aa mel sizinde mi köpüşünüz varr.. delikafadulden
ay bizim kediş de çok çirkin oldu böyle tüysüz, onu çirkin görceksiniz ama olsun resimlerden biliyonuz güsel halini bebeğimin :1ninca:
Ay canım tuysuz ayrı bı guzel oluyolardaeee
kedimin tüyleri ne zaman 3-4 cm uzarrr :çok üzgünüm:
Selam kızlar! topicinizi gölge gibi sürekli izliyorum :1ninca: ve sizlerden çok şeyler öğrendim şimdiye kadar... size bişey sormak istiyorum;
yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben danimarkadayım ve birçok kişi bunlardan kullanıyor
Türkiye de bir marka buldum
BabyNEO - Ürünler
acaba nasıl kullanışlı mı yoksa dandik bişey mi??
Bizimki annemlerde kalıyor, ben evlenirken annem vermek istemedi, çok alışmıştı. Face de resimleri var kızımın. Özge deme öyle alınacak seninki. O kadar da kötü değildir
aa mel sizinde mi köpüşünüz varr.. delikafadulden
ay bizim kediş de çok çirkin oldu böyle tüysüz, onu çirkin görceksiniz ama olsun resimlerden biliyonuz güsel halini bebeğimin :1ninca:
Selam kızlar! topicinizi gölge gibi sürekli izliyorum :1ninca: ve sizlerden çok şeyler öğrendim şimdiye kadar... size bişey sormak istiyorum;
yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben danimarkadayım ve birçok kişi bunlardan kullanıyor
BabyNEO - Ürünler
yıkanabilir derken bu eskiden kullanılan patiska bezlerdenmi ?
BabyNEO - Ürünler
bak işte gelmesinler sana kedin de çirkin olmuş madem kaydirigubbakcemile3bekleyelim tüyleri uzayınca gelelim olmazmıı :dilcikar:
BabyNEO - Ürünler
sizin kimi hastaydı sımıd
bak işte gelmesinler sana kedin de çirkin olmuş madem kaydirigubbakcemile3bekleyelim tüyleri uzayınca gelelim olmazmıı :dilcikar:
ver kuşum ama telini çeken biyere koyaklinialirimsmileuklaaa patikini veriim mi bugün..
Anaaa ben fuarda görmüştüm, ama herhalde dalga geçiyorlardır diye gidip incelemedim. İii bişey midir acep? Onunla da uğraşılmaz ama çevre kirliliğini de düşününce... Pişik falan yapar mı?
ben bunu alman kanalinda izlemistim.italyanlar kullaniyordu.disi pampers gibi,ici bezden.canim pek kullanisli olacagini zannetmiyorum.tv de gördügümde bebek cis yapti ve kenardan sizdirmisti.tabi yine sen kendin bilirsin.alir bir denersinhayır canım.. aynı pamper gibi bir dış yapısı var ve alt kısmında bir bölme var buraya bu satılan pedleri yerleştiriyorsun ve en dış kısmına yani bebeğin poposunun geleceği yere de özel üretim ince tabaka bez gibi bişey var nu koyuyorsun.. en dışa koyduğun bez tek kullanımlık, onu atıyorsun ama diğerlerini değiştirip yıkayıp tekrar kullanıyorsun... yani benim burada gördüğüm böyle bilmiyorum verdiğim linkdeki de böyle mi?
saol yiirummmmbilmiyorumkismileBu arada uklanın bozdugu lıstemizi duzelttım
ver kuşum ama telini çeken biyere koyaklinialirimsmile
ayy kıyamam ona benn yerim onuuBizimki annemlerde kalıyor, ben evlenirken annem vermek istemedi, çok alışmıştı. Face de resimleri var kızımın. Özge deme öyle alınacak seninki. O kadar da kötü değildir
Ay canım tuysuz ayrı bı guzel oluyolar
sende alısırsın zamanlar
bır ayı gecer sanıyorum
ılk kez mı kestırdınız..
ya ama edıt dedım renklenmeyenlerı renklendırdım yın eedıt yapınca lıste gıdıyo kazenle bı goruseyım bensaol yiirummmmbilmiyorumkismile
ayy kıyamam ona benn yerim onuu
böle de çok tatlı ama eski havası kalmadı işte
zaten ben de alıştım gibi sanki şimdi biraz
eskiden ağır ablaydı
şimdi böyle zıpır bir hali oldu
üşür diye korkuyorum ama ev pek soğuk değil Allahtan
ilk kez kestirdik canım evet ya
çok etkiledi beni duygusal olarak nedense
ağladım hep
canım kullanışlı olabilir ama çalışan biri olarak tercih etmem şahsen. bir de bez yıkamakla uğraşırsam yandım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
noluyor yaa 2 saat kaybolduk hemen kısırlar dolmalar ev gezmeleri muhabbeti olmuş.
bencede pembiki dinleyin kedisi çirkin özgenin gitmeyin bu hafta sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?