ah napıyorsun yaaaaranızda sigara içmeye devam eden var mı :bbo: ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...
:uhm: hımmmmm dktrun biliyor mu sakız çiğne ben şimdi sigara kokusunu duyunca altüst oluyorum içtiğim iğrenç şey bu mu diye:çok üzgünüm:ilk hamileliğimde ben de öğrenir öğrenmez bırakmıştım, sadece 9 ay da değil iki yıl boyunca ne içtim ne de içirdim bulunduğum ortamda ama bu sefer canım çekiyo, bırakamıyorum tuhaf bi durum.:sm_confused:
doktorum pilav makarna ekmek yeme dedi birde meyve az ye dedi. bol bol sebze ye dedi.diyetisyene gidebilirsin dktruna söyle oda bişiyler önerir ben 165 im 55 kilodayım bu arada en fazla kaç kilo almalıyız hamilelik döneminde:uhm:
huzursuz olmana gerek yok canim. bugun bana dokrorum dediki bebek icin herseyi yiycem diye hic zorlama kendini bebek senden alir gerekli olan seyleri cubuk krakerle 3 ayini gecirenler var hic bisey olmuyor dedi daha yemek icin onunde 6 ay var acele etme dedi
yine de öyle aşırı değil bence..boyum 167 kilo 78 di artik 81 akannehir
insallah azalir ama hiiiiiiic sanmiyorum.yine de öyle aşırı değil bence..
hem bazılarının ilk aylardan sonra yavaslıyormus kilo alımları..
belki senin de öyle olur..
herşeyden azar azar yemek lazım aslında
marya kullanıcısından alıntı
aranızda sigara içmeye devam eden var mı ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...
klava: klava: klava: klava:
duymamış olayım içtiğini bir daha ben 12 yıllık sigara tiryakisi olarak hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ve şu anda seni kınıyorum hemen bırakıyorsun hemennnnnnnklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Doktorlar öyle diyor canim hep biliyorum ama iste ne bileyim insan yinede kendini iyi hissetmiyor.Ben ilk oglumda 4 aylik olana kadar hastanede yatip serum almistim.Ondada ayni kusma ve bulantilarim vardi ve cok siddetliydi.Bu sefer de yatmam gerekiyordu ama istemedim oglum var onu birakamazdim.Gurbette olunca emanet edip birakacagin kimse olmuyor iste cocugunu esimde calisiyor oglum icin yatmadim hastenede bu sefer ama elimden geldigi kadar da yemege calisiyorum cikaricami bilsemde kendimi zorlayip yiyorum.
Doktorumda sukur bebegin durumu cok iyi diyor gurbetteyim ama rabbim hep yardimcim sukurler olsun :Saruboceq:
kızlar bişi sorcam, bu sağlık ocağında tetanoz aşısı yapılıyomuş ya ilk aşı kaçıncı ayda yapılıyo bilen var mı bi de sağlık ocağına gebelik kaydını yaptıran var mı?
20.haftadan sonra yapılcak dedi bana ebe sağlık ocağında.ben kaydımı yaptırdım,kart açıyolar bi tane.ve her ay gel dediler.istersen tahlillerini falan da burda yaparız dediler.
hasteneye yattığında serummu takıyolardı sürekli halsiz düşmüyomuydun sonuçta bişey yiyemiyorsun bende bugün akşam takınıcam kardeşim ebe evde takıyo sağ olsun bide merak ettiğim 3 ay sonunda geçiyomuydu tamamen iştahın filan açılıyomuydu
20.haftadan sonra yapılcak dedi bana ebe sağlık ocağında.ben kaydımı yaptırdım,kart açıyolar bi tane.ve her ay gel dediler.istersen tahlillerini falan da burda yaparız dediler.
ne tahlılı
bende dün gittim, hangi sağlık ocağına bağlı olduğumuzu bilmiyorum önce evime yakın olan sağlık ocağına gittim oraya bağlı olmadığım için kaydımı almadılar, 3 aylık olunca ilk aşıyı yaptırcaksın dediler, sora esas bağlı olduğum yere gittim orda da kaydımı yapmadılar daha çok erken belki düşük yapcaksın ne malum dediler, kaydı alamazlarmış ilk aşı için de 4. ayı bitirip 5. aydan bi hafta alman lazım dediler, o zaman gel kayıt için de dediler iki sağlık ocağı farklı şeyler söyleyince kafam karıştı bi sorayım dedim, sağol cevap verdiğin için...
selam kızlar
kimmiş şu sigara içen bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?