valla tam sana göreeeekaydirigubbakcemile3kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr avatarım nasılllllkaydirigubbakcemile3:roflol:
tam bana göre:lepi::jeyyar:
bebiş gelsedeee tarifi verseee...nereye kayboldu yahuu
canım ya tahmin edeiliyorum. O zaman birazcık hadi tırtıkla ama öyle ortadan kesip kesip tuzlama işlemine başlama çok yenir o zaman çoookk opuyorumnanaktan
valla tam sana göreeeekaydirigubbakcemile3
kız açın internetten bakın patatesli börek tarifi diyee..
alın yufka haşlayın patatesi, püre yapın içine biraz peynir koyabilirsiniz biraz pul biber koyabilirsiniz isteğe göre.
yufka aralarını bol bol sütle ıslatın ya da mesela ukla krema sürmüş siz bilirsiniz. aralara biraz sıvı yağ da döküyom ben.. yumurta çırpıp ondan da koyuyom. fln işte amaann..
patatesli börek yahu kaydirigubbakcemile3
bu arada ben geldiimmm hihoyyyt
valla tam sana göreeeekaydirigubbakcemile3
kız açın internetten bakın patatesli börek tarifi diyee..
alın yufka haşlayın patatesi, püre yapın içine biraz peynir koyabilirsiniz biraz pul biber koyabilirsiniz isteğe göre.
yufka aralarını bol bol sütle ıslatın ya da mesela ukla krema sürmüş siz bilirsiniz. aralara biraz sıvı yağ da döküyom ben.. yumurta çırpıp ondan da koyuyom. fln işte amaann..
patatesli börek yahu kaydirigubbakcemile3
bu arada ben geldiimmm hihoyyyt
mersi canım ya valla güzel açıklamışsın tarifin süpeerr opuyorumnanaktan hihoyyyt
selam kızlar nasılsınız bir gün bakmasam saayfalar alıp başını gidiyor takip edemiyorum .benim size bi önerim olucak tabi sizde kabul ederseniz.Sohbet sayyfasının kapanması biz hamişler için pek iyi olmadı her anımızı paylaşamıyoruz o anda tabiki form çok etkili bi yöntem ama benim gibi kaçırdığımda bi daha takip eemiyoruz :)) ben diyorumki haftanın belirli günlerinde mesene ile çoklu konuşma yöntemi ile arada toplanıp canlı canlı muhabbet edelim bebişlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz ben kkdan arkadaşlarımın bir çopu ile bu şekilde görüşüyorum fakat haziran annelerinden pek kiişi yok listemde benimdeki sadece bi öneri ama YORUMLARINIZ MUTLAKA BEKLİYORUM.benim mesenem ismim olan dilekcildir gerisi malum eklemek isteyn olursa eklesin.bölece birbirmizle olan iletişimimiz kopmamış olur.
sağol canımm kaydirigubbakcemile3
bak tubicik bi gün olsun şööle takdir ettin mi beniii delikafadulden
hosgeldinn biraz daha kalsaydın bende geliyodum toplantıyaakaydirigubbakcemile3
olmas bu konunun bas rol oyuncusu bebişş o yüzden ondan almamız lazım tarifi:jeyyar:
selam kızlar nasılsınız bir gün bakmasam saayfalar alıp başını gidiyor takip edemiyorum .benim size bi önerim olucak tabi sizde kabul ederseniz.Sohbet sayyfasının kapanması biz hamişler için pek iyi olmadı her anımızı paylaşamıyoruz o anda tabiki form çok etkili bi yöntem ama benim gibi kaçırdığımda bi daha takip eemiyoruz :)) ben diyorumki haftanın belirli günlerinde mesene ile çoklu konuşma yöntemi ile arada toplanıp canlı canlı muhabbet edelim bebişlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz ben kkdan arkadaşlarımın bir çopu ile bu şekilde görüşüyorum fakat haziran annelerinden pek kiişi yok listemde benimdeki sadece bi öneri ama YORUMLARINIZ MUTLAKA BEKLıYORUM.benim mesenem ismim olan dilekcildir gerisi malum eklemek isteyn olursa eklesin.bölece birbirmizle olan iletişimimiz kopmamış olur.
selam kızlar nasılsınız bir gün bakmasam saayfalar alıp başını gidiyor takip edemiyorum .benim size bi önerim olucak tabi sizde kabul ederseniz.Sohbet sayyfasının kapanması biz hamişler için pek iyi olmadı her anımızı paylaşamıyoruz o anda tabiki form çok etkili bi yöntem ama benim gibi kaçırdığımda bi daha takip eemiyoruz :)) ben diyorumki haftanın belirli günlerinde mesene ile çoklu konuşma yöntemi ile arada toplanıp canlı canlı muhabbet edelim bebişlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz ben kkdan arkadaşlarımın bir çopu ile bu şekilde görüşüyorum fakat haziran annelerinden pek kiişi yok listemde benimdeki sadece bi öneri ama YORUMLARINIZ MUTLAKA BEKLİYORUM.benim mesenem ismim olan dilekcildir gerisi malum eklemek isteyn olursa eklesin.bölece birbirmizle olan iletişimimiz kopmamış olur.
canım benim isterdim ama işyerinde msn yasak bize
evde pc var ama eşim akşamları sevmiyo ne o girer ne de ben
o yüzden ben katılamam şimdiden kusura bakmayın
tubicik patates haşlamaya üşenirsen kabuklarını soyduktan sonra
çiy olarak rendele baharatını tuzunu at
buda pratik oluyo acele işin varsa
bide yufkaları parçalara ayırıp
süt su yağ ve yumurtadan hazırladığınız karışama batırıp tepsiye dizince
yumuşacık bir börek oluyo
afiyet olsunnnnn
esmerrrrim biçim biçim evdeki işlerin bittimi :jeyyar:bnm daha b,tmedi gelip size laf yetiştiriyomzemuszemus
bebişşşş patateslii boregin nasıl oldu sekerim...içim gitti içimm.. ne patatesli börekmiş besositososito
ÇOK GÜZEL OLMUŞTU EŞİMLE BÖREK İÇİN KAVGA BİLE ETTİK ÇOK SEVİYO BÖREĞİ LOKMALARIMI SAYDI AZ YE BANA YAPILMIŞ SONUÇTA DEDİ:roflol:
tubicik patates haşlamaya üşenirsen kabuklarını soyduktan sonra
çiy olarak rendele baharatını tuzunu at
buda pratik oluyo acele işin varsa
bide yufkaları parçalara ayırıp
süt su yağ ve yumurtadan hazırladığınız karışama batırıp tepsiye dizince
yumuşacık bir börek oluyo
afiyet olsunnnnn
bebiş gelsedeee tarifi verseee...nereye kayboldu yahuu
böreğimin tarifini vereyim
3-4 adet yufka
4 adet patates
kaşar rendesi
baharat
krema
yumurta
galete unu
her yufkaya krema sürün (tüm yuvarlağa) sonra sürdüğünüz yufkaları 2 ye katlayın (yapışsın katlar birbirine) 4 eşit parçaya kesin (sigara böreği gibi üçgen şekilde)
içine haşlanmış patatesi yoğurun kaşar rendeleyin,k.biber, karabiber,tuz katın harç yapın böreğinizin içine koyup sigara böreği gibi sarın
üzerine 1 yumurta sarısı sürüp galete unu serpin fırında 200 derecede 20 dk pişirin afiyet olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?