2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayir canim kolay mi, orasi senin yuvan simdi ise baska bir yerde yuvani kuracaksin.
Normal insan bile duygusal olur ki sen birde hamilesin.
InsAllah yeni evin sana mutluluk, sicaklik, saglik, ve ucuncu bir aile ferdi ile cok guzel yeni anilar getirir.

kızlaarr bişi sorcam.sayfa başındaki liste nereye kaybolmuş acaba,bilgisi olan varmı?
:bbo:

aminnn canım inşallahh :Saruboceq:
çok teşekkür ederim..
demekki normalmiş
kafayı yemiyor olmama sevindim sempatiksalakcinni

kızlaarr bişi sorcam.sayfa başındaki liste nereye kaybolmuş acaba,bilgisi olan varmı?
:bbo:

aaa
en son ukla onu bozmuştuu
dae listede güncelleme ypamıyordu hiç
belki yenilemek için silmiştir bilmiyorumkismile

kızlarr
doktorum müsaitmiş
ben kızımı görmeye gidiyorumm
muckkss delikafadulden

Günaydın,

kızlar dün gece lavaboya kalktım dönerken yatağa zor gittim
karnım sanki benden kopacakmış gibi kasıklarıma kadar bi ağrı girdi dik duramadım öne eğildim eşim yatağa götürdü, sonra inanılmaz bi miğde bulantısı oldu, elim ayağım boşaldı
sonra bişiler yedim yarım saate ancak kendime geldim
bugün şeker yüklemem var zaten sorcam doktora,

Yeni evin hayırlı olsun özge, Allah sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Ne güzel, bir evde gelin oldun, ötekinde anne olacan.

kızlarr
doktorum müsaitmiş
ben kızımı görmeye gidiyorumm
muckkss delikafadulden

Gör kızını, güzel haberlerini bekliyoruz.

Arasıra bende de öyle bir ağrı oluyor Stella, sonra da kendiliğinden geçiyor. İnşallah önemli bişey yoktur

Bende çok ağlamıştım Özge :çok üzgünüm:

gunaydın kızlar herkesee nasılsınız buguun kayınvalıdem temzlıge gelecktı işi cıkmışş gelmiyorr oleyyyy ben kendım yavas yavas yaparım onumu cekcem ayyy:)

senın hormonlar tavan yapmıs cnmmmm baksana hamişlk böle bişi ben tasnrken ohh kurtuluyorm bu evdn dıye cok sevnmştmopuyorumnanaktan

cosmommmmmmmmmmmmmmmmmmm nabannnn yiiwwwruuummm ekledım fotolrı baktnmı ama gusel gozkmuyr kucukkucuk ekleyebılmsm

Anaaaaaaaaaaaammmmmmmmm kim gelmiş
Hemşiremmmmmmmmm nasılsın kuzummmmmmmmm

iyiyim canım ne olsun sabah sabah canım sıkıldı topikleri gezerken burayı buldum ben de haziran annesi olacağım için dikkatimi çekti. bi baktım sen de burdasın.sen nasılsın canım bebiş nasıl

Bomba gibiyiz teyzesi maşallahımız var
Senin bebeiş nasıl? Sen nasılsın?
QUOTE=forever_14;11693115]iyiyim canım ne olsun sabah sabah canım sıkıldı topikleri gezerken burayı buldum ben de haziran annesi olacağım için dikkatimi çekti. bi baktım sen de burdasın.sen nasılsın canım bebiş nasıl[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…