2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım, park yatagı netten aldım veo baby dıye bır sıte, markası stork, 80x110 gıbı bişey bayagı buyuk. park yatak içinin yatagı uyku seti 220 tl siparış verdım ertesı gun geldı. benımde o tek kışılık yatak eşimiğn bekar evındendi atmaya kıyamadım böyle bır yöntem seçtık. tavsıye ederım. muck

evet alıncak şeyler bıtmıyor tatlım bende biberon falan almadım daha ama avent iyi diyorlar. emzık te de chiccodan yenı dogan setı aldım onun yanında 2 tane hedıye verdıler.

Gül kurusu oda harika olmuş perdeleir falan çok cici ya
Allhım sağlıklı günlerde o odada büyütmeyi nasip etsn inş.
Daeeeeeeee senin bebişin odasıda çok cici anacım ya aynı dilekler snein içinde geeçrli

özge perdelerine bayıldım valla süper fikir vermiş oldun bizede çok zevklisin canım. güle güle kullanmak nasip olur inşallah

amin canım. hepımızın bebeklerı kocaman bir amin.

ayyy daemoncum oda setın harıka, yenı gördum gule gule kullanın canım. mukemmel bır set seçmişsin zevkınden dolayı tebrık ederım.

bende modokodan babaypark diye bir mağza var ordan aldık şükür oda takımımızın siparişini verdik peşin 2400 liraya maloldu ama çok içime sindi biraz kazıklandım gibi geldi ama bebişim için napalım katlanıcaz artık normalde fiyatı 3500 felandı vadeli dediğim fiyat tabi

bu biraz yavruazı gibi göründü bana daha turuncu olsa erkek için daha ii b ence
ama kimileride renk ayrımı yapmadan giydirir her şeyi

zaten tukenmıs cnmmm neyse bakalım cıtcıtlı badı sıparişi veriyorm bende cosmommmm senın kargo kac gunde gelmştiii

saol yivrumm

:roflol:AYHH ONU YAPMADIM KIZ AMA BU BILEKLIKLER İŞE YARAMASIN VALLA ONUDA YAPCAM HICDE UTANMICAM CEKCEM FOTOMUDA KOYCAM TOPİCE :roflol:
BİR UMUT BENIMKİ EHUHEHEHEHEEH

Kız güneeeş söylemeyi unuttum, bilekliği düzgün takmazsan bi halta yaramıyor, beyaz düğme iç tarafa gelecek, ölçü için kağıtta örnek vardı.

KIZLAR DAHA SON HALI DEĞİL AMA İŞTE KIZIMIN ODASI :kedi:
Gülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.

amin canım. hepımızın bebeklerı kocaman bir amin.

ayyy daemoncum oda setın harıka, yenı gördum gule gule kullanın canım. mukemmel bır set seçmişsin zevkınden dolayı tebrık ederım.

saol canım
esıme ıletıcem tebrıklerını
kaydirigubbakcemile3

ben dun fuardan ıkı tana tulum aldım
bubchenınde pısık kremı sampuanı bebe yagı vs. olan cantalı setını aldım
buruna spıratoru tırnak makası fırca ve bıberonumuz var onlarıda nette alıyım dıyorum ama kararsızım arastırmacılar solesın en ucuz nerde.
bende avent yada nukun cam bıberonunu almak ıstıyourm

kıs kocam cok korkmus senden
muhtemelen bulusmaya gelıcem
zaten oda fuara gıdemıycek ev bulamadık dah ao babasıyla ev bulcak ben sızle gezcem

dae odanız çok güzel düşünme bile ve siparişi canım. benm eşimde erkek olsaydı arabalı odalardan istiyodu seninkinin bi benzerinide dün gördük burda görüş bebede vardı. güle güle kullanmak nasip etsin rabbim

verdık bıle
saol canımcımmdelikafadulden

gülkurusu maşallah canım bitirmişsin hazırlıkları valla. odanız çok şirin güle güle kullanırsınız inşallah.

bizde daha karar veremeye çalışalım offfff offffffffffffffffff

CNMMMMM ODANISSSS ÇOK GÜZELL CNM TUĞBERK İYİ GÜNLERDE KULLANSIN YA
BEN SANA BİŞEY SORCAM ŞU ELHHHH BİRLİKTE BALONLU AVİZE FALAN YAPTINIZ YA BENDE İSTİYOM YAPMAK MALZEMELERİNİ VE PÜF NOKTALARINI ALSAMMMM SENDEN DEDİMMMM SAHAAAAA ZAHMETT CNMMMMMMMMaklinialirimsmile

rapum mobilya beşik alacaksan gösterdiğin beşik çok tatlı bence hemde uygunmuşda bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…