D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #5.581
kendıme ıskender soyleıdm sımdı onu yıcemm.. allahım durdurr benıııııııııııııııııııı..
kendıme ıskender soyleıdm sımdı onu yıcemm.. allahım durdurr benıııııııııııııııııııı..
hay allahım yaa kaydirigubbakcemile3ne cene var anacıgım sizde masallah..bir bıcı bıcı yaptımm 1o sayfa yazmısınızzz cene degil motor mubarekkaydirigubbakcemile3
kıslar bugünde bıcı bıcı yapmasaydımm forumca artık bitlerimi cıtlatırdıkkaydirigubbakcemile3
selam cosmooo...
kız içinde kıpırtı var mı gerçekten delikafadulden
yaa bende bazı kıpırtılar hissediyorum hatta bazen sanki kalp atışını bile hissediyorum, psikolojiktir diye düşünmüştüm, demek olabiliyormuş...
Kalp kıpırtıları var opuyorumnanaktan
kıslarr yaa hamileliginiz ögrendikten sonra kukuşunuzu(bikini bölgesi) nasıl alıyosunuz..ben kendim beceremedigim için kuaföre gidiyordum ama şimdi hamielikten sonraa korkmaya basladım..jilette vurmak istemiyorumm halsizliki kusmaktı derken ihmal ettim baya kendimi..pazar yine aldırmaya gidicem işallah bi sakıncası yokturr
ne cene var anacıgım sizde masallah..bir bıcı bıcı yaptımm 1o sayfa yazmısınızzz cene degil motor mubarekkaydirigubbakcemile3
kıslar bugünde bıcı bıcı yapmasaydımm forumca artık bitlerimi cıtlatırdıkkaydirigubbakcemile3
kedidir kedi kaydirigubbakcemile3yok arkadaşlar yaaa daha bu zamanlarda bebek hareketleri falan hissedilmez.en az 16 hafta lazım.internette falan da öle yazıyo.hisseden varsa da psikolojiktir o yada gazdır gaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıs bende bebişi hissediyon yavastan zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?