merhaba millet
doktordan geldim ayrıntılı ultrason sonuçlarıma baktı. doktora dedim ki ben fazla balık yemiyorum 2 haftada 1 ancak yiyebiliyorum. doktorumda güldü diyor ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz ki .
annelerimiz bize hamileyken balık mı yemiş.hepimiz gayet akıllı insanlarız dedi. bunlara fazla takılma bebeğini çok da etkileyecek şeyler değil dedi. içim rahatladı geldim ofisime sempatiksalakcinni
Bi makina bulabilsem bende çekinip face koycam ama makina bulamadım
ben geldiimmmm...
kızımı gördüümm delikafadulden
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
10 gün sonra şeker yükleme testi istedi, bakalım..
herşey güsel dedi..
Günaydın kızlarrr :ecrin_bebek:
ben geldiimmmm...
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
herşey güsel dedi..
ayy balık olayına çok sevindim valla bende son zamanlarda aksattım. kayınvalideye fln da gitmedik bu hafta..merhaba millet
doktordan geldim ayrıntılı ultrason sonuçlarıma baktı. doktora dedim ki ben fazla balık yemiyorum 2 haftada 1 ancak yiyebiliyorum. doktorumda güldü diyor ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz ki .
annelerimiz bize hamileyken balık mı yemiş.hepimiz gayet akıllı insanlarız dedi. bunlara fazla takılma bebeğini çok da etkileyecek şeyler değil dedi. içim rahatladı geldim ofisime sempatiksalakcinni
özge demek evinle vedalaşacaksın . ben taşınırken göbek atmıştım çünkü kendi evime gidiyordum. o yüzden hiç üzülmedim. insan herşeye alışıyor bak sende daha büyük bir eve gidiyorsun ne güzel
maşallah canımmm
anaauuummmmmmmmmmmmmmmm maaşallah yağmurumusaaa
ay güleni bi göster nolur be ösgem pek merak ettim
şimdi cleo bebeğin hareket ettimi diye sorsam cevap vermicek biliyom en iyisi siz sorun oynamışmı bebeğibilmiyorumkismile
şimdi cleo bebeğin hareket ettimi diye sorsam cevap vermicek biliyom en iyisi siz sorun oynamışmı bebeğibilmiyorumkismile
a.s.maşşalhhh bebişeeee
oynamış oynamışşimdi cleo bebeğin hareket ettimi diye sorsam cevap vermicek biliyom en iyisi siz sorun oynamışmı bebeğibilmiyorumkismile
ayh :kedi:MAŞALLAH YAGMURA DEMEK ANASI GIBI GUSEL OLACAKKK
aminnnnnmaşallah maşallah
bir an önce büyüsünlerde kollarımıza gelsinler.
ayy balık olayına çok sevindim valla bende son zamanlarda aksattım. kayınvalideye fln da gitmedik bu hafta..
evet canım valla daha büyük ve bebeğimin odasının olacağı bir eve gidiyorum o nedenle seviniyorum.. ama işte hamilelik duygusallığı sempatiksalakcinni
çok teşekkürler kızlar..
elhamram nası gösteriyim ki anacıım yaa, telin aktarım kablosu da yok ki telle çekiim desem..
eve net bağlanınca fln belki koyabilirim. bilmiyorumkismile
bu arada ptesi izin aldım..
telefonu da ptesi bağlayacaklarmış.
artık ptesi kaçta katılırım muhabbetinize bilmiyom..
aaa şükür:) yok cok oynamıyormus sanrm ole demstı akannehir
niye cevap vermim kız..
benim sıpa nazlı nazlı hareket edio çok şükür teyzesii:1hug:
oynamış oynamış
iyiymiş bebeği
şimdi bebeği oynadı ya kendini yollara atar perişan olana kadar gezerklava:
oynamış oynamış
iyiymiş bebeği
oynamış oynamış
iyiymiş bebeği
ben geldiimmmm...
diğeri daha normal..
540 gr. olmuş meleğim.
herşey güsel dedi..
şaşardım kaydirigubbakcemile3yok yollara atıp perişan olana kadar qezmicem buqün..
sadece anneanneme qidicem oturmaya o kadar..kaydirigubbakcemile3
:roflol: ay bence de
yok yollara atıp perişan olana kadar qezmicem buqün..
sadece anneanneme qidicem oturmaya o kadar..kaydirigubbakcemile3
gerçi kocam da izin almış ptesi ama bilmiyorumkismile
ayy inş sabahtan bağlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?