garantisi varmıydı servise götürseniz belkim bi çözüm bulurlarbilmiyorumkismile
Kız pembik evi buldun mu? Kaynananların apartımanındaki değil, dimi?
aman yok servisi de kendisine benziyor. en iyisi ana evine geri göndermek alsanaalsanasmile
aman yok servisi de kendisine benziyor. en iyisi ana evine geri göndermek alsanaalsanasmile
pembik ben bu resimleri arkadaşımın abisinin tıp kitaplarında görmüştüm. yapışık ikizlerde böyle durumlar olabiliyormuş. o zaman çok şaşırmıştım.
çocuğu da hemen tanrı ilan etmişler hey yarabbim
ben hiçbişi yapmıcam..slm kızlar aksama ne yapcaksınınz bu gün benım aklıma hıc bırsey gelmıo
nerdeyse kocamı bos sofraya oturtcam bilmiyorumkismile
slm kızlar aksama ne yapcaksınınz bu gün benım aklıma hıc bırsey gelmıo
nerdeyse kocamı bos sofraya oturtcam bilmiyorumkismile
yok canım yakın ama o apartmanda değil babannesinin apartmanda kaydirigubbakcemile3 kaçışım yok.babannesinin gözleri görmüyor kulakları da duymuyor 95 yasında zararsız yani kaydirigubbakcemile3 büyük ihtimalle orayı tutucaz yarın kesinleşir.burdakinden 100 lira daha az kirası ve depozitoyu kayınpeder verecek ben de kaçırmak istemiyorum.o acıdan yani herhalde taşınırız martta da
benm kcoa gec gelecek bugun tek basıma yerım alısık olmadıgım bi durum ama napalım yapar bi corba içerimzaten sabahtn berıde bulantım var malesf
çok cici
Ne de olsa suyunu sıktım artık diyosun dimi? :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Bugün benim kayınvalidemin doğum günü. Şekerli sepetlerden gönderdim, akşama görümcem döktürür yemekleri. Bugünlük yemek hazırlama faslından kurtuldum.
:) bende kardeşimi bekliyorum şimdi geliyor dışarı çıkacağız :) allahtan bugün erken uyanmıştı :) oğluşumun piyango biletleri vardı onları değiştireceğim :) bugün çekiliş var
Ne de olsa suyunu sıktım artık diyosun dimi? :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Bugün benim kayınvalidemin doğum günü. Şekerli sepetlerden gönderdim, akşama görümcem döktürür yemekleri. Bugünlük yemek hazırlama faslından kurtuldum.
vurmuş, geri kaçmış çocuk derken bilmiyorumkismilekızlarr bi arkadaşım doğum yapmış,konuştum şimdi..14 şubatta sabah bi uyanmış suyu patlamış kanla beraber çok sıvı geldi dedi,hemen hastaneye gitmişler 4 cm açılmış,doğum başlamış ebeler bastırmış karnına buda panikle vurmuş çocukta geri kaçmış sezeryana almışlar...sancıda bişi yok diyo ama bol bol ıkınman lazım diyo bilmiyorumkismile
Ne kdara haklısın
Bir de aynını eşimin tarafı yapsa benim evimde Alahımmmmmmmm akannehir
off bende düşünüyorum o günleri de umarım kalabalık olmaz evim. annem gelsin yeter başka da kimseyi istemiyorum. zaten kaynanam gelmez o tatil derdine düşmüş yazın ne yapsak diye dört dönüyorlar. dünde bana diyor ki bebeğin herşeyi hazır değil mi ?? az daha düşüp bayılacaktım orada
akannehirakannehir
çok zor canım anlayabiliyorum seni. eskiden bizim evden de öyle yatılı misafir eksik olmazdı. her gelen tatile geldim diye 1 ay kalırdı. zavallı annem hem işe gider hemde onlara hizmet ederdi. aslında eşin de haklı adam ne yapsın evinde rahat rahat oturamıyor. allah kolaylık versin sana ne diyeyim
Ay kabus gibi, Allah kolaylık versin ama bence açık açık konuş, ki annen en yakının seni en iyi anlayan kişi olması lazım. Misafir sevmek şart mı ki? Ben mesela çok misafir sevmiyorum, gelen çevrem kısıtlıdır, bir de kayınvalidemle altlı üstlü oturmanın bir avantajı gelenler genelde ona gelir, biz de ayıp olmasın diye 5 dk görür çıkarız evimize.
Bence eşin de haklı, size biraz saygı duymaları gerekiyor. Ne olursa olsun annenle konuşmalısın bence.
.
Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var bende doğumda herkes gelsin yanımda olsun istiyorum zaten annem gelecek artık bizimle yaşayacak ama ilk zamanlarda gelenim gidenim olsun isterim gerçi biz öyle kalabalık bir aile değiliz kayınvaldemde yok yatılı bi annem olacak bide belki dayımın eşi gelir izmirden, bide eşimin teyzesi birkaçgün kalır gelmişken. benim öyle emzirirken yalnız olayım gibi bi derdimde yok aksine benim yanımda annemin olması şart emzirme esnasında benim göğüslerim aşırı büyük bide süt gelince ne olacak bilmem tek elimle bebeği diğer elimle memeyi tutmamın imkanı yok muhakak yanımda yardım edecek birileri lazım allah korusun emzirirken içim falan geçerse bebek boğulur valla
vurmuş, geri kaçmış çocuk derken bilmiyorumkismile
kız o nası bişi öle yaaa akannehirebenin koluna vurmuş kız çok bastırınca,kalçamda yukarı kalktı diyo çocuk geri gitmiş
bak bak gelının hası böle olur neymiş o şeekrli sepetlerkaydirigubbakcemile5
bak bak gelının hası böle olur neymiş o şeekrli sepetlerkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?