2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız pembik evi buldun mu? Kaynananların apartımanındaki değil, dimi?

yok canım yakın ama o apartmanda değil babannesinin apartmanda kaydirigubbakcemile3 kaçışım yok.babannesinin gözleri görmüyor kulakları da duymuyor 95 yasında zararsız yani kaydirigubbakcemile3 büyük ihtimalle orayı tutucaz yarın kesinleşir.burdakinden 100 lira daha az kirası ve depozitoyu kayınpeder verecek ben de kaçırmak istemiyorum.o acıdan yani herhalde taşınırız martta da

slm kızlar aksama ne yapcaksınınz bu gün benım aklıma hıc bırsey gelmıo
nerdeyse kocamı bos sofraya oturtcam bilmiyorumkismile

orası öyle canım hindistan ne de olsa şaşmamak gerek kaydirigubbakcemile3

benm kcoa gec gelecek bugun tek basıma yerım alısık olmadıgım bi durum ama napalım yapar bi corba içerim zaten sabahtn berıde bulantım var malesf

ben hiçbişi yapmıcam..
evde 2 gün önceden kalan kabak ve erişte var idare etsin :dilcikar:

ben menemen ve cacık yapıcam tarhana çorbam vardı.yanına da patates kızartması ve makarna herhalde.cok açım su anda.yarın dışarda yeriz doktor sonrası fuar falan var o acıdan böyle yemekler düşündüm seker

aman yok servisi de kendisine benziyor. en iyisi ana evine geri göndermek alsanaalsanasmile

Ne de olsa suyunu sıktım artık diyosun dimi? :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

benm kcoa gec gelecek bugun tek basıma yerım alısık olmadıgım bi durum ama napalım yapar bi corba içerim zaten sabahtn berıde bulantım var malesf

Bugün benim kayınvalidemin doğum günü. Şekerli sepetlerden gönderdim, akşama görümcem döktürür yemekleri. Bugünlük yemek hazırlama faslından kurtuldum.

kızlarr bi arkadaşım doğum yapmış,konuştum şimdi..14 şubatta sabah bi uyanmış suyu patlamış kanla beraber çok sıvı geldi dedi,hemen hastaneye gitmişler 4 cm açılmış,doğum başlamış ebeler bastırmış karnına buda panikle vurmuş çocukta geri kaçmış sezeryana almışlar...sancıda bişi yok diyo ama bol bol ıkınman lazım diyo bilmiyorumkismile

bak bak gelının hası böle olur neymiş o şeekrli sepetlerkaydirigubbakcemile5

:) bende kardeşimi bekliyorum şimdi geliyor dışarı çıkacağız :) allahtan bugün erken uyanmıştı :) oğluşumun piyango biletleri vardı onları değiştireceğim :) bugün çekiliş var

bizde geçen aldık kızımın şansına. bugün kesin zengin olacağım yerimseniben

ee herhalde bebeği de yaptım işim kalmadı kocayla.
şaka bir yana bozuğum bu aralar ona . hiç ilgilenmiyor benimle.

vurmuş, geri kaçmış çocuk derken bilmiyorumkismile

Ne kdara haklısın
Bir de aynını eşimin tarafı yapsa benim evimde Alahımmmmmmmm akannehir

kızlar özur dılerım toplantıya gırdım cevap yazamadım. annem bu saatten sonra değişmez canlarım, mecbur onu kırmak yerıne alttan alıyoruz. onlar alışmışlar iç içe kalabalık olmaya.ama atladıkları bır şey bızler artık sureklı evde oturan ınsanlar degılız, boguluyorum evde 3 gun evde sabaha akşam yemek hazırlasam yatak ser kaldır çay kahve derken ağlamak gelıyor, bilmiyorum belkı uzun yıllardır tek yaşamak tek okumak çalışma hayatı benı bu hale getirdı verici olamıyorum annem gıbı. ama benı anlamasını çok ısterdım. her konuda annemle ıyı anlaşırız aslında ama bu konuda benı çok uzuyor sureklı evınme bırılerını yatıya çağırıyor eşimle papaz olup duruyoruz halıyle.

canım bende senın gıbıydım amelıyatımdan sonra uzun sure hastanede kaldım, eve geldıgımde kalabalık karşıladı benı çok mutlu oldum, herkes benı sevıyor yanımda dedım, ama işin gerçegı öyle olmadı, ben acılar içindeyken çocuklar yatagımda zıplıyordu annem bana yemek yapmaktan bakamadı, tuvalete göturenım yoktu o kalabalıkta. erkekler durmuyor yemek çay kahve dertlerı bıtmıyor, çocuklar yaramazlık yapıyor anneler mutfakta, kımse sana o kalabalıkta bakmıyor. bende böyle oldu ama sızın ailenızı bılemem umarım benım gıbı uzulmezsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…