2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aranızda sigara içmeye devam eden var mı :bbo: ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...
ah napıyorsun yaaa lmaz:
sakın öyle birşey yapmaa..
onun her organına ne kadar zarar verdiğini bliyormusun..
aç internette oku..
bbeğin ağzına egzos borusu dayamakla aynı şeymiş..

bende hamilelikten önce günde 3-4 tane içerdim, bazen özel gecelerde fln daha fazla..
ama öğrendiğim gün bıraktım ve ağzıma sürmedim..
canım da hiç istemiyor..
lütfen yapma sende..
doğduktan sonra birçok sağlık sorunu olabilir yawrunun

:uhm: hımmmmm dktrun biliyor mu sakız çiğne ben şimdi sigara kokusunu duyunca altüst oluyorum içtiğim iğrenç şey bu mu diye:çok üzgünüm:

diyetisyene gidebilirsin dktruna söyle oda bişiyler önerir ben 165 im 55 kilodayım bu arada en fazla kaç kilo almalıyız hamilelik döneminde:uhm:
doktorum pilav makarna ekmek yeme dedi birde meyve az ye dedi. bol bol sebze ye dedi.

Doktorlar öyle diyor canim hep biliyorum ama iste ne bileyim insan yinede kendini iyi hissetmiyor.Ben ilk oglumda 4 aylik olana kadar hastanede yatip serum almistim.Ondada ayni kusma ve bulantilarim vardi ve cok siddetliydi.Bu sefer de yatmam gerekiyordu ama istemedim oglum var onu birakamazdim.Gurbette olunca emanet edip birakacagin kimse olmuyor iste cocugunu esimde calisiyor oglum icin yatmadim hastenede bu sefer ama elimden geldigi kadar da yemege calisiyorum cikaricami bilsemde kendimi zorlayip yiyorum.
Doktorumda sukur bebegin durumu cok iyi diyor gurbetteyim ama rabbim hep yardimcim sukurler olsun :Saruboceq:

boyum 167 kilo 78 di artik 81 akannehir
yine de öyle aşırı değil bence..
hem bazılarının ilk aylardan sonra yavaslıyormus kilo alımları..
belki senin de öyle olur..
herşeyden azar azar yemek lazım aslında

yine de öyle aşırı değil bence..
hem bazılarının ilk aylardan sonra yavaslıyormus kilo alımları..
belki senin de öyle olur..
herşeyden azar azar yemek lazım aslında
insallah azalir ama hiiiiiiic sanmiyorum.

marya kullanıcısından alıntı
aranızda sigara içmeye devam eden var mı ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...

bence de yani, buna hakkımız yok ben 10 yıldır içiyorum ve minimum günde bi paket içiyordum son 6 aydır günde bi buçuk paketi buluyordu ama bebek yapmaya karar verdiğimiz anda bıraktım, kendim için bırakmadığım için içmek aklımın ucundan bile geçmiyo kusura bakmayın buna hakkımız yok, bence çektiğin her nefeste bebeğini düşün ve bubu ona yapma arkadaşım...

hasteneye yattığında serummu takıyolardı sürekli halsiz düşmüyomuydun sonuçta bişey yiyemiyorsun bende bugün akşam takınıcam kardeşim ebe evde takıyo sağ olsun bide merak ettiğim 3 ay sonunda geçiyomuydu tamamen iştahın filan açılıyomuydu

kızlar bişi sorcam, bu sağlık ocağında tetanoz aşısı yapılıyomuş ya ilk aşı kaçıncı ayda yapılıyo bilen var mı bi de sağlık ocağına gebelik kaydını yaptıran var mı?

20.haftadan sonra yapılcak dedi bana ebe sağlık ocağında.ben kaydımı yaptırdım,kart açıyolar bi tane.ve her ay gel dediler.istersen tahlillerini falan da burda yaparız dediler.

20.haftadan sonra yapılcak dedi bana ebe sağlık ocağında.ben kaydımı yaptırdım,kart açıyolar bi tane.ve her ay gel dediler.istersen tahlillerini falan da burda yaparız dediler.

ne tahlılı

arkadaşlar merhaba.bende 10+2 haftalık hamileyim.13 haziran doğum tarihi.benimde 6.hafta başlayan ve hayatımı alt üst eden şiddetli bulantılarım oldu.çok şükür 10.hafta sonunda yani 2 gün önce sanırım bitti.

bende dün gittim, hangi sağlık ocağına bağlı olduğumuzu bilmiyorum önce evime yakın olan sağlık ocağına gittim oraya bağlı olmadığım için kaydımı almadılar, 3 aylık olunca ilk aşıyı yaptırcaksın dediler, sora esas bağlı olduğum yere gittim orda da kaydımı yapmadılar daha çok erken belki düşük yapcaksın ne malum dediler, kaydı alamazlarmış ilk aşı için de 4. ayı bitirip 5. aydan bi hafta alman lazım dediler, o zaman gel kayıt için de dediler iki sağlık ocağı farklı şeyler söyleyince kafam karıştı bi sorayım dedim, sağol cevap verdiğin için...

tuhafmış sizin ordakilerde.ne demek yaa düşük yapcaksın belki demek.allah korusun öle bişi olursa da kaydı silerler.asıl 12.haftaya kadar sağlık ocaklarının sorumlu olduğu hamilelerden haberleri olmazsa ceza alıyolarmış.bana ebe sölemişti.ben 10.haftamda gittim de az daha geç kalsaydın cezayı alcaktık falan dedi.

valla kızlar size bir arkadaştan bahsedeyim
benim yakın bir arkadaşım günde 2 paket sigara içiyor
hamileliği boyunca da içmeye devam etti
doğumdan sonrada kesmedi sigarayı oğlunu 2,5 yaşına kadar emzirdi
ama sigarayı bırakmadı oğlu şimdi 4,5 yaşında hanım hala içiyorrrrr
ama gel gelelim çocuğa
çocuk yaz kış hastanelerden çıkamıyor sürekli öksürük
ateş ve çok çok huzursuz bir oğlan inanın bir öksürüğü var
sanki göğsü balgam dolu
anlayın artık ne anlarsanız

bizim de teyzelerimin apartmanında hizmetli bir kadın var, hamileliği boyunca hiç bırakmadı şu sigarayı..
çocuk zaten göğsünde bir hırıltıyla doğru, her nefes alış verişi hırıl hırıl.. o da aynen hastane hastane gezdi.. niye bu çocuk böyle diyorsun, bir de diyorki ben hamilelikte sigara içtim ondan.. pişkin bide.. çocuk şimdi 1,5 yaşına geldi hala hırıldıyor yawrum.. ciğerlerinde kalıcı hasar kalmış artık düzelemiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…