- Konu Sahibi daemon
-
- #55.161
CNMMMMM ODANISSSS ÇOK GÜZELL CNM TUĞBERK İYİ GÜNLERDE KULLANSIN YA
BEN SANA BİŞEY SORCAM ŞU ELHHHH BİRLİKTE BALONLU AVİZE FALAN YAPTINIZ YA BENDE İSTİYOM YAPMAK MALZEMELERİNİ VE PÜF NOKTALARINI ALSAMMMM SENDEN DEDİMMMM SAHAAAAA ZAHMETT CNMMMMMMMMaklinialirimsmile
daeee sana yazdım bana cvp vermiosun yaa bilmiyorumkismile oda cok güzel dedim..sade bir tül seç dedim ama sen duymuyorsun benii :dilcikar:
bende modokodan babaypark diye bir mağza var ordan aldık şükür oda takımımızın siparişini verdik peşin 2400 liraya maloldu ama çok içime sindi biraz kazıklandım gibi geldi ama bebişim için napalım katlanıcaz artık normalde fiyatı 3500 felandı vadeli dediğim fiyat tabi
saol canım
esıme ıletıcem tebrıklerını
kaydirigubbakcemile3
ben dun fuardan ıkı tana tulum aldım
bubchenınde pısık kremı sampuanı bebe yagı vs. olan cantalı setını aldım
buruna spıratoru tırnak makası fırca ve bıberonumuz var onlarıda nette alıyım dıyorum ama kararsızım arastırmacılar solesın en ucuz nerde.
bende avent yada nukun cam bıberonunu almak ıstıyourm
Kız güneeeş söylemeyi unuttum, bilekliği düzgün takmazsan bi halta yaramıyor, beyaz düğme iç tarafa gelecek, ölçü için kağıtta örnek vardı.
cnm yaptım ordakı tarıfe göre umarım noktaalrı tuttrmusumdur ama bılegımı cok sıkıyor yaa ıns kan oturma bu ne böle beeeeeeeeGülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.
canım bı yandan ev ısı yapıyorum ara ara bakıyorum gecmısı cok ıyı okumuyorum demekkı
kusura bakma canımcımm
tesekkur ederız canımm
tul konusundada gulkurusunun tulu gıbı beyaz yapıp o uste de kısa renklı bı perde secmıs ya bende onun kırmızı beyazlısını yapayım dıyorum
bırazda tasıanacagımız evle alakalı sanırım tul olayı o zamn daha net olur fıkırlerımm
sen ıyı mıısn bu arada
saol canımm..
oncelıkle bır balon
sonra orta kalınlıkta yun ıp
tutkal
tutklaı ayrın kıvamında sulandırıryorsun
rengını stedıgın gıbı secebılırsın ıpı ama ıstedıgının bı ton koyusu olsun cunkı tutkal rengını acıyor bıraz
sonra ıpı tutkla bulayarak balona ragele sarıyorsun ıyıce
sonra onu asarak 2-3 gun kadar kurutuıyorsun canım
ıyıce kuruduktan sonrada
balonu patlatıp cıkarıyosun ustten ufak bı delık acarak duyunu montaj edıyorsun ben alttan kesmedım avızeyı ampul patlayınca kesıce bı sure bole kullanıyım dedım
ama allttan da kesmek ıcını kolaylastıravaktır duy ve lamba montajı ıcın
zaten tukenmıs cnmmm neyse bakalım cıtcıtlı badı sıparişi veriyorm bende cosmommmm senın kargo kac gunde gelmştiii
canım bı yandan ev ısı yapıyorum ara ara bakıyorum gecmısı cok ıyı okumuyorum demekkı
kusura bakma canımcımm
tesekkur ederız canımm
tul konusundada gulkurusunun tulu gıbı beyaz yapıp o uste de kısa renklı bı perde secmıs ya bende onun kırmızı beyazlısını yapayım dıyorum
bırazda tasıanacagımız evle alakalı sanırım tul olayı o zamn daha net olur fıkırlerımm
sen ıyı mıısn bu arada
Bal kavanozu odanızın resmi yok mu?
Dae arkadaşımla konuştum, burun aspiratörü iki tip varmış, borulu olan daha kullanışlı dedi.
var ama resim nasıl koyuluyo diye sormuştum az önce kimse cevap vermedi sağolsun :umursamaz: bende denedim ama beceremedim sanırım nerden olduğunu çözemedim bi türlü
cevap verdıler cnm gozden kacırmıssın lınk yollamştı arkdslrdn biri bi bak bakalım sabaha doru olan kısmaaasempatiksalakcinni
nasıl yaa ben neden göremiyorum benneyaptımki
Gülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.
gülkurusu maşallah canım bitirmişsin hazırlıkları valla. odanız çok şirin güle güle kullanırsınız inşallah.
bizde daha karar veremeye çalışalım offfff offffffffffffffffff
Gulkurusu odanıss Çoook gÜsel canım İyİ gÜnlerde İnŞallahhh
ama sİz hepİnİz bİtİrmİŞsİnİzzz yauuvvvvv bende kıyafetİnden eser yok haaa
kıs kocam cok korkmus senden
muhtemelen bulusmaya gelıcem
zaten oda fuara gıdemıycek ev bulamadık dah ao babasıyla ev bulcak ben sızle gezcem
var ama resim nasıl koyuluyo diye sormuştum az önce kimse cevap vermedi sağolsun :umursamaz: bende denedim ama beceremedim sanırım nerden olduğunu çözemedim bi türlü
Kızlar demin iş yerine bi arkadaşımızın eşi bebeğini getirdi, bebek geçtiğimiz yıl Nisan ayında 7 aylık doğdu. Şimdi maaşallahı var, topaç gibi olmuş, yanaklar tombik tombik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?