aklinialirimsmileyollaramı atar kocişiyle anı harektlermı yapar bılınmez
he heee evet evethareket berekettir kıslarr..aklinialirimsmile
hareket berekettir kıslarr..aklinialirimsmile
ben geldiimmmm...
kızımı gördüümm delikafadulden
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
10 gün sonra şeker yükleme testi istedi, bakalım..
herşey güsel dedi..
he heee evet evet
sonra gelip burda ay bebeğim oynamadı dersen öle olmuyo amaaa aklinialirimsmile
Kızlar bişey sorucamBöyle tulum fılan alıyosunuz.Cicilerinize baktımda.Ben cesaret edemıyorum ya.Küçük gerlirse fılan dıye.Neye göre alıyosunuz.Ben 10 tane body, 2tane hastane çıkışı,1tane tulum aldım şapkalı.Bugun çarşıya gıdıcem.Başka ne alcam bebişe kıyafet olarak.bı kısaca yazsanıza kızlar.Özge yağmurda buyumuş maşşallah.Yenı evındede gule gule otur.Sağlık,mutluluk getırsın yenı evın
Kızlar bişey sorucamBöyle tulum fılan alıyosunuz.Cicilerinize baktımda.Ben cesaret edemıyorum ya.Küçük gerlirse fılan dıye.Neye göre alıyosunuz.Ben 10 tane body, 2tane hastane çıkışı,1tane tulum aldım şapkalı.Bugun çarşıya gıdıcem.Başka ne alcam bebişe kıyafet olarak.bı kısaca yazsanıza kızlar.Özge yağmurda buyumuş maşşallah.Yenı evındede gule gule otur.Sağlık,mutluluk getırsın yenı evın
affettim taaambilmiyorumkismileelhhh bidenemmmm qörmemişimdir yaaa bilmiyorumkismile
aniden eğilip öpebiliryollaramı atar kocişiyle anı harektlermı yapar bılınmez
hareket berekettir kıslarr..aklinialirimsmile
affettim taaambilmiyorumkismile
aniden eğilip öpebilir
ya ben ciciler topiğini neden bulamıyommm bugünnnnnnnnnnnnnnnn
1-2 tane yeni doğan almak gerekiyormuş.ben göz kararı alıyorum canım çünkü her ürünün kalıpları bir değil. genelde 1 beden büyük alıyorum çabuk büyüyorlar çünkü. penye alt üst takımlarından al çok lazım oluyor. fazla tulum almayacağım, çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.çorap , atlet külot takımları alabilirsin
ben göz kararı alıyorum canım çünkü her ürünün kalıpları bir değil. genelde 1 beden büyük alıyorum çabuk büyüyorlar çünkü. penye alt üst takımlarından al çok lazım oluyor. fazla tulum almayacağım, çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.çorap , atlet külot takımları alabilirsin
1-2 tane yeni doğan almak gerekiyormuş.
çünkü hastane çıkışları bile bosbol duruyor üstlerinde gariplerin..
doğduklarında üstlerine tam gelen bişiler olsun barim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?