2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/QUOTE]

biz de iyiyiz canım sürekli tekmeleyip duruyokaydirigubbakcemile3şimdilik bi sıkıntımız yok inş bundan sonra da olmaz herkes sağlıklı bi gebelik geçirip meleklerini kucağına alır. burası da amma kalabalıkmış yaff

İyiyim guzummmmmmmmmmmmm çalışıp duruz işte
Bakıyım anam durr

hee bak bak
anneme dıyorum su aldıklrınn yaptıklrınn fotosunu cekte yolla bana
kafayımı yedin diyorrrrbilmiyorumkismile

ben şimdi çıkıyorum canım az işim var kolay gelsin sana da kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

Maşallah kuzuma ya hoşgeldnz topiğimize hemşirem
Biz kalabalığız bide cici annelerimiz varki sorma foreverim

biz de iyiyiz canım sürekli tekmeleyip duruyokaydirigubbakcemile3şimdilik bi sıkıntımız yok inş bundan sonra da olmaz herkes sağlıklı bi gebelik geçirip meleklerini kucağına alır. burası da amma kalabalıkmış yaff[/QUOTE]

Hehe bende topic'e geldim kendi yazimi yazdim bi baktim ki sende ayni seyi yazmisin. kaydirigubbakcemile3
Benim ayaklarim normalde incecik simdiki halini gorseniz,
sanki baskasinin ayagini alip bacagimin altina yerlestirmisler. :roflol::roflol:
şişlik karnımız büyüdüğü için kan dolaşımı ayaklardan yukarı çıkarken azalıyomulş ondan şişiyomuş ilk hamileliğimde 8-9 ç aylarda 40 numara sabo terlik aldım onlan dolandıydım acayip ödem oluyo bende dünde az turşu yedim sabah balon gibi kalktım

yüzükleri kolyelerine asıyo hamile bayanlar 1 kaç kişide dikkatimi çekmişti
normal benim eşim asker 2 yıla bi tain görüyoruz ilk evimde bende çok üzüldüm sabah kalkınca gene aynı evde uyanıyomuşsun gibi oluyo baya bi süre
şimdi gülüyorum çünki 9 yıllık evliliğiminde 8. evime taşındım bu yaz gene taşıncam başka evde hamile kaldım kaynanamda doğurcam başka bi evde büyütücem komedi bizimkisi allahtan hiç tanımadığın bişehire gitmiyon hayırlı olsun
Günaydın yeni gelen kısçelerrrrrrrrrrr

günaydınnnna.s.

özge geldibilmiyorumkismile

ben geldiimmmm...
kızımı gördüümm delikafadulden
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile

540 gr. olmuş meleğim.
10 gün sonra şeker yükleme testi istedi, bakalım..
herşey güsel dedi..

merhaba millet
doktordan geldim ayrıntılı ultrason sonuçlarıma baktı. doktora dedim ki ben fazla balık yemiyorum 2 haftada 1 ancak yiyebiliyorum. doktorumda güldü diyor ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz ki .
annelerimiz bize hamileyken balık mı yemiş.hepimiz gayet akıllı insanlarız dedi. bunlara fazla takılma bebeğini çok da etkileyecek şeyler değil dedi. içim rahatladı geldim ofisime sempatiksalakcinni

özge demek evinle vedalaşacaksın . ben taşınırken göbek atmıştım çünkü kendi evime gidiyordum. o yüzden hiç üzülmedim. insan herşeye alışıyor bak sende daha büyük bir eve gidiyorsun ne güzel

anaauuummmmmmmmmmmmmmmm maaşallah yağmurumusaaa
ay güleni bi göster nolur be ösgem pek merak ettim

maşallah canımmm

maşşalhhh bebişeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…