- Konu Sahibi daemon
-
- #55.441
Canım çay var kahvede arada var ayrıca asitli içecekte var ara sıra bukadar kasmamak gerekiyor bana doktorum hiçbişeyi yasaklamadı asitli içeçeğin diyet olanı tamamen yasak onun dışında içebilirsin arada dedi bende diyet içtiğim için tamamen kestim. Bu arada meyveli sodada var sakıncası yokda sadece doğal maden suyu gibi yararı yok o anlamda dedim.
Soda bana iyi geliyordu bulantıma hani gaz çıkarmak için felan. Benim çıkarma durumum yoktu zaten sadece sürekli midem bulanıyorduneden asit bulantıya ıyımı gelıyormus canım bende sade soda ıcemyrm meyvelı ancak oda işe yararmı acaba
sevra cım isim konusunda karara vardınız mı bayanssulusmile
dünden beri nasılsın, kasılmalar devam etmiyor dimi
abow
kaçtı sonunda kocaya bizimkibilmiyorumkismile
uklam sana noldu bebişkom
geçmiş olsun
neden asit bulantıya ıyımı gelıyormus canım bende sade soda ıcemyrm meyvelı ancak oda işe yararmı acaba
Günaydın kızlarr
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler a.s.
Archim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle ve eşinle inşallahopuyorumnanaktan
Ben bu gün işe geldim işler yoğun sayfa açık ancak bakabildim
bu gün daha az, magnezyumu günde 3 taneye çıkardık bi ilaç daha verdi dr
ama akşam olduğu için dün alamadık bu gün alcaz. off ayaklarımı uzatmam
lazım ama masanın yapısı bi tuaf uzatılmıyo bilmiyorumkismile
saol canım dün işe gelirken serviste kasılmam oldu servisten inemedim odama
zor çıkardılar sonra dr aradım işte ben eve gittim, sonra dr gittik idrar tahlilleri yapıldı felan kasılmam devam ediyodu, ult. baktı neyseki bebeişim iyi ama ben çok ağrı çektim dr da bundan sonra iş yapmak gezmek yok dedi ama ben işe gelmek zorundayım bilmiyorumkismile
zor çıkardılar sonra dr aradım işte ben eve gittim, sonra dr gittik idrar tahlilleri yapıldı felan kasılmam devam ediyodu, ult. baktı neyseki bebeişim iyi ama ben çok ağrı çektim dr da bundan sonra iş yapmak gezmek yok dedi ama ben işe gelmek zorundayım bilmiyorumkismile
kıyamam canım ya
ole tam kasılma diilde
ağrı cok bende bacaklarımda
hep oturuyorum
canım sıkılıyo:umursamaz:
ama akşam olduğu için dün alamadık bu gün alcaz. Off ayaklarımı uzatmam
zor çıkardılar sonra dr aradım işte ben eve gittim, sonra dr gittik idrar tahlilleri yapıldı felan kasılmam devam ediyodu, ult. Baktı neyseki bebeişim iyi ama ben çok ağrı çektim dr da bundan sonra iş yapmak gezmek yok dedi ama ben işe gelmek zorundayım bilmiyorumkismile
ben sırma limon içiyorum haftada 2-3 kez anca..ne zararı varmış.çay yok kahve yok asitli içecek yok alkol zaten yok.ne içicem ben yaa ayran ve süt mü sadece mafoldumben
KUŞUM NASILSIN BAKALIM AGRINMI VARbilmiyorumkismile
ay canım ya senin işyeri çok insafsız geldi gözümeee bilesin..insan git dinlen der aaab u kadar da olmaz ama insanlık kalmamıss..sen nasılsın bugün pekii
ay çok geçmiş olsun ukla dikkat et kendine ya bilmiyorumkismile
Beni dişçim daha hamile kalmadan önce uyarmıştı meyveli soda içme, içinde yapay tatlandırıcılar var diye, çok istiyorsan normal sodanın içine limon sık demişti.
gece artıyo ağrım ama daha hiç kramp girmedi banabilmiyorumkismile
ya dün ben şefi aradım akşam açmadı sabah belki gelemem diye
oda hasta olmuş dün, sabah geldim niye geldin dediler dinlenseydin dediler ama ben rapor alamamıştım maaştan gidecek yani keserler bende geldim gerçi paramı önemli
sağlığınmı dersen tabiki bebiş önemli ama birazda kendimi iyi hissedince gldim bendebilmiyorumkismile
maaşından mı kesiyorlar gitmeyince bizde yok öyle bişey ne gıcık bir durum ya sanki keyfinden gitmiyorsun.neyse iyiysen sorun yok ama sen gene de cok yorma kendini
slm kızlar. geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, çatım agrıyor, herkes çatının neresı oldugunu bılıyordur sanrıım işte orası agrıyor. yok mu benım gıbı orası ağrıyan canımm çok acıyo kızlar mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?