2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALLAHım korusun bebişlerimizi canım. o anı bende unutamıyorum başımdan aşagı kaynar sular dökuldu resmen. neyse geldı geçti diyelım. bi daha yaşatmasın yarabbım. iyi dileklerın sagol canım opuyorumnanaktan

ALLAH korusun canım. demek adet kanaması gıbı oldun ınsanın aklı çıkar yerınden. yazma yarabbım bi daha. ilaçlarımı alıyorum. moralım de duzeldı, bıraz haddımı bıldırdı bana bu durum 25 haftadır hoplayıp zıplayıp yaşıyordum, hamıle oldugumu hatırlattı, şımarıklımı durdurdu. sagıolm tatlım zemuszemus

kapı süslerınden bahsetmişsiniz ben almasam mı dıyorum sonra nereye koycam evde onu yayıntı olcak evımde koca şey. almak şart mı acaba?

bu arada artıkın evdeyim :lepi: evhanımı oldum bende. ohhh ne rahatmış... şimdılık çok mutluyum Şeniz

3400 den 2400 e mi indiii??? süpermişşş
hafta sonu bizde gitmeyi düşünüyoruz inş. bulurum yaaa

heeeyyyyyyy bugun 99 oldum hanı tebrıklerrrrr

oglum butun gece partı verdı ıkımızde hıc uyumadık.
sabahta mecbur kalktık kahvaltı yaptık babaanne bızde yatamıyorumda

hehehe bende diyordum nerelerde valla dunde sorudm senı amacevap veren olmadı yewwrumm

ruhum burdabilmiyorumkismile

daeeeeeeeeeee delikafadulden

bana da yazz
yazıcam yevrum..

sevgili özge;
öncelikle selam eder gözlerinden öperim...

pembık sevındım hayrlısıyla devamı gelır ınŞallah...

kızlar şöyle kenarlıklı alt açma minderini nerede bulabilirim yaa, nette arıyorum ama düzgün bişi bulamadım. yatağı karyola yapmak için konan yayağın ayakucundaki şifonyerlerin üstüne koymak istiyorum bilmiyorumkismile

HEHEH TEBRİKLERR CANIMMMMM DARISI BASIMIZA İNŞAALLAHHa.s.:teytey::hooray:cokacimcoook

bu pazar bizde gideceğiz modoko ya. göbeğine kırmızı karanfil tak da tanıyayım seni aklinialirimsmile

tamam ben göbişime kırmızı karanfil takıcam , sende gül tak madem ki bende göreyim seni delikafadulden

heeeyyyyyyy bugun 99 oldum hanı tebrıklerrrrr

hihoyyyt hihoyyyt oleyyy

yazıcam yevrum..

sevgili özge;
öncelikle selam eder gözlerinden öperim...

küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden de öp sempatiksalakcinni

3400 den 2400 e mi indiii??? süpermişşş
hafta sonu bizde gitmeyi düşünüyoruz inş. bulurum yaaa

ewet hatta 3400 mobilyayı 350 lirada içinin tekstilini dedi ama taksitli fiyatı bu bende dedim satıcı kıza sen dedim ne diyosun sonra pazarlıkla bu fiyata anlaştık

bu arada artıkın evdeyim :lepi: evhanımı oldum bende. ohhh ne rahatmış... şimdılık çok mutluyum Şeniz

Hayırlısı olsun canım.zemuszemusohhhh evının keyfini çıkar.Bızım yerımızede dınlen canım ne guzel ya.Bende evde olmayı özledım aslında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…