2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:delikafadulden

bende tetanoz aşısı olmadım henüz ya bu iş için illa kendi bulunduğun mahalledeki sağlık ocağınamı gitmek gerekiyor? ışyerimin burda var gidip sorucam bi ara bende biran evvel gidip olmak istiyorum

zeynocum buluşmayı hatırlatman iyi olmuş
şaka maka bu pazar buluşuyoruz bakalım

neyse ben kaçtım kızlar
arada bakarım size
öpüyorum

Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim:ecrin_bebek:
Arcihim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğin ve eşinle beraber.
Çay ve kahveden bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başında bir tiksindim çaydan bir daha içemiyorum canımın çok istemesine rağmen bir kere içti tadını alamadım hep içersem midem bulanacak gibi geliyor. Kahveyide çok sevmeme rağmen içemiyorum. Bir haftadır canım çok soda istiyor zararlı diye içemiyorum sadece hararetmi alsın diye bol bol portakal yiyorum.

sağol canım, bende bugün aşımı olmaya gidecektim
hastalanınca çıkmayayım dedim evden
artık yarın giderim,
kayıttan sonra ilk gidişim olacak

Ben de haftada bir defa Türk kahvesi keyfi yapıyorum, inşallah zararı yoktur.

ayy ben yarın 100 den düşücemmm sositosositosositososito

Darısı başımıza Cleo.

Güneşim bileklik işe yaradı mı?

GÜNAYDIN KIZLAARRR..
özge yeni evinde bebeğin eşin ve kediciğinle güle güle otur güzel günler yaşa orda emii
arciiii doğum günün kutlu olsun şeker..nice sağlıklı ve güzel yaşların olsun

bende tetanoz aşısı olmadım henüz ya bu iş için illa kendi bulunduğun mahalledeki sağlık ocağınamı gitmek gerekiyor? İşyerimin burda var gidip sorucam bi ara bende biran evvel gidip olmak istiyorum

Benimde işyerim leventte levent sağlık ocağını aradım gelebilirsiniz aşı için dediler. Ama kendi sağlık ocağınızdada muhakkak kaydınız olsun diye eklediler.Ben daha kayıt yaptırmadım. Bu hafta leventteki sağlık ocağında açıyı yaptırıcam inşallah

bende sütlü kahvveyi çok severim yada starbuck tarzı şekerli kahveleri
doktorum içebilirsin bişey olmaz dedi,
1-2 haftada bir içiyorum,

KIZLAR DAHA SON HALI DEĞİL AMA İŞTE KIZIMIN ODASI :kedi:
çok güzel olmuş cnm çok ferah görünüyo güle güle kullansın
Bunlarda bebek arabız, kıyafetlerımız ve temızlık urunleri
iyi günlerde kullansın cnm
hafta sonu civil bebenin mağazasına gittim int adres ve tel alıp ara tara buldum girriğim yerde hiç bişi yoktu avuç içi kadar biyer burası küçük mağaza büyüğü şurada burada diye tarif ettiler tamam dedim diğerine gideyim o zaman ama orasıda hiç güzel biyer diill 3 katlı güya giderken 5 saatte çıkamam ordan diye düşünüyodum 15 dk sürdü toplam kullandıkları malzeme hiç kaliteli ve güzel diil kumaşından tut düğmesine kadar hiç tavsiye etmem
hamaraaaaattttttt daeeeee

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine böyle kasılmalar normalmiş ben geçenlerde felç oldum sandım bazen belimden sırtıma bazende belimden popoma vuran bi ağrı oluyo çok şiddetli kilitleniyorum otursam daha fena zonkluyoki zaten tek başıma oturamıyorum mağnezyum kullanıyorum şimdi daha rahatım

soda zararlı değilki aksine günde bir şişe soda içmek faydalı. Magnezyum var içinde

sağol canım teşekkür ederim
bu arada soda zararlı değil yararlı. ben kramp olmasın diye hergün 1 tane içiyorum. sende iç kendini sıkma zararlı diye

GÜNAYDIN KIZLAARRR..
özge yeni evinde bebeğin eşin ve kediciğinle güle güle otur güzel günler yaşa orda emii
arciiii doğum günün kutlu olsun şeker..nice sağlıklı ve güzel yaşların olsun

teşekkür ederim pembikcim opuyorumnanaktan

soda niye içmiyorsun doktorum bana içebilirsin demişti

soda zararlı değilki aksine günde bir şişe soda içmek faydalı. Magnezyum var içinde

hani asitli yaa hep o yüzden korkuyordum. Doktorum ilk zamanlarda günde bir taneye izin vermişti oda midem bulanıyor diye. Şimdi sormadım içebilir miyim diye ama korkuyordum içmeye.

hani asitli yaa hep o yüzden korkuyordum. Doktorum ilk zamanlarda günde bir taneye izin vermişti oda midem bulanıyor diye. Şimdi sormadım içebilir miyim diye ama korkuyordum içmeye.

soda zararlı değil içebilirsin cnmyerimseniben

slm kızlarrr ya birşey sorcammmm ben türk kahvesi ve soda içiyorum yani haftadaa 2,-3 kez içiyorum kahvee sodada hergün hemen hemen zararlımı sizcee

Aaa soda da mı zararlıymış, ben günde 1 tane içiyorum, yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyor, soda rahatlatıyor. Bir de krampları önlüyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…