Şanslıymışsın walla
bende modokoda var die sevinmiştim inş. bende bulurum :Saruboceq:
ewet hatta 3400 mobilyayı 350 lirada içinin tekstilini dedi ama taksitli fiyatı bu bende dedim satıcı kıza sen dedim ne diyosun sonra pazarlıkla bu fiyata anlaştık
stella aldığın mağzanın adını ne hatırlıyomsun benim oda aldığım yerdede bunun aynısı vardı ?
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.
Hayırlısı olsun canım.zemuszemusohhhh evının keyfini çıkar.Bızım yerımızede dınlen canım ne guzel ya.Bende evde olmayı özledım aslında....
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden de öp sempatiksalakcinni
bebişim 23 hafta 1 günlük cnm. cinsiyeti de kız. senin ki ne kadarlık ve cinsiyeti nedir??
cookids di sanırım
ama bunlar asıl üreten firma
maskoda bayileri vardı
maskoda bu mobilyanın fiyatı nerdeyse 2 katı
e olduuu başka
öpcemm..
ama sımdı suprızı kacmasın buraya yazmıyım..
kıslar sanırım ben bulusmayada gelemıycem.
markete gıdıyorum yemek hazırlamam lazım.
babannenın bende kalma fıkrı hıc ıyı olmadı galıbabilmiyorumkismile
yaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
berbaaat bir anlatım bozuğluğuna uygun cümle kurdum bravo bana kaydirigubbakcemile3
benimkisi pek birşey almaz gibi geliyor. bakalım süpriz yapacak mı ??
zaten para da kalmadı ne alsın garibim
ben bebek arabasını da 3lü olarak alıcam bu model çok iyiymiş 1-2 haftaya kadar gelicek mağazaya bakıcam
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.
e olduuu başka
e kim geliyo kimse gelmiyo
bululmayalım o zaman
zeynep melmea ben buluşcaz sanırım
e buluşmayalım madem
hıım sen ne kadara aldın ben görmedim modokoda bu mağzayı bende babyparkdan aldım modokoda ama çok içime sindi işçiliği ve kalitesi olarak
ben bebek arabasını da 3lü olarak alıcam bu model çok iyiymiş 1-2 haftaya kadar gelicek mağazaya bakıcam
doğumdan sonra bu sözünü unutturma ama
bide lohusalık tiribi at
ben eşimi lohusalığım konusunda örneklerle bol bol uardım
şimdi doğumdan sonra 3 hafta izin alıp benimle ilgilenmeyi planlıyor sempatiksalakcinni
kızlar eşimle konuştum simdi iyi geçti oldu gibi dedi ama yanında birileri vardı anlatamadı cok.haber vereyim dedim
AmiinBu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.
modokoda yok zaten canım, izmir firması bu
fuara izmirden gelmişler
bayisi maskoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?