2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçtım kızlar yemek işine bakayım artık. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın güzel annişler

saol canımm..

oncelıkle bır balon
sonra orta kalınlıkta yun ıp
tutkal
tutklaı ayrın kıvamında sulandırıryorsun
rengını stedıgın gıbı secebılırsın ıpı ama ıstedıgının bı ton koyusu olsun cunkı tutkal rengını acıyor bıraz
sonra ıpı tutkla bulayarak balona ragele sarıyorsun ıyıce
sonra onu asarak 2-3 gun kadar kurutuıyorsun canım
ıyıce kuruduktan sonrada
balonu patlatıp cıkarıyosun ustten ufak bı delık acarak duyunu montaj edıyorsun ben alttan kesmedım avızeyı ampul patlayınca kesıce bı sure bole kullanıyım dedım
ama allttan da kesmek ıcını kolaylastıravaktır duy ve lamba montajı ıcın

daeee sana yazdım bana cvp vermiosun yaa bilmiyorumkismile oda cok güzel dedim..sade bir tül seç dedim ama sen duymuyorsun benii :dilcikar:

canım bı yandan ev ısı yapıyorum ara ara bakıyorum gecmısı cok ıyı okumuyorum demekkı
kusura bakma canımcımm

tesekkur ederız canımm
tul konusundada gulkurusunun tulu gıbı beyaz yapıp o uste de kısa renklı bı perde secmıs ya bende onun kırmızı beyazlısını yapayım dıyorum
bırazda tasıanacagımız evle alakalı sanırım tul olayı o zamn daha net olur fıkırlerımm

sen ıyı mıısn bu arada

Bal kavanozu odanızın resmi yok mu?

Dae arkadaşımla konuştum, burun aspiratörü iki tip varmış, borulu olan daha kullanışlı dedi.

hamaraaaaattttttt daeeeee

HIMM ANLADIM DA BEYAZ AĞAÇ TUTKALI YERİNE ZAMK VEYA VERNK TARZI Bİ TUTKAL UYGULANSA OLMAZMI?????HANİ RENGİNİ DAHA İYİ KORUMAK İÇİN VE DAHA DA SAĞLMA OLMASI İÇİN SORDİİİMMMsempatiksalakcinni

Gulkurusu odanıss Çoook gÜsel canım ıyı gÜnlerde ınŞallahhh
ama sız hepınız bıtırmıŞsınızzz yauuvvvvv bende kıyafetınden eser yok haaa

evt tül ve perde olayı bence süper ,güzel olur ..en iyiyim ama biraz karışığım tatlım..ev bulduk ve tuttuk.ama kayınvalidemin binada.ya bir yandan iyi yaptım diyorum bir yandan da biraz tedirginim acıkcası.insallah huzurumuz bozulmaz.bebeğin soğuklarda dışarı cıkmaması acısından o bakacak ya alıp vermesi kolay olsun diye ondan orayı tuttuk.aslında biraz da ne bahane söylesek çözümünü buldular.kirası cok dedik indirtmiş kayınpeder.depozitosunu ödemiş.ne bileyim oraya taşınmamızı çok istediler yakına sanırım bebek olayı yüzünden yakın olmak istiyor onlar da ilk torunları ya o açıdan.insallah gazetelerin 3.sayfasına manşet olmayız ailecek kaydirigubbakcemile3bunun dışında sanırım buluşmaya da katılamıcam çünkü 10 gün içinde taşınmamız gerekiyor en geç..haftasonu da evde kalıp eşya toplarım sanırım :gitme: annem de gelir.öff cok kötü oldu bir sürü bebek dergisi de patladı elimde nasıl ulaştırıcam size hiç bilemiyorum yaa..bilmiyorumkismile

Bal kavanozu odanızın resmi yok mu?

Dae arkadaşımla konuştum, burun aspiratörü iki tip varmış, borulu olan daha kullanışlı dedi.

var ama resim nasıl koyuluyo diye sormuştum az önce kimse cevap vermedi sağolsun :umursamaz: bende denedim ama beceremedim sanırım nerden olduğunu çözemedim bi türlü

var ama resim nasıl koyuluyo diye sormuştum az önce kimse cevap vermedi sağolsun :umursamaz: bende denedim ama beceremedim sanırım nerden olduğunu çözemedim bi türlü

cevap verdıler cnm gozden kacırmıssın lınk yollamştı arkdslrdn biri bi bak bakalım sabaha doru olan kısmaaasempatiksalakcinni

Gülkürüsü odanız çok güzelmiş, güle güle büyüsün bebiş içinde.

gülkurusu maşallah canım bitirmişsin hazırlıkları valla. odanız çok şirin güle güle kullanırsınız inşallah.

bizde daha karar veremeye çalışalım offfff offffffffffffffffff

Gulkurusu odanıss Çoook gÜsel canım İyİ gÜnlerde İnŞallahhh
ama sİz hepİnİz bİtİrmİŞsİnİzzz yauuvvvvv bende kıyafetİnden eser yok haaa

sagolun arkadaşlar, amin. darısı sizlerın başına resımlerınızı beklıyorum. 7. aya gırcez kızlar yavaştan yavaştan başlayın bence artık.

kıs kocam cok korkmus senden
muhtemelen bulusmaya gelıcem
zaten oda fuara gıdemıycek ev bulamadık dah ao babasıyla ev bulcak ben sızle gezcem

Yaşasıııın :dance::dance::dance:

Kız link verdim ya, görmeden atladın mı yoksam?

dur bi daha kopyaliim

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)

Kızlar demin iş yerine bi arkadaşımızın eşi bebeğini getirdi, bebek geçtiğimiz yıl Nisan ayında 7 aylık doğdu. Şimdi maaşallahı var, topaç gibi olmuş, yanaklar tombik tombik.

Kızlar demin iş yerine bi arkadaşımızın eşi bebeğini getirdi, bebek geçtiğimiz yıl Nisan ayında 7 aylık doğdu. Şimdi maaşallahı var, topaç gibi olmuş, yanaklar tombik tombik.

maşallh cnm

Daeeeee nerde yıne ya cvp yazmadan kaÇtı bakkkkkk

elhhhh ne yaptın kısssss

arkadaslar uykuya asık olan 2 gecedır hıc uyuyamıyorum..
yan yatıyorum sankı kaburgalarım batıyo
sırt üstü yatıyorum sırtım acıo.. ben hep yüzüstü yatardım
ölede yatamıyorum.. ya bıde sızınde bukadar cokmu bılmıyorum
ama gecelerı 6-7 kez tuvalete gıdıyorum ya
gaz sancısından mahvoluyorum yanı yogurt yıyorum
roka tere gıbı yesıllıklerı yıyorum o yüzdenmı acaba

bıde sey sorcam hanı daha önce söylemıstınınz
agda kullanmadan bır kırem sürüyoruz acı duymuyoruz
dıye o kremden kullansak suanda zararı olurmıkı acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…