hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar. evet 30 lu yaşlara adım attık. ama karnımda bebeğimle beraber.
bu yüzden bu doğumgünüm daha özel.
anaaa kız bugün 23 şubatmış ya. bende doğumgünümü yarın zannediyorum. kocamdan önce ben unuttmuşum:roflol::roflol: şimdi arkadaşım dedi de öyle uyandım. ayy ne salağım yaadelikafadulden
Günaydın kızlar,
Zeynep, Stella geçmiş olsun, firsat buldukça istirahat edin.
Ben de bu sabah sağlık ocağına uğradım, aylık kalayımı yedim. Bu ay aşırı çok kilo almışım yada onların tartısı bozuk. Hemşire daha çok zamanın var, hamıur işini ve tatlıyı kes dedi. E zaten hamur işi yemiyordum, ama çok tatlı yemeye başlamıştım. Bir de yürüyüşü bırakmıştım. Benim diktatör koca bundan sonra akşamları başımda dikilecekmiş yürüyüş için. Çocuk yapalım derken, karıyı kaybediyoruz diye yanmaya başladı. Bundan sonra Nazi günlerim başlıyor.
Bir de tetanoz aşısını oldum.
Ben gün içindede çay içiyorum. Açık olarak. Yemeklerin hemen üstüne içmemek gerekiyor sanırım birde demir ilacı alıyorsan yarım saat öncesi ve yarım saat sonrası çay içmemiş olman gerekiyor. Başkada bir sakıncası yok.Benim doktorum canın isterse arada kahve içebilirsin demişti. Hamileliğimden beri 2 yada 3 kere içtim. Çay içinde hiçbir kısıtlama getirmedi.
ayy ben yarın 100 den düşücemmm sositosositosositososito
bende tetanoz aşısı olmadım henüz ya bu iş için illa kendi bulunduğun mahalledeki sağlık ocağınamı gitmek gerekiyor? İşyerimin burda var gidip sorucam bi ara bende biran evvel gidip olmak istiyorum
çok güzel olmuş cnm çok ferah görünüyo güle güle kullansınKIZLAR DAHA SON HALI DEĞİL AMA İŞTE KIZIMIN ODASI :kedi:
iyi günlerde kullansın cnmBunlarda bebek arabız, kıyafetlerımız ve temızlık urunleri
hafta sonu civil bebenin mağazasına gittim int adres ve tel alıp ara tara buldum girriğim yerde hiç bişi yoktu avuç içi kadar biyer burası küçük mağaza büyüğü şurada burada diye tarif ettiler tamam dedim diğerine gideyim o zaman ama orasıda hiç güzel biyer diill 3 katlı güya giderken 5 saatte çıkamam ordan diye düşünüyodum 15 dk sürdü toplam kullandıkları malzeme hiç kaliteli ve güzel diil kumaşından tut düğmesine kadar hiç tavsiye etmem2369 Babyrose Kadife Kapşonlu Kelebekli Yelekli 3 lü Takım | Bebek Giyim| Bebek Takım| Bebe Takımları | Babyrose | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
kızlar bu takım erkege gusel olur dımı kız işi gibi diil turuncuya bayılırım bendee kelebeklı falan gıbıyaa buuu
hamaraaaaattttttt daeeeee
ben hafta sonu buluşmaya maalesef katılamıycam kıslar,
sabah işe gittim serviste giderken kasılmam oldu şirketin önüne gelince servisten inemedim
3 kişi anca indirebildi beni adım atamıyodum bi 15 dk orada ölece bekledim sonra odama
çıkardılar ayağımı felan uzattım geçmedi kımıldatamıyodum bile dr umu aradım kasılmam
var diye oda tam ameliyata giriyomuş magnezyumu iç yat dinlen öğlene kadar geçmezse
mutlaka göreyim dedi neyse ben zorla çıktım şirketten (yerimden kalkmam çok zor oldu)
atladım eve geldim Allahtan eşim evde o çıkardı beni yattım uyudum ama ağrım geçmemişti
dr tekrar aradık sana yakın bi yer varsa bi idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağına gittik yapmadılar
kasılma ciddi diye oradan dr a gittik tam idrar tahlili yapıldı sonra dr bebişme baktı Allahtan
herşey normal plesantanda yırtılma olmuştur diye korktum idrarıda her ihtimale karşı
idrar yollarımı üşütmüşümdür diye istemiş neyse ilaç verdi eve geldik yarın dinlen dedi ama
işe gitmek zorundayım dr özelde olduğu için rapor yazamıyor şimdide eşimden gizli girdim nete
neyse dr bundan sonra ayaklanmak yok ağır kaldırmak iş yapmak temizlik yapmak çok dolaşmak gezmek yok dedi en azından 32-34. haftama kadar bilmiyorumkismile
ayy eşim orkide yollamış . kızımın ağzından da not yazmış. çok duygulandım
özasfa ve esmercim size de teşekkür ederim sağolun iyi ki varsınız
Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim:ecrin_bebek:
Arcihim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğin ve eşinle beraber.
Çay ve kahveden bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başında bir tiksindim çaydan bir daha içemiyorum canımın çok istemesine rağmen bir kere içti tadını alamadım hep içersem midem bulanacak gibi geliyor. Kahveyide çok sevmeme rağmen içemiyorum. Bir haftadır canım çok soda istiyor zararlı diye içemiyorum sadece hararetmi alsın diye bol bol portakal yiyorum.
ayy eşim orkide yollamış . kızımın ağzından da not yazmış. çok duygulandım
vauuvv süpermiş opuyorumnanaktan
ayyy evet canım satımız aynı seninle
Çay ve kahveden bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başında bir tiksindim çaydan bir daha içemiyorum canımın çok istemesine rağmen bir kere içti tadını alamadım hep içersem midem bulanacak gibi geliyor. Kahveyide çok sevmeme rağmen içemiyorum. Bir haftadır canım çok soda istiyor zararlı diye içemiyorum sadece hararetmi alsın diye bol bol portakal yiyorum.
GÜNAYDIN KIZLAARRR..
özge yeni evinde bebeğin eşin ve kediciğinle güle güle otur güzel günler yaşa orda emii
arciiii doğum günün kutlu olsun şeker..nice sağlıklı ve güzel yaşların olsun
soda zararlı değilki aksine günde bir şişe soda içmek faydalı. Magnezyum var içinde
hani asitli yaa hep o yüzden korkuyordum. Doktorum ilk zamanlarda günde bir taneye izin vermişti oda midem bulanıyor diye. Şimdi sormadım içebilir miyim diye ama korkuyordum içmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?