2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mexelina yazdığımı görmedin sanırım

sen hangi hastaneye kontrole gidiyorsun ??

bende oldum aşı.bu aşı hamileyken olunabilecek bir aşı.panik yapmaya hiç gerek yok bence.
allaha emanet meleklerimiz.

valla teorik olarak 8 haziran, yani 40 hafta o zaman doluyor. Ama ben sezaryen düşünüyorum, yani biraz erken alınacak. Genelde 38. haftada felan oluyormuş ki sanırım o da mayısın 28 i gibi olur. Bu durumda ben de 14 mayıs da izine ayrılmayı planlıyorum. Tabii tam tarih dr randevusu ile kesinleşecek.

iyi canım bebeklerimizi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.Benim ikinci bebeğim olacak.ilki sezeryan olduğu için doğal olarak ikincide sezeryan olacak.benim ki de 28 hazirana geliyor .sezeryan olacağı için daha erken olur tabii

mexelina yazdığımı görmedin sanırım

sen hangi hastaneye kontrole gidiyorsun ??

canım yazmıştım ama :(

Saol canım doktorumu sabahın köründe aradım allahtan ilaç tdavisi gerekmedi sadece batikonla sil yeter dedi Allahtan. Ben yeditepe üni. hastanesine gidiyorum. Özel sağlık sigortamız var ve çok...

Günaydın

günaydın canım :) bugün benim ve bebeğim için dua edin .

Eski br hastalığım bartolin kistim(Bartolin Kisti ,Bartholin Absesi ve Tedavisi" doktor nevra) 2-3 gündür tekrar edecek gibi geliyordu ve sonunda dün akşam fark ettim ki başlamış allahtan dün kendiliğinden boşaldı geçmişte 1 kez de cerrahi operasyon geçirmiştim hala tekrar ediyor antibiyotik başlamam gerekiyormu bilmiyorum bugün doktorumu arayacağım bu hastalıktan nefret ediyorum.ve her olduğunda dünyam başıma yıkılıyor gibi hissediyorum :(

geçmiş olsun canım bende bikere beze olmuştu doktorum aynen verdiğin likteki açıklamayı yapmıştı, salgılar dışarı atılamamış bezeler oluşturmuş diye
bi krem verdi 3 güne kalmadan geçti
cerrahi müdehale büyüklüğüle alakali sanırım
ama o küçük bezenin verdiği rahatsızlık acı fenaydı
acil şifalar diliyorum

canım yazmıştım ama :(

Saol canım doktorumu sabahın köründe aradım allahtan ilaç tdavisi gerekmedi sadece batikonla sil yeter dedi Allahtan. Ben yeditepe üni. hastanesine gidiyorum. Özel sağlık sigortamız var ve çok...

ben görmemişim o zaman :kedi:
bende maltepe üniversitesine gidiyorum. evime artık ters ama doktorumdan memnunum çok sakin ve şeker bir insan

gunaydın kızlar nasılsınızz..
ben pek iyi diilimyaa gece kabuslar gordum cok kotuydu aglayarak bagırarak uyandım esım olmasa korkudan olurdum heraldee hep böle oluyorum gecelerı ya kabus gorup uyanıyorm yada bacagım kasılıyor off yaaaa ...sonrada gunum felc gecıyor:(

Günaydın

geçmiş olsun canım bende bikere beze olmuştu doktorum aynen verdiğin likteki açıklamayı yapmıştı, salgılar dışarı atılamamış bezeler oluşturmuş diye
bi krem verdi 3 güne kalmadan geçti
cerrahi müdehale büyüklüğüle alakali sanırım
ama o küçük bezenin verdiği rahatsızlık acı fenaydı
acil şifalar diliyorum

sağol canım akşam boşaldı allahtan sabahta doktoru aradım ilaça bile gerek duymadı :)

canım boşuna stres yapmışsın. Bu yıllardır uygulanan rutin bir uygulama. Hiç bir yan etkisi yok. Tüm doktorlar da öneriyor. Zararı yok. Mesela sen yaptırmasan ve evde konserve, salça kutusu açarken elini kessen daha çok risk almış olursun. Veya toprakla uğraşırsan... Tüm doktorlar yapılmasının zararı olmadığı konusunda hem fikir. Sıkma boşuna canını...

Haklısın evet insan kendinden önce yavrusunu düşünüyo ya ona bişey olursa diye Allah korusun hepimizin meleklerini:Saruboceq:

gunaydın kızlar nasılsınızz..
ben pek iyi diilimyaa gece kabuslar gordum cok kotuydu aglayarak bagırarak uyandım esım olmasa korkudan olurdum heraldee hep böle oluyorum gecelerı ya kabus gorup uyanıyorm yada bacagım kasılıyor off yaaaa ...sonrada gunum felc gecıyor:(

Benimde geceleri baldırlarımın içinde çok fena bi kasılma bi ağrı oluyor

ben görmemişim o zaman :kedi:
bende maltepe üniversitesine gidiyorum. evime artık ters ama doktorumdan memnunum çok sakin ve şeker bir insan

doktor çok önemli ben ilk bu hastande başladım her hastalıkta gitmye ilk başlarda indirimim var diye gidiyordum sonrada alışkanlık oldu :) gerçi şimdi sigorta karşılıyor :) ve e-5 üzerinde ulaşım rahat diye tercih ettik .

bende bu yeditepe hastanesini çok beğeniyorum bi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı doğum ücretleri ne kadar acaba ben biraz yüksek olduğunu düşündüğümden gitmedim hiç keşke bende sağlık sigortası yaptırsaydım şimdi çok pişmanım bilmiyorumkismile

günaydın kızlar .. meloş akşam migrosa gelemiyorum çünkü burdan bana taşınmam için koli ve baskısız gazete kağıdı ayarlayacaklardı dün akşam için.ama bu aksama kaldı o sebeple elimde onlarla gelemem oraya.eve gidip de cıkamam annem de evde olacak ben gittiğimde zaten.kısmet.

bende yeditepede hematoloji bölümüne gidiyorum 2 aydır
personel ve doktor iyi gibi
mexelinamislina senin kadın doğum doktorunun adı ne
aklımda bulunsun

Back
X