2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebiş dün gece için seni tebrik etmeyi unuttum:jeyyar:
işlerin yolunda olmasına sevindim

tşkrlr canım bayrağı elimize aldıkturkbayragi:enbuyukkk:
kızlar emladan bahsettmişsiniz canım ben kullandım banamısın demiyor uyuşturmadı 2 tane birden sürdüm yine aynı anlayacağın ben jiletle hala arkadaşım senağlama

Jilet kolay ama buraya kadar gelmşken şimdi jilete dönmek istemiyom okadar azalmışken :çok üzgünüm:

selam hamişlerım nasılsınız kızlar cınsıyetı bellı olan oldumu yaa benımkı 11 haftalık banada cevap verın uleeennnnnnnnnnnnnn

sürdükten sonraa sıkıca jlelatın yada onun gibi birseyle sarıyorumusun pekiii?hava aldıgı için etksini göremiyorsun bebiş kesinlikle hava almıcak sekilde sarıp camasırını giyip npantolonunu cekiceksinnn
1.45 dak ölece kalıcak onra hissetmemeye baslıyosun zati

selam hamişlerım nasılsınız kızlar cınsıyetı bellı olan oldumu yaa benımkı 11 haftalık banada cevap verın uleeennnnnnnnnnnnnn

slm 4, ayda belli oluyor canım ama bazen 2 li teste tahmini cinsiyet raporu veriyorlarmış ama oda ihtimal net değilopuyorumnanaktan

evet aynen dediğin gibi yaptım ablamda etkisini gösterdi ama bende tık yok annemdede etkisini gösterdi ama ben:çok üzgünüm: yine tık yok zaten hamiş kalınca mücadeleyi bıraktım

slm 4, ayda belli oluyor canım ama bazen 2 li teste tahmini cinsiyet raporu veriyorlarmış ama oda ihtimal net değilopuyorumnanaktan

şekerım sohbet yokya buraya takılıyosun demiii seni gıdı seniiii sen nasılsın şimdı anlat nekadar oldun kız kaydirigubbakcemile5

şekerım sohbet yokya buraya takılıyosun demiii seni gıdı seniiii sen nasılsın şimdı anlat nekadar oldun kız kaydirigubbakcemile5

tanıdın bakıyorum hemen 11. haftamızdayız bebişimle bulantılarım var hala ama takmamaya çalışıyorum hani anlatmıştın ya 11 .haftamda bebeğimi kaybetmiştim dedin hep aklımdasın 11. haftaya girdim sanki kaybedecekmişim gibi allah korusun sen nasılsın canım kaç haftalık oldu biz 37 mm 11 hafta yız

Canım hoşgeldn haber varmı dün ki bahsettğn konuyla ilgili?

hoşbulduk canım. dün akşam görüştük görümcemle ve oğlanla. ağlamaktan tlf da konuşamıyorlardı. kızla iki kez konuşmuşlar. kız ben hiç birşey hissetmiyorum. duygularımı yitirdim demiş. gayet emin ve kararlı bir şekilde. bizimkilerde düğün salonuyla mobilyacıyla görüşmeye gitmişler. ama yüzde 50 sini istiyorlarmış. yani hem maddi hem manevi bir yıkım oldu.

bizde cuma akşamı gidiyoruz. normalde düğüne diye gidecektik. şimdi cenaze gibi oldu. moralim bozuk. gitmek istemiyorum. bayram sonrasına kadar izin almıştm. yarın itibariyle 13 gün işe gelmiyecem. en güzel kısmı bu. ama sizinlede görüşemeyecez. kendinize iyi bakın. eni unutmayın. muhtemelen ben bu arada giremem. bayram sonrası ilk iş günü görüşürüz. hepinizi öpüyorum.

ayyy amma ceneniz varyaaa 2 dk boş bırakmaya gelmiyor sizi çene çene çene
çocuklar azcık geç doğsalar çene doğacaklarkaydirigubbakcemile3

nasıl tanımam hayatım arkadaş listemdesın bugun doktordan geldım 44.7mm 11hafta 1gunlukmuş benımde bulantılarım vardı 4kılo verdım şimdı yenı yenı duzelıyorum doktor memlekete gıtmeyı yasak ettı. iyiz şimdı bende cok korkuyodum bu haftalarda.

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr avatarım nasılllllkaydirigubbakcemile3:roflol:

tam bana göre:lepi::jeyyar:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr avatarım nasılllllkaydirigubbakcemile3:roflol:

tam bana göre:lepi::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden:roflol:

valla tam sana göre :hooray::hooray:

ayy anacım ben dogustan içimde bir fırlamayla dogmusum napayımmm:roflol:

ayy bnm fırlamam nasıl olacak acabakaydirigubbakcemile3

kızlaar GDO'lu olmayan ve olması imkansız sebzelerden biri semizotuymuş otlıycaz sanırım ama gönül rahatlığıyla naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…