- Konu Sahibi daemon
-
- #54.301
[/QUOTE]Bomba gibiyiz teyzesi maşallahımız var
Senin bebeiş nasıl? Sen nasılsın?
QUOTE=forever_14;11693115]iyiyim canım ne olsun sabah sabah canım sıkıldı topikleri gezerken burayı buldum ben de haziran annesi olacağım için dikkatimi çekti. bi baktım sen de burdasın.sen nasılsın canım bebiş nasıl
İyiyim guzummmmmmmmmmmmm çalışıp duruz işte
Bakıyım anam durr
günaydın tatlişkolar geçmişteyimmmm
günaydın yawrular
hee bak bak
anneme dıyorum su aldıklrınn yaptıklrınn fotosunu cekte yolla bana
kafayımı yedin diyorrrrbilmiyorumkismile
bende dün akşam web cam da karnımı herkeslere gösterdim
kızım meşhur oldu şimdiden
şişlik karnımız büyüdüğü için kan dolaşımı ayaklardan yukarı çıkarken azalıyomulş ondan şişiyomuş ilk hamileliğimde 8-9 ç aylarda 40 numara sabo terlik aldım onlan dolandıydım acayip ödem oluyo bende dünde az turşu yedim sabah balon gibi kalktım
Hehe bende topic'e geldim kendi yazimi yazdim bi baktim ki sende ayni seyi yazmisin. kaydirigubbakcemile3
Benim ayaklarim normalde incecik simdiki halini gorseniz,
sanki baskasinin ayagini alip bacagimin altina yerlestirmisler. :roflol::roflol:
yüzükleri kolyelerine asıyo hamile bayanlar 1 kaç kişide dikkatimi çekmiştikızlar merhaba güzel anneler daha bir kac hafta sonra burnunuz ve yüzünüz ellerinizde sisecek yüzükleri cıkarın yoksa bir sabah kuyumcuya kestirmeye gitmeyin ben gibi allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende mayıs annesiyim kızım olucak güsel anneler artık sonlara yaklasıoz cok heycan verici ama zorlu yola girdik artık:lepi:
normal benim eşim asker 2 yıla bi tain görüyoruz ilk evimde bende çok üzüldüm sabah kalkınca gene aynı evde uyanıyomuşsun gibi oluyo baya bi süreayy şu an ben işteyim ve bir srü adam evimde çalışıyor evimi taşıyorlarr..
çok heyecanlıyım..
sabah çıkarken evimle vedalaştım..
birdahaki görüşümde boş olacaksın dedim. akşam başka yerde yatacam burada son yatışımdı dedim.
ne anılarım var bu evde, bu ev gelin geldiğim ev dedim.
öğleden sonra boş haliyle de vedalaşmaya gidicem..
evle vedalaşırken bile duygusal anlar yaşıyorum..
acaba kafayı mı yiyorum bilmiyorumkismile
Günaydın yeni gelen kısçelerrrrrrrrrrr
heheh maşallh karnın gösterılmıcek gıbı dıılkı yewrrrummm ehheheeh
ben geldiimmmm...
kızımı gördüümm delikafadulden
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
10 gün sonra şeker yükleme testi istedi, bakalım..
herşey güsel dedi..
ben geldiimmmm...
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
herşey güsel dedi..
ben geldiimmmm...
diğeri daha normal..
540 gr. olmuş meleğim.
herşey güsel dedi..
ben geldiimmmm...
diğeri daha normal..
540 gr. olmuş meleğim.
herşey güsel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?