taylanı da çok severim oğlum olsa düşünürdüm . anlamı da ince, kibar, güzel, boylu poslu kimse
hah isim konusu açılmışken ben de mina düşünüyorum, ama arapça anlamıyla değil, keza arap kültürüne karşı bir tepkim var. Mina Urgan gibi mesela, öyle dolu dolu yaşasın kızım ve öyle akıllı olsun.
Ne dersiniz?
hah isim konusu açılmışken ben de mina düşünüyorum, ama arapça anlamıyla değil, keza arap kültürüne karşı bir tepkim var. Mina Urgan gibi mesela, öyle dolu dolu yaşasın kızım ve öyle akıllı olsun.
Ne dersiniz?
benım eşiminde arap isimlerine karşı tam bı zıtlığı var.arap ısmı olmasında ne koyarsan koy demişti.Yanı başka nıyetlede koysam ben mina ismini koyamam mesela.O asya ıstıyodu .benımde hoşuma gıttı ona karar verdık bıde yanına pamira koyabilirim
benım eşiminde arap isimlerine karşı tam bı zıtlığı var.arap ısmı olmasında ne koyarsan koy demişti.Yanı başka nıyetlede koysam ben mina ismini koyamam mesela.O asya ıstıyodu .benımde hoşuma gıttı ona karar verdık bıde yanına pamira koyabilirim
gunesim, ahuhayat+, archimim, cosmopoli, cvlengineer, dilekdilek, Fuşyamanya, hsbsnd, l3irtanem, leach, mexelinamislina, OZASFA, papatyam88, rapunzell_82, ukla, Zynpmrt+
NERDE HERKES YAFSS
pamıra nedemek ama sade asya guzel kızım olsaydı dora dusunuyordum erkek doruk demıstım ama fıkrım degıstı sonradan.ama dora guzel bence.
Burdayım canım ben.Yazmasam bıle fazla bazen süreklı okuyorum.Sınava gırsem kkdan 100 alırım.Herkesi takıp edıyorum.Hastalık oldu.Konuşmasak bıle fazla evde acıp bakıyorum nasılsınız keyıfler nasıl dıye:lepi:
pamıra nedemek ama sade asya guzel kızım olsaydı dora dusunuyordum erkek doruk demıstım ama fıkrım degıstı sonradan.ama dora guzel bence.
Bizim Bulgar bir komşumuz vardı. Dora teyze, çok tatlı bir insandı. Oğluyla da anaokulunda sevgiliymişiz. Memlekete gittikçe görürüm ne ii kadındı.
nasıl ya oğluyla sevgili olduğundan senin haberin yok mudelikafadulden
nasıl ya oğluyla sevgili olduğundan senin haberin yok mudelikafadulden
Dora ismini ben de çok beğeniyorum ama kaptırdık onu da son anda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?