2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün bebeğim hiç oynamadı.. =(
eğer buqünde oynamazsa dr qidicez eşimle =(

uklam noldu yıurumbilmiyorumkismile

kızlar dün bebeğim hiç oynamadı.. =(
eğer buqünde oynamazsa dr qidicez eşimle =(
dur bakalım
çikolata fln ye..
o kdr yorarsan kendini bebek de yorulmuştur oynamaz tabi
hiç laf dinlemiyosun hiiiçç :umursamaz:

dur bakalım
çikolata fln ye..
o kdr yorarsan kendini bebek de yorulmuştur oynamaz tabi
hiç laf dinlemiyosun hiiiçç :umursamaz:

DAE GELSINDE OKUSUN CLEOPATRAYI DUN DEMSTI BIDAHA SIKAYET EDERSE BUKD R klava:YARAMAZLIGAA EHEHEHEH

Uklaaaaaa dÜnÜrÜm nerdesınyaa ne oldu anlatsana

vereliniortakvereliniortak
o konuda cleo ya birşey demiyorum nasılsa dinlemiyor bizi.

DAE GELSINDE OKUSUN CLEOPATRAYI DUN DEMSTI BIDAHA SIKAYET EDERSE BUKD R klava:YARAMAZLIGAA EHEHEHEH

vereliniortak
evet kızlar..
biz burda boşuna yırtınıyoz..
zaten rahatsızsın hala yoruluyon diye.. ama ı ıh dinlemedi..
bebeği de böle ceza veriyo ona oynamıyo işte

çok korkuyorum kızlar yaa..
sanki bende stres yaptıkca bu bebek inadına oynamıyor..
dün bütün qün kek yedim ama tık yok
buqünde yerim çikolata falan
inşallah oynar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. mafoldumben

aman sormayın kızlar ya
dün akşam anneme gittik eşim iş görüşmesine gitmişti gittiği yer anneme yakın ordan anneme geçmişti bende akşam evde yok diye oraya gittim neyse biz yedik içtik oturduk felan saat 11 gibi
kalktık taksiden indik eşim dediki salonun ışığı yanıyo bi baktım ben şoklarda tabii kalbim nasıl çarpıyor merdivenleri çıkamadım eşim koşa koşa çıktı kapı kapalı ama kilitli değil salak görümcem bizden habersiz eve gelmiş süpriz yapmış aklı sıra ben alt nerdivenlerde kaldım kasıldım orda öylece zorla çıktım yatağa oturdum kalkamaıyprum bi taraftan eşim buna nasıl laf ediyor kızıyor bağırıyor ben ağlıyorum ödümüz koptu eve hırsız girdi sandık eşimin teli kapalıydı şarjı bitmiş k.validem sabah hastaneye gitmiş tahlile bu giderken görümcem uyuyomuş, görümcem bizim evin anahtarını almış gelmiş saat 2 de aramamış kimseyi sonra annesine ben abimdeyim demiş neyse k.validem akşam 7 de bizi aramış 11. de aramış bizi dışarda sanmış kimse açmayınca bu salakta o saate kadar kimseye bişey dememiş ayy ben öldüm üldüm dirildim korkudan tuvaletim vardı hani sistik olursunuzya yapamazsınız ben öle yapamadım sabaha kadar kayınvalidemi aradı eşim bi sürü bağrındı ama ne çare bende açtım bi sürü laf ettim bi daha bu son olsun hoşlanmıyorum öldürecekmi beni hamileyim ayıptır dedim......... neyse işte akşam bizde kaldı muhtemelen bu gecede bizde
offf ctesi fuara gidicem kuyruk gibi gelmesin yanımızda ya eşime desem tatsızlık çıkıcak
mafoldumben/bu arada bizim evin anahtarı hem annemlerde hem bunlarda var yazın tatile gidince çiçeklerim felan var arada geşlip suluyordu ve havalandırıyordu k.validem istesem eşimde bunlarda boulacak

canım bak senin iyiliğin için diyoruz bunları yanlış anlama.
şimdi üzülme çikolata ye ve süt iç sırt üstü yat biraz. bakalım oynayacak mı ??

şu an yapacağın şey uzanmak ve çikolata yemek..
uzan koy elini karnına
başka da bişi yapma
oynayacaktır bir süre sonra

canım bak senin iyiliğin için diyoruz bunları yanlış anlama.
şimdi üzülme çikolata ye ve süt iç sırt üstü yat biraz. bakalım oynayacak mı ??

şu an yapacağın şey uzanmak ve çikolata yemek..
uzan koy elini karnına
başka da bişi yapma
oynayacaktır bir süre sonra

ok ben kalkıyım yiyim çikolata sütte içeyim
oynayana kadar sırt üstü yatayım..,
yazarım size yine.. :gitme:

hay allahım ya görümcende ne alem ne diye böyle birşey yapmış ki kimseye haber vermeden.
bence alın anahtarlarınızı onlardan tatile gidince bırakırsınız sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…