2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr
eklemezsem çatlardım, ekleyip çıkıciimmmm
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...

aaaa ösgeemmm
kıs bunnar mannak olmuşşşş
aynısını yaptırmayan nooolsunnn
sempatiksalakcinni

aysiya nın anlamı yok bilmiyorumkismile yani öyle bir kelime isim v.s bişi yok anlamınıda ben bulcam uydurcam bişiler artık kaydirigubbakcemile3

HEHEHEHEH SUPERSİNNN:lepi:

aaaa ösgeemmm
kıs bunnar mannak olmuşşşş
aynısını yaptırmayan nooolsunnn
sempatiksalakcinni

VALLA YAPTR KIZZZ BENDE BAYILDM BENIM KIZ OLSA HEMEN GIDP YAPTRCM AYNISINIII

CNM VALLA SUREKLI YEDIKLERIMI CIAKRMAKTNSA ARTIK KILOA ALAYM NAPIMMM CUNKU ARTIK YIYECEKLERDN TIKSINR OLDUM İŞE YARIYOR DIYRSN HAA COK BULANTIN OLUYORMUYDU SENIN AHH AHH BENDE NETTE YORUM ARIYRDMMM ANLAT BAKALIM BANAAAAopuyorumnanaktan
Ben ilk 3.5 ay boyunca sadece 1 gün takmayı unuttum, o gün de çıkarmaktan eve gittim. Sonra kiloyu durduramadığımı fark edince, artık takmamaya başladım ama midem de bulanmadı. O tek gün tesadüf müydü bilmiyorum artık.Hatta kayınvalidem bunların çocuk için olanından da getirmiş, bebek büyüyünce takacakmış.

kIZLARR BEBEK ŞEKERı TOPıĞıNEDE YAZDIM
BURAYADA YAZAYIM..
--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar bebek şekerine not olarak ne yazdırmayı düşünüyorsunuz_?
ben
'' BıR DıLEK TUTTUM, VE SEN GERÇEK OLDUN '' :asigim:
yada
'' SABRIMIN SONU SEN... HOŞGELDıN BEBEĞıM '' :asigim:
yazdırıcam..
sizin aklınızda varmı bişeyler??

"Bir yıldız doğdu" yazdırmayı düşünüyorum

efet cocuk için olanıda varmıs umarım cocgun buna ıhtıyac duymaz cnmmm
hadı bakalım darısı basıma gaz ogurtu falanda cok oluyr bendeee belkı ona fayda etmez ama denemektn bısey kaybetmıcm ehehe en fazla 25 tl gıtmş olckk bide umutlarım yıkılcakkk eger işe yaramzsaa
ama cok hap içtim serum yedım onlrda fayda etmedııı

İnşallah faydasını görür de sen de rahat edersin.

İnşallah faydasını görür de sen de rahat edersin.

AMİNNNNN CNMMM VALLA ALLAH DUSMANIMN BASINA VERMESIN YAFSS OLAN KOCAMA OLUYR BEN CIKARYM O TEMZLIYRRR YAZIK ONADAAA:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aysiya nın anlamı yok bilmiyorumkismile yani öyle bir kelime isim v.s bişi yok anlamınıda ben bulcam uydurcam bişiler artık kaydirigubbakcemile3

sen mi uydurdun aysiya yı bir yerden mi duydun ??sen bilirsin ama aysiya diye seslensen kızına herkes seni peltek zanneder:kedi:

ben şu kumaş işini halledip gelim kızlar
öpüldünüzzz

uf akşama ne yemek yapcaksınız bilmiyorumkismile

'' BİR DİLEK TUTTUM, VE SEN GERÇEK OLDUN ''BENCE BU SUPERRR:lepi:

canım ben de yarın göemeye gidicem bebişlerimi bana doktorum sola yatmamı söyledi tüm ana damarlar sağda olduğu için kan akımı sola yattığın zaman bebeğine gidiyormuş aklında olsun ayrıca doktorun sorun olmadığını söylediyse endişelenme annesibayanssulusmile

elhamra sen marifetli hatunsun sakallı ipten perde yapsana kızına. ben balkon perdemi yapmıştım öyle boncuk da takmıştım. biraz dandik yaptım ama sen yaparsan güzel olur.

Son düzenleme:
bebeğimiz ....... ya sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyoruz falan gibi bişiler yazdırcam altınada eşimin ve benim ismimi

aaaa buda harikaaa valla erkek odasınada olur böle bişieheheheh ben sade mekanızmalı bişimi yaptırsam dıyodum ama sizden öle guzl seylr gelıyrkı kafa karsıyr yafss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…