bak aklına neler getiriyosun adamın alsanaalsanasmile sokma aklına böyle şeyler, sen anne oluyorsan o da baba oluyor ıkınızde sorumluluk alıyorsunuz, bunu bırlıkte başaracagız. ne demekmiş aldatmak, o kadar kolay mı o işler, bu kadar pamuk ipliğine mı baglı evlılığimiz,kafanı kırletme böyle şeylerle, o işler midesiz ınsanların yapacagı işler, kendıne yakıştırma sakın. geçicek hepsı geçicek elımızde tadını çıkartamadıgımız ılk gunlerın resmı kalacak belkı. o ılk teleşlı gunlerın bıle tadını almalıyız, bu kadar zor olmamalı bence, o an bıle mutlu olmaya çalışmalıyız canım olumunekankayizsmile
krem super tavsıye ederım, geçrketen geçiriyor.
Elekçiii gene mi gidiyon kaydirigubbakcemile3
Elhamraaa geçen gün çarşıda bişey bırakmamışsın zati. Ne etcen yine çarşıda?
benimkide çatlağım vardı basenimde onları geçirdi iyi bi krem galiba aklinialirimsmile
Pöffffffff kasıklarım ağrıyo arada
krem super tavsıye ederım, geçrketen geçiriyor.
geldim geldimbilmiyorumkismile
yok kıslar bişi almadım bebişe
elektrik su aboneliğimizi iptal edicektim eski evin ondan çıktım
ama felaket yürüdüm offf
karnım domaldı sanki böle
sipsivrioldubilmiyorumkismile
evet ya diyorum ya psikolojim hiç sağlam değil....ufacık şeyler bile kocaman geliyo gözüme...kendimi toplamam gerek acilen
evet ya diyorum ya psikolojim hiç sağlam değil....ufacık şeyler bile kocaman geliyo gözüme...kendimi toplamam gerek acilen
adı ne o kreminbilmiyorumkismile
anauuummmopuyorumnanaktansonnda geldın yafssss sen yokkende sıkıcı olyr yafs burlr yiiiiirummm
şimdilik hormonlarımız bızı bu hale getiriyor ama hamılelıgın de tadını çıkarmak lazım. içimide tekme atan bişey var, bu çok kıymetlı bır duygu, tadını çıkartalım olumunekankayizsmile üzülme zaman zaman bunlaıma gırmek normal, ama hemen toplamak lazım kendımızı. gerenk yok çunku bayanssulusmile
bugun erken çıkıcam balık sofrası kurucam hava çok guzel kocamla mum işıgında balık yıyelım dıyomm aklinialirimsmile cuma gecesı sonra bir lost patlatırız Şeniz sonra azıcık kıynaşırız aklinialirimsmile guzel bır gece olsun hava çok guzel gaza geldım
aha yine başladı uydurmalar alsanaalsanasmileözgenin yeni hediye gelen ebru markalı cicisi yırtılmış duyurulur
hanginizin gözü kaldı nanalsanaalsanasmile
şimdilik hormonlarımız bızı bu hale getiriyor ama hamılelıgın de tadını çıkarmak lazım. içimide tekme atan bişey var, bu çok kıymetlı bır duygu, tadını çıkartalım olumunekankayizsmile üzülme zaman zaman bunlaıma gırmek normal, ama hemen toplamak lazım kendımızı. gerenk yok çunku bayanssulusmile
bugun erken çıkıcam balık sofrası kurucam hava çok guzel kocamla mum işıgında balık yıyelım dıyomm aklinialirimsmile cuma gecesı sonra bir lost patlatırız Şeniz sonra azıcık kıynaşırız aklinialirimsmile guzel bır gece olsun hava çok guzel gaza geldım
aha yine başladı uydurmalar alsanaalsanasmile
baktım yazmıyon
bende azcık ucundan uydurdum nolmuşkibilmiyorumkismile
seninde göbeğin özgeye bağlı
anauuummmopuyorumnanaktan
kıynaşın kıynaşın
kıynaşmak iyidiraklinialirimsmile
seni çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
bağlı olmak iyidir iyidir
ortalıkta savrulmaktan daha iyidirsempatiksalakcinni
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
al eşini sende gel canım yimeğeee opuyorumnanaktan bu gece sende bı suprız yap al balıkları kur sofraları datlım, arada iyi gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?