2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendıme ıskender soyleıdm sımdı onu yıcemm.. allahım durdurr benıııııııııııııııııııı..

selam cosmooo...
kız içinde kıpırtı var mı gerçekten delikafadulden

kendıme ıskender soyleıdm sımdı onu yıcemm.. allahım durdurr benıııııııııııııııııııı..

durma canım durmaaa.afiyet olsun.keşke benimde canım çekse de yiyebilsem.
çok özledim eski günlerdeki iştahımı :sinifsinif:

ne cene var anacıgım sizde masallah..bir bıcı bıcı yaptımm 1o sayfa yazmısınızzz cene degil motor mubarekkaydirigubbakcemile3

kıslar bugünde bıcı bıcı yapmasaydımm forumca artık bitlerimi cıtlatırdıkkaydirigubbakcemile3

hay allahım yaa kaydirigubbakcemile3

naniknaniklülülülülülü

yaa bende bazı kıpırtılar hissediyorum hatta bazen sanki kalp atışını bile hissediyorum, psikolojiktir diye düşünmüştüm, demek olabiliyormuş...

Canım bende bazen seğirme gibi bişeyler hissediyom ama değildir kıpırtı için çok erken değilmi?
yaa bende bazı kıpırtılar hissediyorum hatta bazen sanki kalp atışını bile hissediyorum, psikolojiktir diye düşünmüştüm, demek olabiliyormuş...

kıslarr yaa hamileliginiz ögrendikten sonra kukuşunuzu(bikini bölgesi) nasıl alıyosunuz..ben kendim beceremedigim için kuaföre gidiyordum ama şimdi hamielikten sonraa korkmaya basladım..jilette vurmak istemiyorumm halsizliki kusmaktı derken ihmal ettim baya kendimi..pazar yine aldırmaya gidicem işallah bi sakıncası yokturr

Kızlar bir de benim sırtım varya deli kabarmış sivilce desem değil böle bi garip oldu kaşıdıkça artıyo
Varmı öle sivilce sorunu olan nedir bu bilemedim ben

yok arkadaşlar yaaa daha bu zamanlarda bebek hareketleri falan hissedilmez.en az 16 hafta lazım.internette falan da öle yazıyo.hisseden varsa da psikolojiktir o yada gazdır gaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bana sorma..
ben hamişlikten önce 3 seans epilasyone gittim. çook azalttı..
incecik kaldı..
onlarda bi şekilde halloluyo hihoyyyt

Canım geçenlerde yine böle bi konu açılmıştı bende de uyuşukjluktan tembellkten var ihmalkarlık
Bende emla kremle alıyodum kendm makinayla
Şimdi krem sürmeye tırsıyom netcem bilmem
QUOTE=tubicik;10139286]kıslarr yaa hamileliginiz ögrendikten sonra kukuşunuzu(bikini bölgesi) nasıl alıyosunuz..ben kendim beceremedigim için kuaföre gidiyordum ama şimdi hamielikten sonraa korkmaya basladım..jilette vurmak istemiyorumm halsizliki kusmaktı derken ihmal ettim baya kendimi..pazar yine aldırmaya gidicem işallah bi sakıncası yokturr[/QUOTE]

kııızzz bide sen evdesin haaa.çalışıyo olsan ne yapcaksın.allah bize acısın valla.hepsini bir arada yapıyoruz

yok arkadaşlar yaaa daha bu zamanlarda bebek hareketleri falan hissedilmez.en az 16 hafta lazım.internette falan da öle yazıyo.hisseden varsa da psikolojiktir o yada gazdır gaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kedidir kedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…