bebiş dün gece için seni tebrik etmeyi unuttum:jeyyar:
işlerin yolunda olmasına sevindim
kızlar nasılsınız? işler çok yoğundu giremedim bi türlü.
tşkrlr canım bayrağı elimize aldıkturkbayragi:enbuyukkk:
kızlar emladan bahsettmişsiniz canım ben kullandım banamısın demiyor uyuşturmadı 2 tane birden sürdüm yine aynı anlayacağın ben jiletle hala arkadaşım senağlama
tşkrlr canım bayrağı elimize aldıkturkbayragi:enbuyukkk:
kızlar emladan bahsettmişsiniz canım ben kullandım banamısın demiyor uyuşturmadı 2 tane birden sürdüm yine aynı anlayacağın ben jiletle hala arkadaşım senağlama
selam hamişlerım nasılsınız kızlar cınsıyetı bellı olan oldumu yaa benımkı 11 haftalık banada cevap verın uleeennnnnnnnnnnnnn
sürdükten sonraa sıkıca jlelatın yada onun gibi birseyle sarıyorumusun pekiii?hava aldıgı için etksini göremiyorsun bebiş kesinlikle hava almıcak sekilde sarıp camasırını giyip npantolonunu cekiceksinnn
1.45 dak ölece kalıcak onra hissetmemeye baslıyosun zati
slm 4, ayda belli oluyor canım ama bazen 2 li teste tahmini cinsiyet raporu veriyorlarmış ama oda ihtimal net değilopuyorumnanaktan
şekerım sohbet yokya buraya takılıyosun demiii seni gıdı seniiii sen nasılsın şimdı anlat nekadar oldun kız kaydirigubbakcemile5
Canım hoşgeldn haber varmı dün ki bahsettğn konuyla ilgili?
tanıdın bakıyorum hemen 11. haftamızdayız bebişimle bulantılarım var hala ama takmamaya çalışıyorum hani anlatmıştın ya 11 .haftamda bebeğimi kaybetmiştim dedin hep aklımdasın 11. haftaya girdim sanki kaybedecekmişim gibi allah korusun sen nasılsın canım kaç haftalık oldu biz 37 mm 11 hafta yız
:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden:roflol:kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr avatarım nasılllllkaydirigubbakcemile3:roflol:
tam bana göre:lepi::jeyyar:
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr avatarım nasılllllkaydirigubbakcemile3:roflol:
tam bana göre:lepi::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
valla tam sana göre :hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?