2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar...

biraz önce doktorum programında drlar söledi sizinle paylaşayım dedim..
çocuklara alınan müzikli oyuncaklar kulaklarına zarar veriyormuş..oyunakların ses çıkaran yerlerine bant yapıştırın ki ses biraz azalsın bebeğinize zarar vermesin dediler..aklınızda bulunsun..

kız merak ettım valla buhafta yalvarıym kocama ne ısterse yapayım belkı gıder ozmn pazr gunu acıkmdr oraalar

açık açık git tabi
ama geç kalma pazarları organize sanayide mağazalar genelde erken kapanır
ona gore cokta gec kalma

benim kızım niye tembel yaa çok az kımıldıyor. herkesin bebeği içerde halay çekiyor benimkinde ses seda yok. nasıl bir çocuk bu anlamadım gitti

benmde öleydi tatlımmm ama dün gece bi gariptiiiii dışarıda müthiş belli olmuştuuuu
normal seninkide yani cnmmmmm

KIZLAR GÜNAYDINNNNN
ayyyy ne kötü bir gece geçirdim inanmazsanızzz dün kızımla ben kalp krizi geçiriyordukk az kalsın

açık açık git tabi
ama geç kalma pazarları organize sanayide mağazalar genelde erken kapanır
ona gore cokta gec kalma

tememmmmmmmmm cnmm inşallah goturur yaaa aslnda heryere goturuyor ama oraya okdr ısrar ettm uzak kım gıtck bılmem nee

KIZLAR GÜNAYDINNNNN
ayyyy ne kötü bir gece geçirdim inanmazsanızzz dün kızımla ben kalp krizi geçiriyordukk az kalsın

slm canım..geçmiş olsun kızzzzzzzz noldu da kalp krizi geçiriyodun..

bilmiyorumkismile
KIZLAR GÜNAYDINNNNN

GUNAYDN CNM NASILYAAAAAAAAAAAAAAAAA HAYRDR İNŞŞ HAYIRDIR İNŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…