[/QUOTE]Canım geçenlerde yine böle bi konu açılmıştı bende de uyuşukjluktan tembellkten var ihmalkarlık
Bende emla kremle alıyodum kendm makinayla
Şimdi krem sürmeye tırsıyom netcem bilmem
QUOTE=tubicik;10139286]kıslarr yaa hamileliginiz ögrendikten sonra kukuşunuzu(bikini bölgesi) nasıl alıyosunuz..ben kendim beceremedigim için kuaföre gidiyordum ama şimdi hamielikten sonraa korkmaya basladım..jilette vurmak istemiyorumm halsizliki kusmaktı derken ihmal ettim baya kendimi..pazar yine aldırmaya gidicem işallah bi sakıncası yokturr
kııızzz bide sen evdesin haaa.çalışıyo olsan ne yapcaksın.allah bize acısın valla.hepsini bir arada yapıyoruz
bana sorma..
ben hamişlikten önce 3 seans epilasyone gittim. çook azalttı..
incecik kaldı..
onlarda bi şekilde halloluyo hihoyyyt
iyi akşamlar kızlar sizlere bugün çok güzel haberler verebilmeyi çok isterdim ama malesef bugün doktora gittim ve bebeğimin gelişmediğini söyledi o yüzden cumaya kadar bekleyeceğim cumaya kadar kendi düşmezse cuma günü kürtaj olacağım sanırım bu listedede adım var beni silerseniz iyi olur. inş sizler sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz ben çok üzgünümm....
ben jılet surdum valla ne guzel agdayla gıdıyoduk ama tembellıkten gıdemedım kuafore doktora gıdınce de faan deken 3 kere jılet surdum sımdı beter duurmdalar.. bu hafta gıdıcem kuafore.. ama cok canım acıycaaaaakkkk
[/QUOTE]Tatlım bende ağda da kıl dönmesi yapıyuo
Her türlü aynı yani...
MAkinaya alıştım da kremsiz yapamam bişey olurmu sence kullnasam emlayı ya
cosma bnde emlayı sürüp makinayla alıyordum takiii kıl dönmesi olusmaya baslayana kadar anacıgım sendede olmuyo muuu
bide makina agdadan daha cok acıtıyoo artık dayanamayız vala:gitme:
görmedi işte görmedii...napalımmmdaemonnnn özel mesajın var anacımmmmm gördün mükaydirigubbakcemile3
ya yok güselim yaaa..kızlar benim ellerim bu gün kup kuru olmuş ya
nemlendirici kullansam bir sorun olmaz dimi
ya yok güselim yaaa..
o kadar da sakınmamak lazım..
kuruyup kalacak halimiz yok bu soğukta
kızlar benim ellerim bu gün kup kuru olmuş ya
nemlendirici kullansam bir sorun olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?