2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyymişşş.eşiniz düşünceli bi bey galiba

yok kız bana değil melmea nın eşi ona hediye almış da biz de nedir diye tahminde bulundukkaydirigubbakcemile3
yoksa benim eşim bırak almayı çamaşırcının önünden geçmez utancından aklinialirimsmile

yok kız bana değil melmea nın eşi ona hediye almış da biz de nedir diye tahminde bulundukkaydirigubbakcemile3
yoksa benim eşim bırak almayı çamaşırcının önünden geçmez utancından aklinialirimsmile

:)) :)) alemsin wallahi aynen benim eşimde öyledir

opuyorumnanaktan

ya kızlar simdi dısardan yürüyüşten geldim hava inanılmaz süper..kocalarımı çekiştiriyorsunuz?benimkisi anca anca idrak etmeye başladı bişeyler bakıyor ama henüz almadı acelem yok inşallah doğmadan bişey alacak kızımıza şahsen ben çok ümitliyim kendisinden

hepatit aşısı yapıldığını bende bilmiyodum ya o nerden çıktı ki? valla bana doktor onşa ilgili hiç bişey demedi ama

yav bu annelik başka bişey..
eşim yanımda yokya annem bikaç gündür bende..
iki gündür bana mantı yapıp börek yapıp buzluğa koymuş..biraz önce aradım şimdi de sarma sarıyomuş.. :asigim:
baktı kızı beceriksiz bari ben bişeyler yapim de yesin damat diyo heralde:)
nolursa olsun anneler evlatlarını düşünüyo..

hepatit aşısı yapıldığını bende bilmiyodum ya o nerden çıktı ki? valla bana doktor onşa ilgili hiç bişey demedi ama

ilk yaptırdığım kan testlerinde bakıldı bana da. sana da öyle bir test yapıldıysa ve hepatite karşı bağışıklığın varsa doktorun gerek görmemiştir belki de.

doğum sonrası giysin diye jartiyer aklinialirimsmile
hemen fesatlık düşünüyoz bizde aklinialirimsmile
belki adamcağız bebeğe biberon aldı. değil mi melmea

Allah iyiliğinizi versin

HEHEHE NEYMIS HARBIDEN KISS MERK ETTM BIZMDE 6 MARTTA YILDONUMUMZ BUDEFA BENDE BI JEST YAAPYM BELKI KAFASI BASAR ADAMIN
Bİ İCRAAT GOSTERR AMA NE YAPCAM BILMYRMKI:d

Sizde yasak yoksa, süper olur.

hediye paketi yapılıp kurdele takılmış bişey miydi? aklinialirimsmile

odun işte bunlar oduunn sempatiksalakcinni

Iııı tamammen paketsiz :kedi:

Aaaay fena oluyorum, şu bebik doğsun eski günerimize dönelim diye özlem içindeyim. Aaah ah, noluyor bugün bana yaa.

ayıp ayıp diyerek bizi bu yola iten melmea oldu :))

Canikom siz dünden hazırsınız

iki gündür bana mantı yapıp börek yapıp buzluğa koymuş..biraz önce aradım şimdi de sarma sarıyomuş.. :asigim:

SENDE ANCA GİY SUNNET KIYAFETINI POZ VER HIH sempatiksalakcinni

Ne mantı mı??? Sarma mı??? cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Allah iyiliğinizi versin

CNM SIMDI BUNA BOMBA BI CEVAP VERMEK ZORUNDAYIM
BİZDE YASAK YOK HERSEY NORMALDE BENIM GİRİŞLERDE PROBLEM VAR İĞRENCIM DIMI:( AMA ACINCAK HALIME GULMEYE CALISYRM:(:sinifsinif:

Allah iyiliğinizi versin

CNM SIMDI BUNA BOMBA BI CEVAP VERMEK ZORUNDAYIM
BİZDE YASAK YOK HERSEY NORMALDE BENIM GİRİŞLERDE PROBLEM VAR İĞRENCIM DIMI:( AMA ACINCAK HALIME GULMEYE CALISYRM:(:sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin

:roflol::roflol::roflol:itfaiyeyi arayın melmea tutuştu

:roflol::roflol::roflol: Ateş bastı

kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
Aranızda böyle bi planı olan varmı ?

Back
X