2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya diyorum ya psikolojim hiç sağlam değil....ufacık şeyler bile kocaman geliyo gözüme...kendimi toplamam gerek acilen

Elekçiii gene mi gidiyon kaydirigubbakcemile3

Elhamraaa geçen gün çarşıda bişey bırakmamışsın zati. Ne etcen yine çarşıda?

geldim geldimbilmiyorumkismile
yok kıslar bişi almadım bebişe
elektrik su aboneliğimizi iptal edicektim eski evin ondan çıktım
ama felaket yürüdüm offf
karnım domaldı sanki böle
sipsivrioldubilmiyorumkismile

benimkide çatlağım vardı basenimde onları geçirdi iyi bi krem galiba aklinialirimsmile

Çatlaklarıdamı gecırıyo bende alayım hemen bıtane kızlar.Saolun Benımde kalcada var.Gobeğimde yok şimdilik ama ne olur Allah bılır

sonnda geldın yafssss sen yokkende sıkıcı olyr yafs burlr yiiiiirummm

evet ya diyorum ya psikolojim hiç sağlam değil....ufacık şeyler bile kocaman geliyo gözüme...kendimi toplamam gerek acilen

şimdilik hormonlarımız bızı bu hale getiriyor ama hamılelıgın de tadını çıkarmak lazım. içimide tekme atan bişey var, bu çok kıymetlı bır duygu, tadını çıkartalım olumunekankayizsmile üzülme zaman zaman bunlaıma gırmek normal, ama hemen toplamak lazım kendımızı. gerenk yok çunku bayanssulusmile

bugun erken çıkıcam balık sofrası kurucam hava çok guzel kocamla mum işıgında balık yıyelım dıyomm aklinialirimsmile cuma gecesı sonra bir lost patlatırız Şeniz sonra azıcık kıynaşırız aklinialirimsmile guzel bır gece olsun hava çok guzel gaza geldım

özgenin yeni hediye gelen ebru markalı cicisi yırtılmış duyurulur
hanginizin gözü kaldı nanalsanaalsanasmile

adı ne o kreminbilmiyorumkismile

mustellanın kremı canım, aynı zamanda gögus ucu kremı de var 7.aydan ıtıbaren kullancam aldım gögus uçlarını guçlendırıyor yara olmasına ızın vermıyormuş

sonnda geldın yafssss sen yokkende sıkıcı olyr yafs burlr yiiiiirummm
anauuummmopuyorumnanaktan

kıynaşın kıynaşın
kıynaşmak iyidiraklinialirimsmile

seni çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmm

anauuummmopuyorumnanaktan

kıynaşın kıynaşın
kıynaşmak iyidiraklinialirimsmile

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

seni çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmm

al eşini sende gel canım yimeğeee opuyorumnanaktan bu gece sende bı suprız yap al balıkları kur sofraları datlım, arada iyi gelıyor.

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

al eşini sende gel canım yimeğeee opuyorumnanaktan bu gece sende bı suprız yap al balıkları kur sofraları datlım, arada iyi gelıyor.

ahhhhhh nerdeeeeeeeeee....benden zaten hayır yok..biz iyice yabancılaştık şekerim uzak artık böle şeyler...........

arcihimim izledim o videoyu
ayyy gözüm korktu zamane çocukları böylemi oluyor
dinlerken karnımıda kapatmadım bizim kız duymuşmudur bilmiyorumkismile
aklı çelincek durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…