2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlı olsun.
Şu 2'li test gerilimi de sorunsuz atlatılsaydı. Ben de cumartesi yaptırıcam stres oldum valla.:Saruboceq:

ense kalınlıgı ne cıktı zynp soylemedımı doktor.. ay ne guzel ya kıpır kıpr ozldım bende bebısımı bı gelseydı 26 sı gıdıp gorsem bebısımı ne guzel olurdu...

ay bende ya bayramdan sonraki ya da ondan sonraki hafta yaptıracam 2liyi herhalde..
haftaya 10+1 de kontrolüm var, o zaman söyler doktorum bakalım..

Arkadaşlar 2 li testini özelde yaptıracaklar için söylüyorum doktorum düzen labaratuarı , pakize tarzi lab. ve amerikan hastanesi dışında hiç bi yerde yaptırma dedi. Zaten birçok labaratuar da bu yerlere gönderiyormuş aldıkları kanı. Normalde benim doktorum asla öyle diretmeleri olan biri değildir dün bana özellkle ikili test için buna dikkat etmemi söyledi. Haberiniz olsun. Benim sigortam karşılıyo o yüzden pakize tarzi de yaptırdım 19 Tl ödedim. Sigortası olmayanlar için sanırım 115 TL alıyorlar.Bilginize.
Bu adada ankadarakiler için söyleyeyim zaten düzen lab.larının merkezi ankarada bildiğim kadarıyla türkiyenin en iyi lab.ları onlar

kızlar bu arada benım baska bı sıtede arkadas grubum var ve bayramdan sonrası ıcın cocuk esırgeme kurumunu zıyarte gıtmeyı planlıyoruz. arada sırada huzurevlerı darulaceze zıyartelerı yapıyoruz. özge bılıyor bu sıteyı petarkadasta hayvanseverlerın ınsanlarıda sevebıldıgının en guzel kanıtı. tabıkı evcıl hayvanlarımızı getırmıyoruz bu konuda terddutunuz olmasın. buradanda aramızda olmak ısteyen olur mu??

kızlar benim bugün 7.haftam ama karnımda ağrı var biraz da kasıklarda. Siz de yaşadınız mı acaba endişelenmem mi lazım bilemedim ya :bbo:

ense kalınlıgı ne cıktı zynp soylemedımı doktor.. ay ne guzel ya kıpır kıpr ozldım bende bebısımı bı gelseydı 26 sı gıdıp gorsem bebısımı ne guzel olurdu...

Canımcım ense kalınlığı 1,5 çıktı zaten önemli olan 2,5 in altında olmasıymış çok ideal buldu doktorumuz ama tabi diğer sonuçlarla birlikte değerlendirecek. Birde artık boyunu takip etmiceklermiş çünü bacakları kıvrık olduğu için bu haftadan sonra kilosu ve baş-popo mesafesine bakılırmış. Bizimki şimdilik 56 gr.

kızlar benim bugün 7.haftam ama karnımda ağrı var biraz da kasıklarda. Siz de yaşadınız mı acaba endişelenmem mi lazım bilemedim ya :bbo:

endıoseye hıc gerek yok canım. benımde bulantıdsan cok derdım karın ve kasık agrısı oldu kı halada devam edıyor.. doktor normal dedı

Kadıköy Şifa Hast :Muayene 235 tl 152 tl 2 Li test ama ssk anlaşması yok
Vatan Hastanesi Kadıköy : Muayene 22 tl 2 li test kan 65 ulturason 135 tl ama ulturason içerden dr muayene ediyorsa fiyat düşüyormuş
Özel Göztepe Hastanesi : Muayene 72 Tl 2 Li test 120 tl
Acıbadem Hastanesi : Muayene 170 tl 2 li test 212 tl ssk anlaşması yok
Memorial Ataşehir : Muayene 160 tl 2 li test kan + ulturason 313 tl ssk anlaşması yok
ayy başkada kalmadı sanırım :roflol:

Son düzenleme:

canım valla ben gelebilirim aslında.. çok istiyorum ne zamandır öyle birşey yapmayı zaten..
tam tarih belli olsun bana yazarsın olur mu? Bir de nasıl gidilecek nereden gidilecek fln onları da yazarsan..
kocalar da geliyor mu bu arada, benim kociş de gelmek isteyebilir.

hımm hadı bakalım hayırlısı atlattınız ıkılı testı benımde cok endısem var bu konuda.. yanı tedırgınım.. bızımde en son gıttıgımızde bas popo boyu olculdu bacaklar kıvrık oldugundan.. ayy mınıcık canlarımız buyuyoorrr.. maasallah onlara

Ben de Kadıköy Şifa'ya gidiyorum.
Bu arada iş yerinde olduğum için, yazılarınızı geç farkedip, 2 arada 1 derede cevaplamaya çalışıyorum. Bir taşınma mevzuu olmuş sanırım.

Ben taşınalı 10 ay oldu.
Önceki evimiz sahilde 3+1 leb-i derya dedikleri tarz süper bir evdi.
Ama maalesefki kaynana cadısı ile onun altında ezilmiş, tek sosyal aktivitesi beni görmek olan görümceme çok yakındı. Aynı Leyla gibi her hafta sonu, her iş çıkışı bir ona gidiyorduk, bir ona.

Ben evleneli daha 2 yıl oldu. Ama evliliğim ilk günlerinde sırf bunlar yüzünden evde kıyametler kopuyor.
Kocam da dominant bir tip, ben de.
İkimiz de kendi dediğimizde direttikçe, o gidicez, ben gitmiycez diye kavga ettikçe sırf bu meseleden ayrılma noktasına kadar geldik. Kaynana cadısı, bebek yapmak istememize bile muhalefet, hatun istemiyor. Benim kocada da iş yok, anasının lafıyla gelgitler içinde, bir istiyor, bir istemiyor. Evi tekettim nihayetinde.

Bir süre annemin yanına bile gittim. (Birkaç ay desem daha doğru).
Sonunda kocam boşanmak istemeyince, ben sensiz yapamam tekrar birleşelim diyince, tekrar bir araya geldik.
Tabi ki, bu defa o çevreden uzaklaşmak ve artık bebek yapmak şartıyla.

Çok şükür artık hem onlardan uzağım, hem bebeğim bugün 11+5 oldu.
Şu anda yatıp kalkıp, yavrumun sağlıklı, hayırlı bir evlat olarak doğması için, onu sevgiyle büyütebilmem için yatıp kalkıp dua ediyorum.

Allah herkesin bebeğini korusun İnşallah.. :Saruboceq:

Ne güzel caınım ya Bursa da varsa ben de katılabilirim seve seve.. kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

simnilcim içim bir tuhaf oldu..
kaynana cadısı yazmana da çok güldüm ama çok hoşuma gitti..
iyi olmuş canım her ne olduysa..
bebişin artık seninle.. hiçbirşeyin önemi yok..
ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…