2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Masallah canim kizinin kilosu cok guzel gercekten
Benim vitamini birakmam kilodan daha cok guatr rahatsizligimdan dolayi canim.Guatr olanlar tuz fazlaligi oluyormus guatr doktorum icinde tuz olmayan vitamin hapi almam gerektigini söyledi.Ama icinde tuz olmayan vitamin hapi olmadigi icin doktorum vitamin hapini almayi birak zaten ihtiyacin yok dedi :kedi:

valla archmania nın yüzünden artık bende rüyamda erken doğum yapıyorum. rüyası bile kötüyken gerçeği nasıldır.

sıla_m bebek daha çok ufak 24 haftalık doğsa da yaşamaz. tutabildikleri yere kadar tutacaklar bebeği. en azından 1 ay daha sabredebilse yaşama ihtimali var

açılmasını sormadım zaten sancıları vardı aklıma da gelmedi. 5 dk da 1 sancı giriyor dedi. inşallah geçer sancıları

24 haftalık şimdi. 2 haftadır kanama nedeniyle yatıyor zaten. plesantası bebekten ayrılmaya başlamıştı.
dünden beri de doğum sancıları varmış. allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

Allah yardımcısı olsun inşallah atlatır bunları bebişini zamanında sağlıkla kucağına alır. İçim çok kötü oldu valla. 5 ay bitti artık daha rahattım korkum pek yoktu ama her şey olabiliyor işte.

neyse kızlar sizi de üzdüm farkındayım ama dua edin archmania ya.
bütün bebeklerimizi allah korusun :Saruboceq:

açılmasını sormadım zaten sancıları vardı aklıma da gelmedi. 5 dk da 1 sancı giriyor dedi. inşallah geçer sancıları

bu duurmdada bısey sorulmaz kii..
of yaa
ınsallah bısey olmaz bıraz dah adayanabılır bebegı
ya gece gun hakkarıde mıydı ne bı bebek gelmıs dunayay 25 haftalık yasatmayı basarabılmıslerdı.
allahım ıyı seyler dusunelımde ıyı seyler olsun
bebegını archımanıaya bagıslasın allah

Canim ben internetten arastirdim 24 haftadan sonra yasayabilir diye okumustum.Bilmiyorumki cok zor bi durum ya rabbim insallah agrilarini sancilarini hemencecik alirr ve normale döner hepimiz dua edelim kizlar arkadasimiz icinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

daee kız ben sana ne yazdım okumadınmııııııı bıleklık aldımmmmmmmmmmmmmmmm senın gazınlaaa yııwwwruuummm

ayyy walla birazdan ağlayabilirim zaten ota ...ka ağlıyorum durduk yere...
gidiiim de kendime yiycek bişiler bulayımmm bariii

Sen bu kararsızlıkla benm gibi bi halt yiyemicen bak kaydirigubbakcemile3
Bebek doğucak biz hala karar evrelerinde olucaz burda
Güneeeeeeeeşşş millet odayı adlı kıyafetleri tamam biz hala yermzde sayıyos farkındamsn

ay kacmıs gozumden
göbeeenede bant taktınmıkaydirigubbakcemile2

:roflol:AYHH ONU YAPMADIM KIZ AMA BU BILEKLIKLER İŞE YARAMASIN VALLA ONUDA YAPCAM HICDE UTANMICAM CEKCEM FOTOMUDA KOYCAM TOPİCE :roflol:
BİR UMUT BENIMKİ EHUHEHEHEHEEH

ben çıkıyorum kıslar
yemek yapmadım daha..
izmir köfte ve pilav yapıcam yanına da çorba..
akşama yemeğe qelmek isteyen qelebilir kaydirigubbakcemile3
öpüldünüzz.... sempatiksalakcinni

ya en çok korktuğum şey allah hepimizin bebeklerini korusun çok korkuyorum hepsi zamanında gelsin inşallah anneciğine tutunur sımsıkı

Ay tüylerim diken diken oldu, inşallah ilaçla sancıları giderirler, sağlıkla zamanı gelince alır bebeğini kollarına.

Pembik aslında benimki de pek farklı değildi, ben International'a gidiyorum, ayrıntılı ultrasonu perinatolog yaptı. Belki duymuşsundur Rıza Madazlı, ZynpMrt'nin de doktoru. 530-540 gibi bir fiyattı, %20sini ödedim, gerisini sigorta karşıladı.

neyse kızlar sizi de üzdüm farkındayım ama dua edin archmania ya.
bütün bebeklerimizi allah korusun :Saruboceq:

Dualarımız Archimania ve bebeğiyle canım, Allah hepimizin bebeğinin korusun.

heheh haklısn ama bebegum oda takımı olmadn perdeye nasıl karar verczzzz ya uymazsa
merak etme sen bı son dakıka golu atcazzz herpi 1 kerede hallolcak bebegıde bı cırpıda cıkarıvecezeee garriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…