özgee bu arada pek bi kızarmıs gördüm seniikaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun kızarık halinkaydirigubbakcemile3
Kızlar dün akşam ikili testi yaptırdık. Bizim bebiş pek tembel gittiğimizde uyuyordu doktor amcası çok uğraştı uyandırmak için yok banamısın demedi doktorumuz kalk bişeyler ye / iç bir daha bakalım dedi. Tabi bişeyler yiyince anında uyandı sıpa bu seferde sürekli hareket halinde ama ensesini bi türlü dönmüyo bir saat uğraştı doktor en sonunda alttan kontrol yapalım dedi ancak ense kalınlığını öyle ölçebildik. Çok komikti görmeniz lazım 3 haftada nasıl hareketlenmiş eller kollar durmuyo bide zıplaması var çok eğlenceli.bu sabahta kan verdim perşembe çıkacakmış sonuçlar. Bu arada kız olma ihtimali var ama kesin değil dedi doktorumuz.
ense kalınlıgı ne cıktı zynp soylemedımı doktor.. ay ne guzel ya kıpır kıpr ozldım bende bebısımı bı gelseydı 26 sı gıdıp gorsem bebısımı ne guzel olurdu...
kızlar benim bugün 7.haftam ama karnımda ağrı var biraz da kasıklarda. Siz de yaşadınız mı acaba endişelenmem mi lazım bilemedim ya :bbo:
medipolde yaptırcam ben mecbur abim orda ssk anlaşmalı fiyatı 135 tl muayene ücreti 25 tl miş
delta hospitali aradım hakan bey 50 tl diğer kadın doğumcular 15 tl 2li test ücreti 40 tl dediler
medicalpark göztepe 2 li test ücreti 245 tl muayene ücreti 52 Tl
Ümraniye medicana hastanesi 145 ultrason 55 kan = 200 muayene ücreti 50 tl
ümraniye hospitaliumda 2 li test 90 Tl imiş ancak ssk karşılamıyormuş ssk muayene ücreti 12 tl
ümraniye erdem hastanesi 2 li test 250 tl muatyene ücreti 30 tl
ümraniye atlas hastanesi 2 li test 135 tl muayene ücreti 27 tl
hasanpaşa çağıner hastanesi 2 li test 140 tl muayene ücreti 22 tl
kızlar bu hastaneler anadolu yakası için SSK fiyatlarıyla
kızlar bu arada benım baska bı sıtede arkadas grubum var ve bayramdan sonrası ıcın cocuk esırgeme kurumunu zıyarte gıtmeyı planlıyoruz. arada sırada huzurevlerı darulaceze zıyartelerı yapıyoruz. özge bılıyor bu sıteyı petarkadasta hayvanseverlerın ınsanlarıda sevebıldıgının en guzel kanıtı. tabıkı evcıl hayvanlarımızı getırmıyoruz bu konuda terddutunuz olmasın. buradanda aramızda olmak ısteyen olur mu??
endıoseye hıc gerek yok canım. benımde bulantıdsan cok derdım karın ve kasık agrısı oldu kı halada devam edıyor.. doktor normal dedı
Canımcım ense kalınlığı 1,5 çıktı zaten önemli olan 2,5 in altında olmasıymış çok ideal buldu doktorumuz ama tabi diğer sonuçlarla birlikte değerlendirecek. Birde artık boyunu takip etmiceklermiş çünü bacakları kıvrık olduğu için bu haftadan sonra kilosu ve baş-popo mesafesine bakılırmış. Bizimki şimdilik 56 gr.
Kadıköy Şifa Hast :Muayene 235 tl 152 tl 2 Li test ama ssk anlaşması yokmuş
Vatan Hastanesi Kadıköy : Muayene 22 tl 2 li test kan 65 ulturason 135 tl ama ulturason içerden dr muayene ediyorsa fiyat düşüyormuş
Özel Göztepe Hastanesi : Muayene 72 Tl 2 Li test 120 tl
ayy başkada kalmadı sanırım :roflol:
canım benim de çok oldu, hala da oluyor arada.. hiç endişe edecek bişi yok. bebek iyi ve büyüyor demekki.kızlar benim bugün 7.haftam ama karnımda ağrı var biraz da kasıklarda. Siz de yaşadınız mı acaba endişelenmem mi lazım bilemedim ya :bbo:
selam azizecimslm güzel hamişlerr...
kızlar bu arada benım baska bı sıtede arkadas grubum var ve bayramdan sonrası ıcın cocuk esırgeme kurumunu zıyarte gıtmeyı planlıyoruz. arada sırada huzurevlerı darulaceze zıyartelerı yapıyoruz. özge bılıyor bu sıteyı petarkadasta hayvanseverlerın ınsanlarıda sevebıldıgının en guzel kanıtı. tabıkı evcıl hayvanlarımızı getırmıyoruz bu konuda terddutunuz olmasın. buradanda aramızda olmak ısteyen olur mu??
simnilcim içim bir tuhaf oldu..Ben de Kadıköy Şifa'ya gidiyorum.
Bu arada iş yerinde olduğum için, yazılarınızı geç farkedip, 2 arada 1 derede cevaplamaya çalışıyorum. Bir taşınma mevzuu olmuş sanırım.
Ben taşınalı 10 ay oldu.
Önceki evimiz sahilde 3+1 leb-i derya dedikleri tarz süper bir evdi.
Ama maalesefki kaynana cadısı ile onun altında ezilmiş, tek sosyal aktivitesi beni görmek olan görümceme çok yakındı. Aynı Leyla gibi her hafta sonu, her iş çıkışı bir ona gidiyorduk, bir ona.
Ben evleneli daha 2 yıl oldu. Ama evliliğim ilk günlerinde sırf bunlar yüzünden evde kıyametler kopuyor.
Kocam da dominant bir tip, ben de.
İkimiz de kendi dediğimizde direttikçe, o gidicez, ben gitmiycez diye kavga ettikçe sırf bu meseleden ayrılma noktasına kadar geldik. Kaynana cadısı, bebek yapmak istememize bile muhalefet, hatun istemiyor. Benim kocada da iş yok, anasının lafıyla gelgitler içinde, bir istiyor, bir istemiyor. Evi tekettim nihayetinde.
Bir süre annemin yanına bile gittim. (Birkaç ay desem daha doğru).
Sonunda kocam boşanmak istemeyince, ben sensiz yapamam tekrar birleşelim diyince, tekrar bir araya geldik.
Tabi ki, bu defa o çevreden uzaklaşmak ve artık bebek yapmak şartıyla.
Çok şükür artık hem onlardan uzağım, hem bebeğim bugün 11+5 oldu.
Şu anda yatıp kalkıp, yavrumun sağlıklı, hayırlı bir evlat olarak doğması için, onu sevgiyle büyütebilmem için yatıp kalkıp dua ediyorum.
Allah herkesin bebeğini korusun İnşallah.. :Saruboceq:
canım benim de çok oldu, hala da oluyor arada.. hiç endişe edecek bişi yok. bebek iyi ve büyüyor demekki.
selam azizecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?