2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çay ve asitli içecekler normalde de içmezdim zaten..her gün türk kahvesi içerdim acaip severdim ondan da bir tiksinme geldi mümkün değil içemiyorum.geriye de pek bişey kalmıyor.ben de sırma limon,ıhlamu falan içiyorum..

dünden beri nasılsın, kasılmalar devam etmiyor dimi

bu gün daha az, magnezyumu günde 3 taneye çıkardık bi ilaç daha verdi dr
ama akşam olduğu için dün alamadık bu gün alcaz. off ayaklarımı uzatmam
lazım ama masanın yapısı bi tuaf uzatılmıyo bilmiyorumkismile

abow
kaçtı sonunda kocaya bizimkibilmiyorumkismile

uklam sana noldu bebişkom
geçmiş olsun

saol canım dün işe gelirken serviste kasılmam oldu servisten inemedim odama
zor çıkardılar sonra dr aradım işte ben eve gittim, sonra dr gittik idrar tahlilleri yapıldı felan kasılmam devam ediyodu, ult. baktı neyseki bebeişim iyi ama ben çok ağrı çektim dr da bundan sonra iş yapmak gezmek yok dedi ama ben işe gelmek zorundayım bilmiyorumkismile

neden asit bulantıya ıyımı gelıyormus canım bende sade soda ıcemyrm meyvelı ancak oda işe yararmı acaba

canım meyvalı sodalar zararlı diye biliyorum ben hele limonlu olan direk yemek borusunu yakıyomuş o yüzden sade içmeni öneririm bende günde bi tane sade içiyorum çok da iyi geliyo rahatlatıyo beniakannehir

ay canım ya senin işyeri çok insafsız geldi gözümeee bilesin..insan git dinlen der aaab u kadar da olmaz ama insanlık kalmamıss..sen nasılsın bugün pekii

ay çok geçmiş olsun ukla dikkat et kendine ya bilmiyorumkismile

kıyamam canım ya
ole tam kasılma diilde
ağrı cok bende bacaklarımda
hep oturuyorum
canım sıkılıyo:umursamaz:

ukla geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine yorulma çok işe gelsen bileeeeee

uklacım buarada geÇmıŞde sana geÇmıŞ olsun dedım ama tekrar soluyorm sımdı nasılsın cnm?

ben sırma limon içiyorum haftada 2-3 kez anca..ne zararı varmış.çay yok kahve yok asitli içecek yok alkol zaten yok.ne içicem ben yaa ayran ve süt mü sadece mafoldumben

Beni dişçim daha hamile kalmadan önce uyarmıştı meyveli soda içme, içinde yapay tatlandırıcılar var diye, çok istiyorsan normal sodanın içine limon sık demişti.

Geçmiş olsun ukla, dün akşam okudum rahatsızlandığını ama çıkmıştın. Aman dikkat et gözünü seviim, işten erken ayrılma gibi bir durumun olamaz mı? Raporla falan

ay canım ya senin işyeri çok insafsız geldi gözümeee bilesin..insan git dinlen der aaab u kadar da olmaz ama insanlık kalmamıss..sen nasılsın bugün pekii

ya dün ben şefi aradım akşam açmadı sabah belki gelemem diye
oda hasta olmuş dün, sabah geldim niye geldin dediler dinlenseydin dediler ama ben rapor alamamıştım maaştan gidecek yani keserler bende geldim gerçi paramı önemli
sağlığınmı dersen tabiki bebiş önemli ama birazda kendimi iyi hissedince gldim bendebilmiyorumkismile

ay çok geçmiş olsun ukla dikkat et kendine ya bilmiyorumkismile

saol tatlımmm

Beni dişçim daha hamile kalmadan önce uyarmıştı meyveli soda içme, içinde yapay tatlandırıcılar var diye, çok istiyorsan normal sodanın içine limon sık demişti.

Canim yapay tadlandirici mi zararliymis, ben bu aralar limonlu ve portakalli tang
iciyorum da oda zararlimidir ozaman bilemiyorum var mi icinde. :1ninca:

kızlar kolay tuzlu kurabiye biliyormsuunuz?

slm kızlar. geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, çatım agrıyor, herkes çatının neresı oldugunu bılıyordur sanrıım işte orası agrıyor. yok mu benım gıbı orası ağrıyan canımm çok acıyo kızlar mafoldumben

ya benimde qünlerdir çok ağrıyorr
hele buqün otururken, kalkarken, yürürken bile yavaş hareketler yapmak zorunda kalıyorum
resmen sancılanıyor yaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…