2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manyak mı o be
hasta mıdır nedir
kaç yaşında bu gerizekalı

Ayy ne kadar ayıp ama yaaaa akannehir bunun adı bide süpriz öylemi :mymeka:
Şimdi iyimisin Ukla cım? Diycek bişey bulamıyom inan cahil insanlarr alsanaalsanasmile

diyecek laf bulamıyorum yani
ay ne işi var sizin anahtarınızın onnarda
alın bi hikaye punduna oturtup ya

aaaaaaaaaa bu ne dusuncesızlık yaaaa nasıl böle bişi yaaprlar gorumcenın yası kucukmu?
Hamıle var o evde kaldıkı hamıle olmasan bıle ne olur ne olmaz yaaaa

geçmiş olsun uklacım ya..
bence görümcenin gelmesini istemiyosan da söyle eşine..hem düşüncesizlik yapıp seni bu hale getirdiğini görmüyomuki bi de peşinize takılacak :umursamaz:

hay allahım ya görümcende ne alem ne diye böyle birşey yapmış ki kimseye haber vermeden.
bence alın anahtarlarınızı onlardan tatile gidince bırakırsınız sadece.

keşke sölemesi kolay olsaaa eşime demeyi deniycem al anahtarı bundan diye
bakalım sonrası ne olacakkk

manyak mı o be
hasta mıdır nedir
kaç yaşında bu gerizekalı

1975 doğumlu canım ama işitme engelli işte anlamıyo incelik yaptığını felan sanıyo rahatsız olduğumun farkında değill işte offff mafoldumben

kızlar yazdığım arada kaynadı galiba..ama bence önemli...

Ukla geçmiş olsun canım senin görümcede tam sopalıkmış okadar saat sizin evde ne yaptıysa ne diye aramamış seni ben geldim haberin olsun diye. ınsanın aklına gelir bu kız hamile eve gelince korkar ben haber vereyim evde olduğumu diye. Allah akıl fikir versin görümcene. Bende korkunca ancak ağlayarak kendime gelebiliyorum . Bu arada eşinin iş görüşmesi nasıl geçmiş umarım olur canım bu sefer gerçi hayırlıysa olsun inşallah.

hmm anladım canım
engelli olan görümcen
doğru o zaman bilmeden yapmıştır yaa
düşünememiştir yani..
siz yine de alın anahtarı bi şekilde oradan

bu görümcelerin bir işe yarayanı dünya üzerinde var mıdır acep??

YOK TABİKİİİİİİİİİİİİİİİİİ GÖRÜMCE GÖRÜMCE GÖRMEYİM ÖMRÜMCEEEE:d
HEHEHE BİZİM GELINDE BAAN DICEK BÖLEEE

Bende merak ediyom inan burdan kızlar aldık diyince bu firmadan cesaret geldi de aldım
Gelsin yazarım nasıl oldğnu

benim görümcem yok
eşim tek çocuk sempatiksalakcinni

yok anam bi tanesi de gelip akşam bende kalıcak alsanaalsanasmile
Nefret ediyorum nefret alsanaalsanasmile

allah kolaylık versin. benimkisi artık gelemiyor uzaktaymışız gelemezmiş. ama ben hamile halimle her hafta onlara gitmesini biliyorum:mymeka:

kızlar yazdığım arada kaynadı galiba..ama bence önemli...

sağol canım bende şimdi gördüm yazdığını. doğru diyosun kulakları çok hassas bebeciklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…