- Konu Sahibi daemon
-
- #55.141
gul kurusu bebısın ıyı gunlerde kullansın:ecrin_bebek:
bıtırmısın sen ne kalmıskı:hulya:
benım cocuk odamla aynı sempatiksalakcinni
banada fıkır oldu.
benımde aynı sekılde tek kısılik karyolam varzemuszemus
park yatagının markası nebilmiyorumkismile
gülkurusu super olmuş hereyı canım ya.Ne guzel erkenden bıtırmışın.ben daha odanın sparişini vercem karar verebılırsem tabi,sonranevresım takımları,uyku setı,ya daha çok var alcak.Herhafta alıyoz bıtmıyo ya.ne çok şey var gerçekten.Benım tek şuan sormak istediğim biberonla emziği hangı marka ve özellıkte alcağım.Eczanedenmi gıdıp alsam acaba.Gulkurusu sen ne yaptın canım bu konuda
neyse kızlar sizi de üzdüm farkındayım ama dua edin archmania ya.
bütün bebeklerimizi allah korusun :Saruboceq:
2369 Babyrose Kadife Kapşonlu Kelebekli Yelekli 3 lü Takım | Bebek Giyim| Bebek Takım| Bebe Takımları | Babyrose | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
kızlar bu takım erkege gusel olur dımı kız işi gibi diil turuncuya bayılırım bendee kelebeklı falan gıbıyaa buuu
Gül kurusu oda harika olmuş perdeleir falan çok cici ya
Allhım sağlıklı günlerde o odada büyütmeyi nasip etsn inş.
Daeeeeeeee senin bebişin odasıda çok cici anacım ya aynı dilekler snein içinde geeçrli
bu biraz yavruazı gibi göründü bana daha turuncu olsa erkek için daha ii b ence
ama kimileride renk ayrımı yapmadan giydirir her şeyi
Gül kurusu oda harika olmuş perdeleir falan çok cici ya
Allhım sağlıklı günlerde o odada büyütmeyi nasip etsn inş.
Daeeeeeeee senin bebişin odasıda çok cici anacım ya aynı dilekler snein içinde geeçrli
:roflol:AYHH ONU YAPMADIM KIZ AMA BU BILEKLIKLER İŞE YARAMASIN VALLA ONUDA YAPCAM HICDE UTANMICAM CEKCEM FOTOMUDA KOYCAM TOPİCE:roflol:
BİR UMUT BENIMKİ EHUHEHEHEHEEH
Gülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.KIZLAR DAHA SON HALI DEĞİL AMA İŞTE KIZIMIN ODASI :kedi:
amin canım. hepımızın bebeklerı kocaman bir amin.
ayyy daemoncum oda setın harıka, yenı gördum gule gule kullanın canım. mukemmel bır set seçmişsin zevkınden dolayı tebrık ederım.
Kız güneeeş söylemeyi unuttum, bilekliği düzgün takmazsan bi halta yaramıyor, beyaz düğme iç tarafa gelecek, ölçü için kağıtta örnek vardı.
Gülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.
dae odanız çok güzel düşünme bile ve siparişi canım. benm eşimde erkek olsaydı arabalı odalardan istiyodu seninkinin bi benzerinide dün gördük burda görüş bebede vardı. güle güle kullanmak nasip etsin rabbim
yes babyy
verdık bıle
saol canımcımmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?