2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyy delisin nan sen biri görse ne der yöneticilerden
kaldırım bunu bennn

[/url][/IMG]

hala yan gelip yatıyo sıpammmmmmmmmmmmmmmmmmm

düngece rabbim tüm bebeiş isteyenlerin kucaklarını doldursun diye dua ettim herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim :Saruboceq:
ayy yerim onu ben maşallahhhh
rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım

esmer ve sinemis hoşgeldiniz
hoşbulduk tatlım saol

alba2009, archimim, bal kavanozu, casper33, CLeOpaTRa, dilekdilek, elhamraaa, gunesim, leach, melmea, mexelinamislina, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, ukla

teyzoşlar oğlum hepinizi öpüyoooooo kocamannnnnnn :))))
Bizde öptük en kokulusundan oğlunu

[/url][/IMG]

maşallah maşallah

düngece rabbim tüm bebeiş isteyenlerin kucaklarını doldursun diye dua ettim herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim :Saruboceq:
amiiiiin
esmer ve sinemis hoşgeldiniz
bende hoşgeldimbayanssulusmile

hoşbulduk canım naıslsın ŞenizŞeniz

ayy yerim onu ben maşallahhhh
rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım

hoşbulduk tatlım saol

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alba2009, archimim, bal kavanozu, casper33, CLeOpaTRa, dilekdilek, elhamraaa, gunesim, leach, melmea, mexelinamislina, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, ukla

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda oğluşun için canımmmm

[/url][/IMG]

MAŞALLH CNM BENMKIDE HALA BÖLE YAN YATIYOR NEZMN DONCEKMIS BUNLAR EHEHEHE:) BUARADA BENDE DUA ETTIM HATTA BIKAC OZEL İSİM VARDI ONLARADA ETTIM İNŞALLAH ALLHIM KABUL EDER

en sağ üstteki ukladelikafadulden

kaldırım bunu bennn

BUNEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAboshayallersmile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda oğluşun için canımmmm

ohh saolasın teyzoş sende bugün oğlum öpücük komasına girdi valla teyzoşlar saolsun sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

Bizde oğluşunu öpüyoruz canım :)

:Saruboceq:
MAŞALLH CNM BENMKIDE HALA BÖLE YAN YATIYOR NEZMN DONCEKMIS BUNLAR EHEHEHE:) BUARADA BENDE DUA ETTIM HATTA BIKAC OZEL İSİM VARDI ONLARADA ETTIM İNŞALLAH ALLHIM KABUL EDER

BUNEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAboshayallersmile

amiiiiiiiiiiiiinnnnn canım inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canları nezaman isterse ozaman dönecekler sanırım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

höyttttttttttttt

meşaşlarımnana oynanaıyor

kaldırım bunu bennn

e yuh yıurum seninkiler neydibilmiyorumkismile
alt sağdaki sarı elh :1ninca:
cıx o sensin
ohh saolasın teyzoş sende bugün oğlum öpücük komasına girdi valla teyzoşlar saolsun sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

sinemis hoşgeldin yıurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…