2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok heyecan yaptım ben şimdi kızla konuşunca ya..o bide çok korkaktı bu kadar cesaret göstermiş şaşırdım...ıkınmak çok önemli diyo 11de girmiş 3 buçukta bebeği sezeryanla almışlar..bide ebeler çok bastırıomuş tepki gösterme sakın diyo

canım ya bızımkılerdende ıkı tarafda şehır dışında.Bizeşimle yalnızız ama bızede gelcekler halıyle.Kalabalık olmak ıstıyodum bende ama şimdi gozun korktu valla ya.bıde eşime ısrar edıyom kayınvaldemler gelsın kızım babannesıyle foto cekılcek ozel gun dıye.Aslında ısrar etmesemmı ne yapsam.Hepsı bızde kalcak mecburen.nasıl yapsam kafam karıştı.Ben de bunalmak ıstemıyom ama annem mecbur yanımda olcak.Ben işe donduğumde sırayla gelıp kızıma bakcaklar.Birlıkte kalcaz yanı biz bıde.Çok korkuyom ya ama mecburum düşünmek istemıyom o gunlerı aslında.Bakıcıyada vermek ıstemıyom.İşimide bırakmak istemıyom.Eşim dıyokı bakıcı tutalım yemek yapsın temızlık çocuk baksın dıyo maaşa bağlayalım dıyo.Anlıcanız oda sıkılcak gibi.Ben de bilmiyom yani benı neler beklıyo.offfff offffffeyvahedigeldismilemafoldumbenbilmiyorumkismile

bende sonrasından korkuodum şimdi kızla konuşunca şaşkınım 4 gün olmuş doğuralı ve sezeryanlı olmasına rağmen sesi falan çok iyiydi,sadece kız kardeşi kalıomuş yanında,bebek hiç susmuyo diyo sürekli ağlıomuş :):) annemin kesinlikle yanımda olması gerek bana bi tek annemden fayda gelir kaynanamı görümcemi hiç istemem şahsen

ALLAH kolaylık versin canım. ama bence hıç gelsınler dıye baskı yapma birilerı gelsın bırılerı gıtsın bence. hepbirden aynı evde çok zor oluyor, insanız ihtiyaçalarımız var yemek içmek ıstıyoruz hastalık yada başaka bırşey bu ıhtıyaçların önune geçmıyor, kadınlar hep mutfakta oluyor böyle olunca kımse senınle ılglılenemıyor. kardeşim dogum yaptıgınnda delırecektık, kardeşimin gögsu gunlerce kanadı canı çok yanıyordu, eniştemler karnımız acıktı dıye kıvranıyolar, bebek gazı var karnı aç ağlıyor birde teyzemler mama vermeyın dıye tutturdu ama kardeşimin meme uçları kopuyordu resmen canı yanıyor, izah edemıyorsun eskı kafalılar mama verdırmedıler, çocuk gunlerce agladı açlıktan kardeşim canının acısıyla süt vermeye çalıştı, onlar gıttı toparladık kendımızı, mama verdık mertimiz uyudu kardeşimin gögsu dınlendı, sakın sakın topladık kendımızı. sonra tekrar meme emmeye başladı, rayına gırdı. buyuklerle ılk gunler çok zor geçıyor çunku hepsı çok bılıyor.

Valla yandık.Bılmıyom ya.hamılelık zor bi sureç.Eşlerden uzaklaşıyoz.Bıde sonrasında aılelerde yanımızda olursa ne olur bılmıyom .:sinifsinif:akannehir

kızlaaaar bari buna cevap verin lütfen senağlama karın çatlakları için ne kullanıyonuz

bi tek annem olsun bana bişey olmazzz opuyorumnanaktan sadece annem yeterlı bende onu ıstıyorum, sakın kafayla atlatmak ıstıyorum ılk gunlerı, yemek içmek göz görmeyecek zaten o gunlerde kımseyı mutlu etmek ıstemıyorum o teleşla. offf ne yapçam ben bunalıma gırdım şimdıden mafoldumben

kızlaaaar bari buna cevap verin lütfen senağlama karın çatlakları için ne kullanıyonuz

doktorum bana bir losyon verdi ama çatlak için değil karnımın derisi dökülüyor diye kullanıyorum.
başka da bir şey sürmüyorum

bari buna derken cnm senle ılgılenen olmadımı hiç:)
bebe yagı surym bnde ama banyodn banyoya usenıyrm hergun surmeye

Valla yandık.Bılmıyom ya.hamılelık zor bi sureç.Eşlerden uzaklaşıyoz.Bıde sonrasında aılelerde yanımızda olursa ne olur bılmıyom .:sinifsinif:akannehir

ay sorma zaten eşlerden uzaklaşmak ayrı bişi dün kafama bi şüphe girdi acaba eşim beni aldatmışmıdır diye sabaha kadar kuruntudan uyumadım,onuda uyandırmadım..sabah kalktık konuşmuyodum onla ne oldu sana diyo söledim saçmalama neler getiriosun aklına diyo,her an nerdeyim haberin var akşamda evdeyim hangi arada yapcam zaten diyo offffffff psikolojim iyice bozuldu benim

bak aklına neler getiriyosun adamın alsanaalsanasmile sokma aklına böyle şeyler, sen anne oluyorsan o da baba oluyor ıkınızde sorumluluk alıyorsunuz, bunu bırlıkte başaracagız. ne demekmiş aldatmak, o kadar kolay mı o işler, bu kadar pamuk ipliğine mı baglı evlılığimiz,kafanı kırletme böyle şeylerle, o işler midesiz ınsanların yapacagı işler, kendıne yakıştırma sakın. geçicek hepsı geçicek elımızde tadını çıkartamadıgımız ılk gunlerın resmı kalacak belkı. o ılk teleşlı gunlerın bıle tadını almalıyız, bu kadar zor olmamalı bence, o an bıle mutlu olmaya çalışmalıyız canım olumunekankayizsmile

benimkide çatlağım vardı basenimde onları geçirdi iyi bi krem galiba aklinialirimsmile

krem super tavsıye ederım, geçrketen geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…