2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy eşim orkide yollamış . kızımın ağzından da not yazmış. çok duygulandım

özasfa ve esmercim size de teşekkür ederim sağolun iyi ki varsınız

aa aslıcım evet facebookta gördüm doğumgünün kutlu olsun a.s.
bak bi de kızıyodun eşine ilgilenmiyo diye demekki fırsatını bekliyomuş yerimseniben
mutlu yıllar canım..

Aaa soda da mı zararlıymış, ben günde 1 tane içiyorum, yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyor, soda rahatlatıyor. Bir de krampları önlüyormuş diye duymuştum

soda zararlı canım ama maden suyu değil yerimseniben

slm kızlarrr ya birşey sorcammmm ben türk kahvesi ve soda içiyorum yani haftadaa 2,-3 kez içiyorum kahvee sodada hergün hemen hemen zararlımı sizcee

bazı kaynaklarda günde 2 bardak kahveden sonrası zararlı diyor
ama bilemiyecem, ben doktoruma haftada bir sütlü içiyorum dediğimde bişey olmaz demişti

Arkadaşlar sodanın bir zararı yok aksine hergün birtane bütün doktorlar tarafından öneriliyor boşuna panik yapmayın. Sadece meyveli içmemek gerekli doğal maden suyu içmek gerekiyor.

müge anlı yı izliomusunuz kızlar yaa
15 yaşındaki kız
70 yaşındaki adamla kaçmış yaa
ay şok oldum neler oluyo neler yaa delikafadulden

Arkadaşlar sodanın bir zararı yok aksine hergün birtane bütün doktorlar tarafından öneriliyor boşuna panik yapmayın. Sadece meyveli içmemek gerekli doğal maden suyu içmek gerekiyor.

ama meyvelilerde çok qüzell yaa sempatiksalakcinni
canım çekti şimdi bak bilmiyorumkismile

oturmaktan totom ağrıdı
ben biraz evin içinde qezinip qeliyim boshayallersmile

iyi de soda zaralı değil ki, tam tersine mineralli olduğu için iyi hatta. ben canım istedikçe içiyorum valla..

Sodayı bılmıyorum tabı ama doğal maden suyu içmende bı sakınca yok dıye bılıyorum ben.Doktorum gunde 1 tane içebılırsın demişti.Sodada bır suru faudalı mıneral var sonuçta.Ben ılk aylarda hep içtım bulatımı gıderıyodu soda benım.Ama sen doktoruna sor tabı canım.Havasını kaçırtıp içiyodum ben çunku başlarda su içemıyodum fazla

bazı kaynaklarda günde 2 bardak kahveden sonrası zararlı diyor
ama bilemiyecem, ben doktoruma haftada bir sütlü içiyorum dediğimde bişey olmaz demişti

yaa ben türk kahvesi hastasıyım öğleyemeğinden 1 saat sonraa resmen deli gibi kahvem tutuyorr ama haftada 2-3 düşürdüm ama soda hemen hemen hergün hele birazdaha şişelim bak nasıl her gün içiyoruzz içim yanıyor resmenn

ÇIK AL HEMEN SEN ZATEN NSLLLLL EVDESİN ŞAŞTIM YAUVVVVV AHAHAHAlülülülülülü

kız akşam misafirim qelicek
kek falan yapıcam evim temiz bir tek toz alırım
oda sabahları camları açınca biraz fazla havalandırıyorum qaliba
evin içi toz oluyo
mobilyalarım siyah o yüzden qaliba hemen qösterio sempatiksalakcinni

HIMMMM EVDE OLMA SEBEBİN ANLAŞILDI YANİİİ AKŞAMA MİSAFİRİN GELCEK ONDAN BENDE DEMİŞTİM ŞİMDİYEEE 10 KAPI BULMUŞTU BU DİYEEEEElaelaelaelaelae

günaydın kokoşlar

geçmişte möööm bişi varsa anlatıverin bana
hiç okuyasım yok bugün

ben sırma limon içiyorum haftada 2-3 kez anca..ne zararı varmış.çay yok kahve yok asitli içecek yok alkol zaten yok.ne içicem ben yaa ayran ve süt mü sadece mafoldumben

şimdi doktorumla konuştum şeker sonucum normal çıkmış
bende piko vardı, ondan dolayı yüksek çıkabilir demişti, ama şükür çıkmadı
kan sayımım çok düşük çıkmış yine
günde 1 den 3 e çıkardı kan hapını boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…