2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sırma limon içiyorum haftada 2-3 kez anca..ne zararı varmış.çay yok kahve yok asitli içecek yok alkol zaten yok.ne içicem ben yaa ayran ve süt mü sadece mafoldumben

Canım çay var kahvede arada var ayrıca asitli içecekte var ara sıra bukadar kasmamak gerekiyor bana doktorum hiçbişeyi yasaklamadı asitli içeçeğin diyet olanı tamamen yasak onun dışında içebilirsin arada dedi bende diyet içtiğim için tamamen kestim. Bu arada meyveli sodada var sakıncası yokda sadece doğal maden suyu gibi yararı yok o anlamda dedim.

HIMMMM EVDE OLMA SEBEBıN ANLAŞILDI YANııı AKŞAMA MıSAFıRıN GELCEK ONDAN BENDE DEMıŞTıM ŞıMDıYEEE 10 KAPI BULMUŞTU BU DıYEEEEElaelaelaelaelae
kız buqün aslında annemle
lohusalığım için qecelik bakmaya qidicektik ama bu misafir olayı
oturtturdu bizi eve boshayallersmile

günaydın kokoşlar

geçmişte möööm bişi varsa anlatıverin bana
hiç okuyasım yok bugün

qünaydın kuşumm..
qeçmişte bişi yok buqün archimimmm in doğum qünü o kadar :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Arch doĞum gÜnÜ bugÜn Özkeeeee perdelerını ÖpÜyormuŞ tozuttu ıyıcenekkkk
cleooooo gezemŞıyooo bugÜn evde ÇÜnkÜ mısafır ı gelcek ondan
yoksa dururmuuu
hımmm bıde madennn suyuuuuuuu

aa polikistik overmisinn bende pikoluyum hamile k aldıımda doktor çok şaşırmıştıı demek riskliyizzz offfff:sinifsinif:

archimim doğum günün kutlu olsun kuşum

ana archi yokkibilmiyorumkismile

a.sa.s

kaydirigubbakcemile3

ahahahahaha:roflol:
ay özge Allah seni davul etmesin

bende hergün odasına gidip bi beşiği sallıyom
poşetlerden cicilerini çıkarıp bakıyom
kocamda
sen yakında yersin kafayı diyo
bende o görmeden bakıyombilmiyorumkismile

artık kilo almamak için bitter çikolata yiorum yaa uff :gitme:

bende oğlumun cicilerine bakmaktan eskittim artık
kirlendiler yaa kaydirigubbakcemile3

sevra cım isim konusunda karara vardınız mı bayanssulusmile

aa aslıcım evet facebookta gördüm doğumgünün kutlu olsun a.s.
bak bi de kızıyodun eşine ilgilenmiyo diye demekki fırsatını bekliyomuş yerimseniben
mutlu yıllar canım..

sağol recebim a.s.
eşim kedi olalı bir fare tuttu sonunda. neyse ilerleme var hiç değilsedelikafadulden

archimim nice mutlu yaşlara cnm

teşekkürler sevracım opuyorumnanaktan

aa polikistik overmisinn bende pikoluyum hamile k aldıımda doktor çok şaşırmıştıı demek riskliyizzz offfff:sinifsinif:

evet canım ben 3 ay tedavi sonrası hamile kaldım, şükür rabbim çok aratmadı
öncesinde doktora her ay kontrole gidiyordum zaten
genelde pikolularda şeker çıkar dedi sadece
şükür bende çıkmadı
inşallah sendede çıkmaz

Günaydın kızlarr
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler a.s.
Archim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle ve eşinle inşallahopuyorumnanaktan

Ben bu gün işe geldim işler yoğun sayfa açık ancak bakabildim

dünden beri nasılsın, kasılmalar devam etmiyor dimi

hahaha archi kocaya kaçtı burada değil az sonra gelirdelikafadulden notunuz varsa iletirim kendisine

abow
kaçtı sonunda kocaya bizimkibilmiyorumkismile

uklam sana noldu bebişkom
geçmiş olsun

Ben de haftada bir defa Türk kahvesi keyfi yapıyorum, inşallah zararı yoktur.

Darısı başımıza Cleo.

Güneşim bileklik işe yaradı mı?

cnm anlayamadım ya yaradımı yaramadımı dun normalde 4-5 gıbı mahvolrdm ogurtum baslrdı işyerınde baslamadı ama gece oturmaya gıttık gec saatte orda bıraz mıdem bozdu öle cıkarmdm ama azcık kendımden gectım ama yemektı tatlıydı kabak cıgdemdı vs fazlada akcrms olabılırim.
bugunde sabahtan taktım bakalım aksama kdr tekrar takıp etcem belkide noktaYI TAM TUTTRAMADM AMA DORT DORTLUK DEILIM YANEE

[sıze="2"]
hani asitli yaa hep o yüzden korkuyordum. Doktorum ilk zamanlarda günde bir taneye izin vermişti oda midem bulanıyor diye. şimdi sormadım içebilir miyim diye ama korkuyordum içmeye.[/sıze]

neden asit bulantıya ıyımı gelıyormus canım bende sade soda ıcemyrm meyvelı ancak oda işe yararmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…