2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR DAHA SON HALI DEĞİL AMA İŞTE KIZIMIN ODASI :kedi:

Eklentiler

• $100_5279.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_5274.webp
    6 KB · Görüntüleme: 38
  • $100_5273.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $100_5271.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $100_5277.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 31

kızlar geçen gün perdecide gördüm simli iplerin üzerine payet de yapmışlar o kadar güzel duruyordu ki içim gitti valla
yapabiliyosanız öyle de yapabilirsiniz

:roflol:AYHH ONU YAPMADIM KIZ AMA BU BILEKLIKLER İŞE YARAMASIN VALLA ONUDA YAPCAM HICDE UTANMICAM CEKCEM FOTOMUDA KOYCAM TOPİCE :roflol:
BİR UMUT BENIMKİ EHUHEHEHEHEEH
yap yapsempatiksalakcinni
ekle hemnde resmını

maasallah kıs sana
bıtırdın nerdeyse
gul egl ebuyuytmek nasıp olsun bebegını

kızın güle güle büyüsün odasında annesi
walla herkes bişiler almış ben de tık yok.
geçen çilek odalarına baktım bi yatağa 850tl dedi 3 kapılı dolabı 650 tl bütün oda fiyatları böylemi bilmiyorum ama bide yaptırmayı konuşucam bakalım öyle kaça gelicek

Bunlarda bebek arabız, kıyafetlerımız ve temızlık urunleri

Eklentiler

• $100_5278.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $100_5275.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $100_5276.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 37
ekle hemnde resmını

maasallah kıs sana
bıtırdın nerdeyse

GÖBEEEEEEEEEEEEEMİN RESMİNİ DUYUNCA NASILDA GÖZLERİN PÖRTLÜYORR SENİ SENİİ EHEH DU BAKALIM BİLEKLIKLERM İŞE YARARSAAA GÖREMZSN HEHEHEEHHE CATLAKLARIMIsırnaşık şey:CüvCüv:lülülülülülü

daeeeeeeeeeee buarada gecmıŞe baktınmı Össkeeeee cocuk odasınn perdelerını koymuŞtuuuu

COK HOŞ OLMŞ CNM SAGLIKLA BEBEGIN ICNDE BUYUR İNŞALLAH BUARADA SENİN PERDELERDE HARIKA OLMUŞ YA CITI PITI BİŞİ OLMŞŞ MAŞALLHH

ekle hemnde resmını

maasallah kıs sana
bıtırdın nerdeyse

bende en çok perdeye bayıldım. güle güle kullanın odanızı

sağolun arkadaşlar, perdeyı kendım dıktım, gerı kalanını aradık taradık uygun fıyata denkleştırdık. içime sindi. tabi daha bıtmedı duvar rafları oyuncakları gelıcek kızımın, dedesı tahtadan pınokyo kuklar yaptı adını yazdı onları asıcaz, gece lambası yapıyorum yıne pitikareli, bide yatak örtusu dıkıyorum şuan bitmedı. ama ön hazırlıklar bunlar

Rabbim yardımcısı olsun, hayırlısıyla bebişede onada bişey olmaz inşallah :Saruboceq:

ben çıkıyorum kıslar
yemek yapmadım daha..
izmir köfte ve pilav yapıcam yanına da çorba..
akşama yemeğe qelmek isteyen qelebilir kaydirigubbakcemile3
öpüldünüzz.... sempatiksalakcinni

ben köftemi fırına verdim bile
birazdanda pilava başlayacam sempatiksalakcinni

cnm sen baya bitrmşşn hazırlklarını yaa ne gusel darısı basımızaaa inşş

amin canım, kafada hayal kurdugunda taşlar yerıne oturuyor.ben kırmızı bı oda ıstedım odaklandım hedefe, şukur bitti sayılır.

Çooook guzel olmuş canım.bayıldım valla.Darısı bız daha yapmayanların başına ınş.
resımlerı buyuk olarak goremedım neden acaba?:lepi:

kız buyuk koyamıyom benım yeteneksızliğimden göremıon da ondan aklinialirimsmile

ayyy ne güzel her şeyini hazırlamışsınnn
bana da el ver bende bi an önce başliim :Saruboceq:

en kısa zamanda başla canım,insan çok motıve oluyor.

walla benim bebişimin şu anda 5 parça hediye gelen giysisi var. onun dışında bir tek donu bile yokkk. çünkü anası halaaa bekliyo neyi beklediğini de b ilmeden bekliyoo işteee

gul kurusu bebısın ıyı gunlerde kullansın:ecrin_bebek:
bıtırmısın sen ne kalmıskı:hulya:
benım cocuk odamla aynı sempatiksalakcinni
banada fıkır oldu.
benımde aynı sekılde tek kısılik karyolam varzemuszemus
park yatagının markası nebilmiyorumkismile

gülkurusu super olmuş hereyı canım ya.Ne guzel erkenden bıtırmışın.ben daha odanın sparişini vercem karar verebılırsem tabi,sonranevresım takımları,uyku setı,ya daha çok var alcak.Herhafta alıyoz bıtmıyo ya.ne çok şey var gerçekten.Benım tek şuan sormak istediğim biberonla emziği hangı marka ve özellıkte alcağım.Eczanedenmi gıdıp alsam acaba.Gulkurusu sen ne yaptın canım bu konuda

bende en çok perdeye bayıldım. güle güle kullanın odanızı
bende cok begendım
ve fıkrını claıcammm

daeeeeeeeeeee buarada gecmİŞe baktınmı Össkeeeee cocuk odasınn perdelerını koymuŞtuuuu
baktım canım
cok gusel olmus
susulu gelınım benım

canım perde fıkrını calıcam
sade ve hıos olmus
bende beyaz yapıcam sen renklı kumasının kırmızılısından yapıcam bende odamıza uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…