mafoldumbenbenim hala bulantılarım var 11 . haftadayım ama hala var ne zaman geçecek acaba:uhm:özgeciğim bende senin gibiyim valla
bulantılarım geçti hiç yok 1 haftadır
sadece ara ara yanma var onuda soda limonla hallediyoruz
yemek yapmakta hiç sıkıntı yaşamadım zaten ta ilk günümden bu yana
kıs bu yeniden aşık olmuş kocasına :jeyyar: :jeyyar:
parcaları bırlestır at fırına afıyetle ye anacım.. ay bu kız ne hazırcı vallahı yaaa.. kocan gelsede bı rahatlasakopuyorumnanaktan
kız ınsan kendı kendıne tirbiyesiz der mi hiç.. nasıda bılıon ama kendını dimii..
lülülülülülü
ayy kafayı yedım bugun ya.. butun sorunlu ısler benı buldu bugun yalnızım ya ofıste. normalde telefon bule calmaz bugun tum buyuk fırmaların sevkıyat yapacagı tuttu..kafamçokkarıştı
daemon kız nasıldi iskender
boğazından rahat geçtimi :sinifsinif:lmaz:
patetesli böreğin yapılışı
patetesleri iyice yıkayın 4 e bölün ve haşlayın haşladıktan sonra rendeleyin arada bir kocişinizin size yaptığı jestleri hatırlayınopuyorumnanaktan daha sonra tavada 1 soğan kavurun salça tuz biber ve patetesleri birleştirin ve karıştırın sevgi yi tutkuyu ve aşkı katmayı unutmayın:asigim: daha sonra fırın tepsisini yağlayın yufkaları bol saslayın bir kaç kat yaptıktan sonra harcı araya dökün ve ardından eşiniz ve bebişinizle mutlu bir yuvanın hayalini kurun:CüvCüv: daha sonra geri kalan yufkalarıda soslayıp aynı işlemi yopın 180 derecelik ısıtılmış fırında ustu kızarana kadar pişirin dilim dilim kesin ve kendi ellerinizle kocişinize yedirin arada bir sizde çaktırmadan yiyin afiyet olsun:enbuyukkk:a.s.
ay valla hee..
hiç mi börek yapmadın kız..
malzemelere bakınca anlaşılıyo zaten..
utanmasa gelin siz yapın diyecek :roflol:
mafoldumbenbenim hala bulantılarım var 11 . haftadayım ama hala var ne zaman geçecek acaba:uhm:
aman olsun
allah bozmasın
geliyo kızz 2 gün kaldıı azıcık daha dayanınkaydirigubbakcemile3
yok valla ne yalan söyliyim yapmadım en son kücükken babannem yapar bende yufkalaro parcalıyıp kacardımkaydirigubbakcemile3..bir tek yufka parcalama becerisini geliştirdimkaydirigubbakcemile3
jelebi kocişim gelsin ozamn ararsınız bni hıh:dilcikar:
tubicik malzemeleri aldın
tarifide kaptın
hele yarın buraya gelip yapmadım de
seni gırtlaklarım valla
yok yafrrimm eksik malzeme varr yarın yapamam..kocişim gelince alısverişe gitcez ozamn tamamalar yapar burayada resmini koyarımmm hıh
güle güle uklaa cayada beklerizkaydirigubbakcemile3
işte bak bak.. zavallı babaannesine bile neler çektirmiş..
kızdan tarifi aldın.. heeee.. sanki yapacan..
bide eveett kocanın gelmesine az kaldı... :jeyyar:
büyük buluşmaya son 2 :jeyyar:
:mymeka: sakın aşkı tutkuyu sevgiyi marketten alam deme
:mymeka: sakın aşkı tutkuyu sevgiyi marketten alam deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?