ÖZGECİĞİM BİZ YARANAMIYCAZ BU TUBİCİK E
KIZIM O KOCAYA ÖZEL VERMEZ TARİFİNİ :umursamaz:
selam kızlar nasılsınız bir gün bakmasam saayfalar alıp başını gidiyor takip edemiyorum .benim size bi önerim olucak tabi sizde kabul ederseniz.Sohbet sayyfasının kapanması biz hamişler için pek iyi olmadı her anımızı paylaşamıyoruz o anda tabiki form çok etkili bi yöntem ama benim gibi kaçırdığımda bi daha takip eemiyoruz :)) ben diyorumki haftanın belirli günlerinde mesene ile çoklu konuşma yöntemi ile arada toplanıp canlı canlı muhabbet edelim bebişlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz ben kkdan arkadaşlarımın bir çopu ile bu şekilde görüşüyorum fakat haziran annelerinden pek kiişi yok listemde benimdeki sadece bi öneri ama YORUMLARINIZ MUTLAKA BEKLİYORUM.benim mesenem ismim olan dilekcildir gerisi malum eklemek isteyn olursa eklesin.bölece birbirmizle olan iletişimimiz kopmamış olur.
yok kıs kesmez bu tubicik i.. bebiş de bebiş die tutturduböreğimin tarifini vereyim
3-4 adet yufka
4 adet patates
kaşar rendesi
baharat
krema
yumurta
galete unu
her yufkaya krema sürün (tüm yuvarlağa) sonra sürdüğünüz yufkaları 2 ye katlayın (yapışsın katlar birbirine) 4 eşit parçaya kesin (sigara böreği gibi üçgen şekilde)
içine haşlanmış patatesi yoğurun kaşar rendeleyin,k.biber, karabiber,tuz katın harç yapın böreğinizin içine koyup sigara böreği gibi sarın
üzerine 1 yumurta sarısı sürüp galete unu serpin fırında 200 derecede 20 dk pişirin afiyet olsun :)))
üşenmesin üşenmesiin.. haşlasın... zaten herşeye üşeniyo kaydirigubbakcemile3
şunu şööle kolaya alıştırma esmerim delikafadulden
ÇOK GÜZEL OLMUŞTU EŞİMLE BÖREK İÇİN KAVGA BİLE ETTİK ÇOK SEVİYO BÖREĞİ LOKMALARIMI SAYDI AZ YE BANA YAPILMIŞ SONUÇTA DEDİ:roflol:
ÖZGECİĞİM BİZ YARANAMIYCAZ BU TUBİCİK E
KIZIM O KOCAYA ÖZEL VERMEZ TARİFİNİ :umursamaz:
merhabalar anne adaylari:) bende haziran anne adaylarindanim.. bayadir giremiyordum nete anca tanisma firsatim oluyor.. cumleten nasilsiniz)) nasil gidiyor hamilelik bu arada benim bebis 11haftave 4gunluk..
üşenmesin üşenmesiin.. haşlasın... zaten herşeye üşeniyo kaydirigubbakcemile3
şunu şööle kolaya alıştırma esmerim delikafadulden
bacım napim üşengeç gacii
evi pislik götürüyoo
haşlamakla oyalanmasın bari dedim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhabalar anne adaylari:) bende haziran anne adaylarindanim.. bayadir giremiyordum nete anca tanisma firsatim oluyor.. cumleten nasilsiniz)) nasil gidiyor hamilelik bu arada benim bebis 11haftave 4gunluk..
PATETESLİ BÖREĞİN TARİFİ
1 kilo yufka
1 kilo patetes
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı salça(domates)
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 fiske tuz
1 tutam sevgi
1 tutam aşk
1 tutam tutku
sos için
1 yumurta
yag
süt
açıklamasını da yapayım mı
PATETESLİ BÖREĞİN TARİFİ
1 kilo yufka
1 kilo patetes
1 orta boy soğan
1 fiske tuz
1 tutam sevgi
1 tutam aşk
1 tutam tutku
sos için
1 yumurta
yag
süt
PATETESLı BÖREĞıN TARıFı
1 kilo yufka
1 kilo patetes
1 orta boy soğan
1 fiske tuz
1 tutam sevgi
1 tutam aşk
1 tutam tutku
sos için
1 yumurta
yag
süt
ne etcez canım mazlzemeleri
tarifide ver tabiii
aşk ve sevgi :roflol:kızzz onsuz olmuyormuuu bu sadece kavgadan sonramı yapılan börek tarifi :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?