kız o nası bişi öle yaaa akannehir
bebek o yola girdiyse nası geri kaçıyooo akannehir
kızlar özur dılerım toplantıya gırdım cevap yazamadım. annem bu saatten sonra değişmez canlarım, mecbur onu kırmak yerıne alttan alıyoruz. onlar alışmışlar iç içe kalabalık olmaya.ama atladıkları bır şey bızler artık sureklı evde oturan ınsanlar degılız, boguluyorum evde 3 gun evde sabaha akşam yemek hazırlasam yatak ser kaldır çay kahve derken ağlamak gelıyor, bilmiyorum belkı uzun yıllardır tek yaşamak tek okumak çalışma hayatı benı bu hale getirdı verici olamıyorum annem gıbı. ama benı anlamasını çok ısterdım. her konuda annemle ıyı anlaşırız aslında ama bu konuda benı çok uzuyor sureklı evınme bırılerını yatıya çağırıyor eşimle papaz olup duruyoruz halıyle.
canım bende senın gıbıydım amelıyatımdan sonra uzun sure hastanede kaldım, eve geldıgımde kalabalık karşıladı benı çok mutlu oldum, herkes benı sevıyor yanımda dedım, ama işin gerçegı öyle olmadı, ben acılar içindeyken çocuklar yatagımda zıplıyordu annem bana yemek yapmaktan bakamadı, tuvalete göturenım yoktu o kalabalıkta. erkekler durmuyor yemek çay kahve dertlerı bıtmıyor, çocuklar yaramazlık yapıyor anneler mutfakta, kımse sana o kalabalıkta bakmıyor. bende böyle oldu ama sızın ailenızı bılemem umarım benım gıbı uzulmezsın
canım ya bızımkılerdende ıkı tarafda şehır dışında.Bizeşimle yalnızız ama bızede gelcekler halıyle.Kalabalık olmak ıstıyodum bende ama şimdi gozun korktu valla ya.bıde eşime ısrar edıyom kayınvaldemler gelsın kızım babannesıyle foto cekılcek ozel gun dıye.Aslında ısrar etmesemmı ne yapsam.Hepsı bızde kalcak mecburen.nasıl yapsam kafam karıştı.Ben de bunalmak ıstemıyom ama annem mecbur yanımda olcak.Ben işe donduğumde sırayla gelıp kızıma bakcaklar.Birlıkte kalcaz yanı biz bıde.Çok korkuyom ya ama mecburum düşünmek istemıyom o gunlerı aslında.Bakıcıyada vermek ıstemıyom.İşimide bırakmak istemıyom.Eşim dıyokı bakıcı tutalım yemek yapsın temızlık çocuk baksın dıyo maaşa bağlayalım dıyo.Anlıcanız oda sıkılcak gibi.Ben de bilmiyom yani benı neler beklıyo.offfff offffffeyvahedigeldismilemafoldumbenbilmiyorumkismile
canım ya bızımkılerdende ıkı tarafda şehır dışında.Bizeşimle yalnızız ama bızede gelcekler halıyle.Kalabalık olmak ıstıyodum bende ama şimdi gozun korktu valla ya.bıde eşime ısrar edıyom kayınvaldemler gelsın kızım babannesıyle foto cekılcek ozel gun dıye.Aslında ısrar etmesemmı ne yapsam.Hepsı bızde kalcak mecburen.nasıl yapsam kafam karıştı.Ben de bunalmak ıstemıyom ama annem mecbur yanımda olcak.Ben işe donduğumde sırayla gelıp kızıma bakcaklar.Birlıkte kalcaz yanı biz bıde.Çok korkuyom ya ama mecburum düşünmek istemıyom o gunlerı aslında.Bakıcıyada vermek ıstemıyom.İşimide bırakmak istemıyom.Eşim dıyokı bakıcı tutalım yemek yapsın temızlık çocuk baksın dıyo maaşa bağlayalım dıyo.Anlıcanız oda sıkılcak gibi.Ben de bilmiyom yani benı neler beklıyo.offfff offffffeyvahedigeldismilemafoldumbenbilmiyorumkismile
bende sonrasından korkuodum şimdi kızla konuşunca şaşkınım 4 gün olmuş doğuralı ve sezeryanlı olmasına rağmen sesi falan çok iyiydi,sadece kız kardeşi kalıomuş yanında,bebek hiç susmuyo diyo sürekli ağlıomuş :):) annemin kesinlikle yanımda olması gerek bana bi tek annemden fayda gelir kaynanamı görümcemi hiç istemem şahsen
bende sonrasından korkuodum şimdi kızla konuşunca şaşkınım 4 gün olmuş doğuralı ve sezeryanlı olmasına rağmen sesi falan çok iyiydi,sadece kız kardeşi kalıomuş yanında,bebek hiç susmuyo diyo sürekli ağlıomuş :):) annemin kesinlikle yanımda olması gerek bana bi tek annemden fayda gelir kaynanamı görümcemi hiç istemem şahsen
bebe yağı kullanıyom ben bir tek valla..kızlaaaar bari buna cevap verin lütfen senağlama karın çatlakları için ne kullanıyonuz
kızlaaaar bari buna cevap verin lütfen senağlama karın çatlakları için ne kullanıyonuz
kızlaaaar bari buna cevap verin lütfen senağlama karın çatlakları için ne kullanıyonuz
doktorum bana bir losyon verdi ama çatlak için değil karnımın derisi dökülüyor diye kullanıyorum.
başka da bir şey sürmüyorum
Valla yandık.Bılmıyom ya.hamılelık zor bi sureç.Eşlerden uzaklaşıyoz.Bıde sonrasında aılelerde yanımızda olursa ne olur bılmıyom .:sinifsinif:akannehir
mustellanın kremı var canım çok memnunum şişman olmama ragmen çatlagım yok.
ay sorma zaten eşlerden uzaklaşmak ayrı bişi dün kafama bi şüphe girdi acaba eşim beni aldatmışmıdır diye sabaha kadar kuruntudan uyumadım,onuda uyandırmadım..sabah kalktık konuşmuyodum onla ne oldu sana diyo söledim saçmalama neler getiriosun aklına diyo,her an nerdeyim haberin var akşamda evdeyim hangi arada yapcam zaten diyo offffffff psikolojim iyice bozuldu benim
benimkide çatlağım vardı basenimde onları geçirdi iyi bi krem galiba aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?