2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benım eşiminde arap isimlerine karşı tam bı zıtlığı var.arap ısmı olmasında ne koyarsan koy demişti.Yanı başka nıyetlede koysam ben mina ismini koyamam mesela.O asya ıstıyodu .benımde hoşuma gıttı ona karar verdık bıde yanına pamira koyabilirim

mina da çok güzel isim. mina urgan a da benzerse daha süper tabi yerimseniben

pamıra nedemek ama sade asya guzel kızım olsaydı dora dusunuyordum erkek doruk demıstım ama fıkrım degıstı sonradan.ama dora guzel bence.

gunesim, ahuhayat+, archimim, cosmopoli, cvlengineer, dilekdilek, Fuşyamanya, hsbsnd, l3irtanem, leach, mexelinamislina, OZASFA, papatyam88, rapunzell_82, ukla, Zynpmrt+
NERDE HERKES YAFSS

pamira nedir acep:uhm:

gunesim, ahuhayat+, archimim, cosmopoli, cvlengineer, dilekdilek, Fuşyamanya, hsbsnd, l3irtanem, leach, mexelinamislina, OZASFA, papatyam88, rapunzell_82, ukla, Zynpmrt+
NERDE HERKES YAFSS

burdayız ya . yoksa gözükmüyor mu yazdıklarımız .hayalet casper mi olduk yoksa kaydirigubbakcemile3

pamıra nedemek ama sade asya guzel kızım olsaydı dora dusunuyordum erkek doruk demıstım ama fıkrım degıstı sonradan.ama dora guzel bence.

pamira orta asyada bir yaylanın ismi.Pamiranın söylenişi kulağıma hoş geliyo.ismi kesın asya Allah izin verırse o yuzden pamıra yanına olabılır dıye düşündüm.Dora enyüksek yer uç demekmiş sanırım.Bu da çok hoşuma gıttı canım.Düşünebılırım.eşime bı sorayım bakayım saol

EHEHEHEHE COGU YOK ORTADA KUŞUM ONDN DEDIMM:d

GÜNEŞıM UYUYOS UYUYOSSS
GECE UYUMADIM YAAAAAAAAAAAAAAAAmirmirmirmir

Burdayım canım ben.Yazmasam bıle fazla bazen süreklı okuyorum.Sınava gırsem kkdan 100 alırım.Herkesi takıp edıyorum.Hastalık oldu.Konuşmasak bıle fazla evde acıp bakıyorum nasılsınız keyıfler nasıl dıye:lepi:

:roflol::roflol:
cidden kk dan sorumlu devlet bakanı gibi olduk

Bizim Bulgar bir komşumuz vardı. Dora teyze, çok tatlı bir insandı. Oğluyla da anaokulunda sevgiliymişiz. Memlekete gittikçe görürüm ne ii kadındı.

Bizim Bulgar bir komşumuz vardı. Dora teyze, çok tatlı bir insandı. Oğluyla da anaokulunda sevgiliymişiz. Memlekete gittikçe görürüm ne ii kadındı.

nasıl ya oğluyla sevgili olduğundan senin haberin yok mudelikafadulden

Dora ismini ben de çok beğeniyorum ama kaptırdık onu da son anda :)

Bende buradayım :) geçmişi okumaya çalışıyordum şimdi bitirdim . Erkek kardeşlerim bende kalıyor bir çalışıyor biri ünide . Çalışan kardeşim vardiyalı çalışıyor uyanınca PC yeel koyuyor şimdi çıktı dışarı bende geçmişi okuyordumda doğum zamanından bahsedilmiş bende kara kara o günleri düşünüyorum

Kardeşim deneme aşamasında olduğu içi daha ev tutamadılar bende kalıyorlar işi kesinleşince eve çıkacaklar.

Bu arada bebeğimizin doğumuna kadar evimiz biterse taşınma işimiz olaca ve annem babam da gelcek ayrıca eşimin anne babası gelecek birde belki eşimin kardeşide gelir.anlayacağınız ev insan kaynayacak bu arada ben hem taşınacağım hem doğum ypacağım nasıl olacak bu iş bilmiyorum

nasıl ya oğluyla sevgili olduğundan senin haberin yok mudelikafadulden

Kız ne hatırlicam anaokulundaki sevgilimi, annemler biraraya geldiklerinde anlatırlar.
Büyüyünce evlenecek oluyormuşuz falan filan, bebeklik aşkı. nasıl hatırliim. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…