gecmise dalmisim daecimo öle gelrı bısey yzar bı saat sesı cıkmaz
sona gelır devam eder anlatır
sonra yenı bı ılgınclıge kadar kaybolursositososito
valla kızlar bi varım bi yokumm..
kız ekobero sen de taşınmaya calış bakalım durabilcen mi buralarda..
ayy sırt bel hiçbişi kalmadı vallaa
valla kızlar bi varım bi yokumm..
kız ekobero sen de taşınmaya calış bakalım durabilcen mi buralarda..
ayy sırt bel hiçbişi kalmadı vallaa
anlatcam dur kisimmmm
canim anlatiyorum asagiya bak
gecmise dalmisim daecim
ben bugün arkadasimla dolasmaya ciktim,hava süperdi.otobüse bindik inerken kapiya slkisiyordum az kalsin.bilmiyorumkismilearkadasim bir bagirdi,kapinin beni slkistirmasina ramak kalmisti.cok korktum ya slkissaydim göbegimin,bebegimin slkismasina cok az kalmisti.pis soför.esime söyledim bana yanliz dolasmayi yasakladi.mafoldumben
sağol canımkolay gelsin canım şaka diyorum ben taşınmakta zor yerleşmekte zor ALLAH yardımcın o
olsun rahat geniş büyütürsün bebegini yeni evinde sen taşın ev görmeye gelcem ben sana ama inan bu aralar bende taşınmış kadar oldum günler yaklaştıkça koşturmaca artıyo
ama ben seni sefiyom kiii Şenizlülülülülülülülülülülülü
anlatcam dur kisimmmm
canim anlatiyorum asagiya bak
gecmise dalmisim daecim
ben bugün arkadasimla dolasmaya ciktim,hava süperdi.otobüse bindik inerken kapiya slkisiyordum az kalsin.bilmiyorumkismilearkadasim bir bagirdi,kapinin beni slkistirmasina ramak kalmisti.cok korktum ya slkissaydim göbegimin,bebegimin slkismasina cok az kalmisti.pis soför.esime söyledim bana yanliz dolasmayi yasakladi.mafoldumben
sağol canım
gel valla beklerim çok sevinirim..
ayy valla gidiyom dayanamıyom hiçbi pozisyonda rahat edemiyom
uzanmam lazım
muck
ama ben seni sefiyom kiii Şeniz
canim kolay gelsin.yeni evinde ,bebeginle ve esinle her zaman mutlu ol.iyi gecelerr
çamaşırlarımı şekşi geceliklerimi aklinialirimsmile havluları vs. topladım hurçlara bavullara koydum..
ay yiine gitti belim ya.
neyse bu gece sondu..
yarın da parfümler fln ortalıktaki şeyleri toplayıp buzdolaını boşaltacaz tamam..
bu arada kızlar geçmiş okudum da, bebiş gelmiş gitmiş.. ama o da kapsama alanı dışında olmuş yaa akannehir
neden acaba..
neyse hepinizi öpüyorumm
yatayım dinleneyim biraz..
iyi geceleerrrrr delikafadulden
aynen canim ya,kirda yilda bir disari ciktim.hersey beni buluyor.geçmiş olsun zaten insana korkusu yetiyoolumunekankayizsmile
ayyyy sorma daecim,bu siralar hersey üstüme geliyor sanki.3,e tamamladim.Allah daha beterinden saklasin.cok korkmustum,esime bir panikle anlattim,yüregim agzima geldi.basima birsey gelecek diye yasak koydu.yada gözünün önünde olacakmisim.sempatiksalakcinni
allah iyiliğini versim emi..
neyse sıkışmamıssın
ee esın nıe yasakladıkı zaten yalnız degılmıssın arkadasın varmıs ıste yanında
ayy cok alemsın kıs sen
sagol bitanem.okuttum canim.annem okudu trden,kendimde okurum hep.Rabbim beterinden saklasin hepimizikanarya geçmiş olsun..
giderayak yazmadan edemedim...
ben sana kendini okut demedim mi.. :mymeka:
sen de evden çıkarken ayet-el kürsi oku mutlaka canım
öpüyorum ii geceler
herkese selamlar;
ben aranıza biraz geç ama yeni katıldım 2.bebeğimi bekliyorum haziran başı gibi kucağıma alırım insallah bebişimi
sizin hem moral veren hemde candan yazışmalarını azda olsa takip etmişliğim var ve bende içinden geçenleri içinde yaşayan etrafı kalabalık ama bir o kadar yanlız bir hamileyim
2. de kız denilince biraz buruldum alışmaya çalışıyorum benm gibi olan varmı içimden geleni rahatça paylaşıyorum ama :)) yanlış anlaşılmak da istemem kızıma kız kardeş fikri ayrı bir huzur benim için
Selam kızlar ben geldim. Oğlumu gördüm kocaman olmuş.
551 gr olmuş.
FL uzunluğu da 41.02mm di * 7 = 28.71 cm boyunda olmuş sıpam benim.
Çok tatlıydı doyamadım aşkıma.
Allahıma bin şükürler olsun herşey yolundaydı
Gelirken de nar bebeye uğradık, 10 tane fuar davetiyesi aldım ordan. :dance::dance::dance:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?