- Konu Sahibi daemon
-
- #55.401
ayy eşim orkide yollamış . kızımın ağzından da not yazmış. çok duygulandım
özasfa ve esmercim size de teşekkür ederim sağolun iyi ki varsınız
Aaa soda da mı zararlıymış, ben günde 1 tane içiyorum, yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyor, soda rahatlatıyor. Bir de krampları önlüyormuş diye duymuştum
slm kızlarrr ya birşey sorcammmm ben türk kahvesi ve soda içiyorum yani haftadaa 2,-3 kez içiyorum kahvee sodada hergün hemen hemen zararlımı sizcee
Arkadaşlar sodanın bir zararı yok aksine hergün birtane bütün doktorlar tarafından öneriliyor boşuna panik yapmayın. Sadece meyveli içmemek gerekli doğal maden suyu içmek gerekiyor.
soda zararlı canım ama maden suyu değil yerimseniben
Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim:ecrin_bebek:
Arcihim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğin ve eşinle beraber.
Çay ve kahveden bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başında bir tiksindim çaydan bir daha içemiyorum canımın çok istemesine rağmen bir kere içti tadını alamadım hep içersem midem bulanacak gibi geliyor. Kahveyide çok sevmeme rağmen içemiyorum. Bir haftadır canım çok soda istiyor zararlı diye içemiyorum sadece hararetmi alsın diye bol bol portakal yiyorum.
ama meyvelilerde çok qüzell yaa sempatiksalakcinni
canım çekti şimdi bak bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim:ecrin_bebek:
Arcihim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğin ve eşinle beraber.
Çay ve kahveden bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başında bir tiksindim çaydan bir daha içemiyorum canımın çok istemesine rağmen bir kere içti tadını alamadım hep içersem midem bulanacak gibi geliyor. Kahveyide çok sevmeme rağmen içemiyorum. Bir haftadır canım çok soda istiyor zararlı diye içemiyorum sadece hararetmi alsın diye bol bol portakal yiyorum.
bazı kaynaklarda günde 2 bardak kahveden sonrası zararlı diyor
ama bilemiyecem, ben doktoruma haftada bir sütlü içiyorum dediğimde bişey olmaz demişti
ÇIK AL HEMEN SEN ZATEN NSLLLLL EVDESİN ŞAŞTIM YAUVVVVV AHAHAHAlülülülülülü
kız akşam misafirim qelicek
kek falan yapıcam evim temiz bir tek toz alırım
oda sabahları camları açınca biraz fazla havalandırıyorum qaliba
evin içi toz oluyo
mobilyalarım siyah o yüzden qaliba hemen qösterio sempatiksalakcinni
Arkadaşlar sodanın bir zararı yok aksine hergün birtane bütün doktorlar tarafından öneriliyor boşuna panik yapmayın. Sadece meyveli içmemek gerekli doğal maden suyu içmek gerekiyor.
günaydın kokoşlar
geçmişte möööm bişi varsa anlatıverin bana
hiç okuyasım yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?