2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Var ya korkulur sizden, gözlerim doldu.

:roflol:Onu bi keresinde eşim bana yapmıştı, doğum günüm müydü, evlilik yıldönümü müydü, hatırlamıyorum, kapıdan yatak odasına kadar notlar döşemişti, bunu yap, şimdi buraya git, burada şunu bulacan, şunu aç, bunu çıkart. :kedi:. İnanılmaz zevkli bi şey. En sonunda da büyük hediye beni bekliyordu. a.s.
kocamın asla yapmayacağı bir şey :roflol:

büyük hediye neydi kızz aklinialirimsmile

hepatiti ilk kez sizden duydum ben doktorum hiçbişey söylemedi bilmiyorumkismile ay bi de o çıkmasın akannehir

adam bidaa eve gelmez kaydirigubbakcemile4 :))

hamileliğinin başında kan testi yapmadılar mı sana?? belki de bağışıklığın varsa o yüzden gerek duymamış olabilir.
bende de bağışıklık vardı doktor aşı olmana gerek yok dedi.

sagol özgecim ne akıllısın kız sen aklinialirimsmile abaküs gibi kafa var sende...

mail aldım attım, babacım sen beni bazen hiç svmiyor dokunmuyorsun, üstelik annemle beni yalnız bırakıp maçlara gidiyorsun, zaten senın sesını çok az duyuyorum, bazen butun gun senden haber beklıyorum ama senden ses gelmıyor babacım. bızı sevmıyor musun? üstelık bana daha hıç bir şey almadın, saçlı atım bile yok. beni sevmenı çok istersim babacım. ben seni hep sevicem kızın.... yazdım gözyaşları içinde aradı, bana böyle yapma tamam mı, herkesın içinde ağladım akşam göstercem gununuzu ıkınıze de dedi, tuvalaete kaçmış kapatırken hala ağlıyordu. gücüne gitmiş... ohhh canıma degsın dun ben agladım evde halı sahaya gıttı bi bşıma oturdum butun gece. intikamım acı oldu aklinialirimsmile

ama gerçektende etkileyici sözler bunlar insanın yüreğini sızlatan.ben bile bi tuhaf oldum

benim herif cevap yazmış.

"alırız kızım acele etme :))"

işi düşsün bana ben de ona acele etme yaparız diicem aklinialirimsmile

ya yine ii bari cevap yazmış.bn bazen yanında oturuyorum bakıyorum bunun umrunda değiliz.a kızım babaya öyle denmez çok ayıp olurmu öyle şey baban seni çok seviyo diyorum.hiç tınmıyo.yaa diyorum kız sana küsmüş.bi bak bi ilgilen diyorum.sana öyle gelmiştir o babasına küsmez diyoboshayallersmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hamileliğin başında komple kan tahlili yapmadılar mı ?

hamileliğinin başında kan testi yapmadılar mı sana?? belki de bağışıklığın varsa o yüzden gerek duymamış olabilir.
bende de bağışıklık vardı doktor aşı olmana gerek yok dedi.

hee yaptılar ondan..bi sorun çıkmayınca gerek görmedi doktor demekki..

kocamın asla yapmayacağı bir şey :roflol:

büyük hediye neydi kızz aklinialirimsmile

HEHEHE NEYMIS HARBIDEN KISS MERK ETTM BIZMDE 6 MARTTA YILDONUMUMZ BUDEFA BENDE BI JEST YAAPYM BELKI KAFASI BASAR ADAMIN Bİ İCRAAT GOSTERR AMA NE YAPCAM BILMYRMKI:d

Hehehe ayıp :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

hediye paketi yapılıp kurdele takılmış bişey miydi? aklinialirimsmile
ya yine ii bari cevap yazmış.bn bazen yanında oturuyorum bakıyorum bunun umrunda değiliz.a kızım babaya öyle denmez çok ayıp olurmu öyle şey baban seni çok seviyo diyorum.hiç tınmıyo.yaa diyorum kız sana küsmüş.bi bak bi ilgilen diyorum.sana öyle gelmiştir o babasına küsmez diyoboshayallersmile

odun işte bunlar oduunn sempatiksalakcinni

Valal gÜlkurusu senden korkulur nasıl da aĞlatmıŞsın eŞını bravo, ben demıŞtım hıÇbır erkek dayanamaz dıye:))

ÖzgeÇay canım senın eŞınd esenı bence kızdırmak ıÇın yapıyor yada sen tam etkılı yazmamıŞsın:))

Back
X