ben 6-7 alanlardanım ama bir farkla aramızda 1 ay var neredeyse kaydirigubbakcemile3 o sebeple yoksa ben de sizin haftaya gelince sizin kadar almış olucam kesin.bu arada benim kızım 550 gr olmuş ctsi gittiğimizde yani 21+4 ken.maşallah
doktor bana kızıyor kg konusunda cok.ama vitamini al artık dedi 1 ay almadım ben.kg alışım durdu aslında ama doktor al diyor.2-3 günde 1 aksamları alıcam artık ben de napiimmbilmiyorumkismile
ay evet bız laıyoruz barı bebeklerımıze faydası olsun..
ben dogumdan sonra eskıkıloma kavıusmayı dusunmuyoru. en azından 50 kıloda kalayım dıyorum
ay cok uzuldumm..
acılması falan varmıymıs
yanı sadece sancımı dogum baslamıs mı demek oluyo bu
ay ınsallah bebegı tutunur bıraz daha
allah sabır versın archımanıa ya
24 haftalık şimdi. 2 haftadır kanama nedeniyle yatıyor zaten. plesantası bebekten ayrılmaya başlamıştı.
dünden beri de doğum sancıları varmış. allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
başlıyozmu akşama?
Bu ipin adı ne? Tüylü ipmi dicez tuhafiyeci aplaya
açılmasını sormadım zaten sancıları vardı aklıma da gelmedi. 5 dk da 1 sancı giriyor dedi. Inşallah geçer sancıları
açılmasını sormadım zaten sancıları vardı aklıma da gelmedi. 5 dk da 1 sancı giriyor dedi. inşallah geçer sancıları
neyse kızlar sizi de üzdüm farkındayım ama dua edin archmania ya.
bütün bebeklerimizi allah korusun :Saruboceq:
valla archmania nın yüzünden artık bende rüyamda erken doğum yapıyorum. rüyası bile kötüyken gerçeği nasıldır.
sıla_m bebek daha çok ufak 24 haftalık doğsa da yaşamaz. tutabildikleri yere kadar tutacaklar bebeği. en azından 1 ay daha sabredebilse yaşama ihtimali var
daee kız ben sana ne yazdım okumadınmııııııı bıleklık aldımmmmmmmmmmmmmmmm senİn gazınlaaa yııwwwruuummm
boshayallersmile
SAKALLI İP DİCEKSİN CNM AMA DUSUNYRM BEN SIMDI BASKA BİR İPTENDE YAPABILRMIYZ DIYEEEE BELKİ BEN BASKA IP ARASTRRM OKDR CESITLI GUZL IPLER VARKI AMA BIRZ DAHA BEKLCM BEN BELKI COCUK ODASINI ALRSAK UYGN OLURSA ORAYA YAPARM BUNU SİMLİ FARKLI Bİ İPTEN OGLUMZ OLCK DIYE SİMLİ BİŞİ YAPAMICAZMIII:)
ay kacmıs gozumden
göbeeenede bant taktınmıkaydirigubbakcemile2
kızlar bırakın kiloyu falan hepsi boş şeyler.
şimdi archmania yı aradım doğum sancıları başlamış.ilaçla durduruyorlarmış bebeği.çok üzüldüm
bebeklerimiz sağlıklı zamanında doğsunda gerisi hikaye
ben 6-7 alanlardanım ama bir farkla aramızda 1 ay var neredeyse kaydirigubbakcemile3 o sebeple yoksa ben de sizin haftaya gelince sizin kadar almış olucam kesin.bu arada benim kızım 550 gr olmuş ctsi gittiğimizde yani 21+4 ken.maşallah
doktor bana kızıyor kg konusunda cok.ama vitamini al artık dedi 1 ay almadım ben.kg alışım durdu aslında ama doktor al diyor.2-3 günde 1 aksamları alıcam artık ben de napiimmbilmiyorumkismile
dae selam tatlım odana bayıldım bence beyaz üzerine mavi ya da kırmızı bir şerit ya da o tip bişey olsun.çok daha gösterir kendini oda takımın o zaman.tül karışık olursa göz karmaşası olur karışmasın oda iyice.bence yatak gayet süslü sen hiçbir süs ekleme artık eklediklerin de cok sade olsun canım.bu benim nacizane fikrim..
gülkurusu aynen dominant bir yapım var ama damarıma basanlara karşı yoksa inanılmaz yumuşak ve uyumlu biriyim.yüzüm çok yumuşaktır ama deli bir tarafım var kii onu da allah kimseye göstermesin diyorum kaydirigubbakcemile3
meloş sen ayrıntılıyı nerde yaptırdın kızlar bana bir hastane önerin lütfen benim hastane çok kazık çıktı yahuu 656 diyor bana deliler bilmiyorumkismile
sen bu kararsızlıkla benm gibi bi halt yiyemicen bak kaydirigubbakcemile3
bebek doğucak biz hala karar evrelerinde olucaz burda
güneeeeeeeeşşş millet odayı adlı kıyafetleri tamam biz hala yermzde sayıyos farkındamsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?