ohh benim evde yemekler hazırmış kızlarrrrrrrrrrrrsositososito
ukla soledınmı kayınvalıdene fazladan yaposaydı yemegı ıkı kıosılık ben eve gecerken alırdım sızden..
tubıcıkım gevezem benım.. ekledım senı lısteye..
ozelden tacız etme beniikötükedihüso
ohh benim evde yemekler hazırmış kızlarrrrrrrrrrrrsositososito
kım hazırlamıs uklaaaa...
güle güle melis melis
ukla soledınmı kayınvalıdene fazladan yaposaydı yemegı ıkı kıosılık ben eve gecerken alırdım sızden..
gel canım bol bol vardır vereyim sanada a.s.
tubıcıkım gevezem benım.. ekledım senı lısteye..
ozelden tacız etme beniikötükedihüso
anam malzemeyi bosver tarifini anlat senn yoksa bu malzemeleri alıpp patates böregi deiye yicemmkaydirigubbakcemile3
hosbulduk annisleropuyorumnanaktan
benimde canim acayip cilek cekiyodu..bugun buldum ve baya aldim kaydirigubbakcemile2
gerci vakti olmadigi icin pek tadi yok ama rengi yetiyor:kedi:
kizlar bu arada yemek tarifi veriyorsunuz yemek yapabiliyormusunuz??
ben kesinlikle yapamiyorum yaa kokusu mahf ediyor beni ne olursa olsun mafoldumben
ama tuhaf olan baskasi yapsin getirsin hic banamisin demeden yiyorum :kedi:
hosbulduk annisleropuyorumnanaktan
benimde canim acayip cilek cekiyodu..bugun buldum ve baya aldim kaydirigubbakcemile2
gerci vakti olmadigi icin pek tadi yok ama rengi yetiyor:kedi:
kizlar bu arada yemek tarifi veriyorsunuz yemek yapabiliyormusunuz??
ben kesinlikle yapamiyorum yaa kokusu mahf ediyor beni ne olursa olsun mafoldumben
ama tuhaf olan baskasi yapsin getirsin hic banamisin demeden yiyorum :kedi:
ooohhh ne güzel.o zaman bu akşam hepimiz yemekte sizdeyiz sırnaşık şey
kim o tirbiyesiz göster banakaydirigubbakcemile3
nerdesin sen yahuu
ne etcez canım mazlzemeleri
tarifide ver tabiii
aşk ve sevgi :roflol:kızzz onsuz olmuyormuuu bu sadece kavgadan sonramı yapılan börek tarifi :tomato:
parcaları bırlestır at fırına afıyetle ye anacım.. ay bu kız ne hazırcı vallahı yaaa.. kocan gelsede bı rahatlasakopuyorumnanaktan
ooohhh ne güzel.o zaman bu akşam hepimiz yemekte sizdeyiz sırnaşık şey
bide menüyü say da hepimiz kuduralım burda akşam akşam delikafadulden
patetesli böreğin yapılışı
patetesleri iyice yıkayın 4 e bölün ve haşlayın haşladıktan sonra rendeleyin arada bir kocişinizin size yaptığı jestleri hatırlayınopuyorumnanaktan daha sonra tavada 1 soğan kavurun salça tuz biber ve patetesleri birleştirin ve karıştırın sevgi yi tutkuyu ve aşkı katmayı unutmayın:asigim: daha sonra fırın tepsisini yağlayın yufkaları bol saslayın bir kaç kat yaptıktan sonra harcı araya dökün ve ardından eşiniz ve bebişinizle mutlu bir yuvanın hayalini kurun:CüvCüv: daha sonra geri kalan yufkalarıda soslayıp aynı işlemi yopın 180 derecelik ısıtılmış fırında ustu kızarana kadar pişirin dilim dilim kesin ve kendi ellerinizle kocişinize yedirin arada bir sizde çaktırmadan yiyin afiyet olsun:enbuyukkk:a.s.
:asigim:kıs bu yeniden aşık olmuş kocasına :jeyyar: :jeyyar:
kızzzz bende yeni sigorta araştırmalarına başlıycamkız ınsan kendı kendıne tirbiyesiz der mi hiç.. nasıda bılıon ama kendını dimii..
ayy kafayı yedım bugun ya.. butun sorunlu ısler benı buldu bugun yalnızım ya ofıste. normalde telefon bule calmaz bugun tum buyuk fırmaların sevkıyat yapacagı tuttu..kafamçokkarıştı
patetesli böreğin yapılışı
patetesleri iyice yıkayın 4 e bölün ve haşlayın haşladıktan sonra rendeleyin arada bir kocişinizin size yaptığı jestleri hatırlayınopuyorumnanaktan daha sonra tavada 1 soğan kavurun salça tuz biber ve patetesleri birleştirin ve karıştırın sevgi yi tutkuyu ve aşkı katmayı unutmayın:asigim: daha sonra fırın tepsisini yağlayın yufkaları bol saslayın bir kaç kat yaptıktan sonra harcı araya dökün ve ardından eşiniz ve bebişinizle mutlu bir yuvanın hayalini kurun:CüvCüv: daha sonra geri kalan yufkalarıda soslayıp aynı işlemi yopın 180 derecelik ısıtılmış fırında ustu kızarana kadar pişirin dilim dilim kesin ve kendi ellerinizle kocişinize yedirin arada bir sizde çaktırmadan yiyin afiyet olsun:enbuyukkk:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?