2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbulduk annisleropuyorumnanaktan
benimde canim acayip cilek cekiyodu..bugun buldum ve baya aldim kaydirigubbakcemile2
gerci vakti olmadigi icin pek tadi yok ama rengi yetiyor:kedi:
kizlar bu arada yemek tarifi veriyorsunuz yemek yapabiliyormusunuz??
ben kesinlikle yapamiyorum yaa kokusu mahf ediyor beni ne olursa olsun mafoldumben
ama tuhaf olan baskasi yapsin getirsin hic banamisin demeden yiyorum :kedi:

kim o tirbiyesiz göster banakaydirigubbakcemile3

nerdesin sen yahuu

kım hazırlamıs uklaaaa...

güle güle melis melis

kayınvalidemmmm :teytey:

kavgadan sonra yapılan börek tarifi
allah iyiliğinizi versin hemi
uklacığım tuttum bu lafı

anam malzemeyi bosver tarifini anlat senn yoksa bu malzemeleri alıpp patates böregi deiye yicemmkaydirigubbakcemile3

parcaları bırlestır at fırına afıyetle ye anacım.. ay bu kız ne hazırcı vallahı yaaa.. kocan gelsede bı rahatlasakopuyorumnanaktan

nerden buldun yaa bizede söle..gerci sen almanyadaymıssın naniknanik

ooohhh ne güzel.o zaman bu akşam hepimiz yemekte sizdeyiz sırnaşık şey

Valla ben yapıyorum da yiyorum da..
çok ağır bişi olmadıgı sürece.. ağır kokular rahatsız ediyor beni..
ama onun dışında hiçbirşey beni yemek konusunda engelleyemiyor.
yarın mantı yapacam..
cumartesi dışarı çıktıgımızda pideli köfte yedik mantı aklımda kaldı acil yemeliyim cokacimcoook

kim o tirbiyesiz göster banakaydirigubbakcemile3

nerdesin sen yahuu

kız ınsan kendı kendıne tirbiyesiz der mi hiç.. nasıda bılıon ama kendını dimii..

ayy kafayı yedım bugun ya.. butun sorunlu ısler benı buldu bugun yalnızım ya ofıste. normalde telefon bule calmaz bugun tum buyuk fırmaların sevkıyat yapacagı tuttu..kafamçokkarıştı

daemon kız nasıldi iskender
boğazından rahat geçtimi :sinifsinif:lmaz:

ne etcez canım mazlzemeleri
tarifide ver tabiii
aşk ve sevgi :roflol:kızzz onsuz olmuyormuuu bu sadece kavgadan sonramı yapılan börek tarifi :tomato:

patetesli böreğin yapılışı
patetesleri iyice yıkayın 4 e bölün ve haşlayın haşladıktan sonra rendeleyin arada bir kocişinizin size yaptığı jestleri hatırlayınopuyorumnanaktan daha sonra tavada 1 soğan kavurun salça tuz biber ve patetesleri birleştirin ve karıştırın sevgi yi tutkuyu ve aşkı katmayı unutmayın:asigim: daha sonra fırın tepsisini yağlayın yufkaları bol saslayın bir kaç kat yaptıktan sonra harcı araya dökün ve ardından eşiniz ve bebişinizle mutlu bir yuvanın hayalini kurun:CüvCüv: daha sonra geri kalan yufkalarıda soslayıp aynı işlemi yopın 180 derecelik ısıtılmış fırında ustu kızarana kadar pişirin dilim dilim kesin ve kendi ellerinizle kocişinize yedirin arada bir sizde çaktırmadan yiyin afiyet olsun:enbuyukkk:a.s.

parcaları bırlestır at fırına afıyetle ye anacım.. ay bu kız ne hazırcı vallahı yaaa.. kocan gelsede bı rahatlasakopuyorumnanaktan

ay valla hee..
hiç mi börek yapmadın kız..
malzemelere bakınca anlaşılıyo zaten..
utanmasa gelin siz yapın diyecek :roflol:

ooohhh ne güzel.o zaman bu akşam hepimiz yemekte sizdeyiz sırnaşık şey

bide menüyü say da hepimiz kuduralım burda akşam akşam delikafadulden

ayyy aşkolsunn hepinizi beklerim
şehriye çorbası (naneli bayılırım) ben sipariş verdim de ana yemekte neler var bilemiyorum birde kesin pilav-salata vardır

evet canim almanyadayim ben..
ya bende bulamiyordum aslinda bugun evin arka tarafina pazar kurmuslar orda baktim var kostura kostura almaya gittim kaydirigubbakcemile
benimde sair zamanlarda bulantim falan yok aslinda ama niyese yemek kokusu cok rahatsiz ediyor..hamileligin ilk haftalarinda istanbuldaydik..deniz kenari balik kokusu falan ordan bi kaptim sonrada gecmedi bidaha mafoldumben

özgeciğim bende senin gibiyim valla
bulantılarım geçti hiç yok 1 haftadır
sadece ara ara yanma var onuda soda limonla hallediyoruz
yemek yapmakta hiç sıkıntı yaşamadım zaten ta ilk günümden bu yana

kıs bu yeniden aşık olmuş kocasına :jeyyar: :jeyyar:

kızzzz bende yeni sigorta araştırmalarına başlıycam
bana da bi fiyat çıkart bakemmmmm
neler lazım mail attt

hah işte dedimya bu aşk böcüğü tarifiiii
kavgadan sonra içine bu tip şeyler katınca böle oluyoooakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…