kızıl mı yok artık
anauumm kızıl yapsana
ben dün bizim deli kızlardan özendim yaptım
kursağımda kaldı
bizimki tınlamadı bile
üzüldümmafoldumben
aaaa gıcık bilmiyorumkismile
kendi rengine boyabilmiyorumkismilekızıl mı yok artık
bu üşengeçlikle bide onna uğraşcam laelaelaelaelae
:roflol:İNDİM HAVUZ BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİT KIS ÇIKTI KARŞIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEVDA NEDİR BİLMEZDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM O GETİRDİ BAŞIMAAAAAAAAAAAA ALLAHA ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GELEMEM BEN GİDEMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNN HERGÜZELE GÖNÜL VEREMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SABAHLAR OLMASIN TEY TEY TEY zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
Kizlar az onceki bana gelen maile bakin: :roflol:
Dünya nüfusuna göre her kıza 2 erkek düşüyormuş.
Benin HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun...
Kizlar az onceki bana gelen maile bakin: :roflol:
Dünya nüfusuna göre her kıza 2 erkek düşüyormuş.
Benin HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun...
[/QUOT:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
İNDİM HAVUZ BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİT KIS ÇIKTI KARŞIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEVDA NEDİR BİLMEZDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM O GETİRDİ BAŞIMAAAAAAAAAAAA ALLAHA ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GELEMEM BEN GİDEMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNN HERGÜZELE GÖNÜL VEREMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SABAHLAR OLMASIN TEY TEY TEY zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
ivet kayferengi yapcam bilmiyorumkismilekendi rengine boyabilmiyorumkismile
yap yiirum hem bidaha boya derdin olmaz rahat edersin doğuma gidincedeivet kayferengi yapcam bilmiyorumkismile
efet ben de aynı düşüncedeyim. birdaha boyaynan uğraşmak istemiyorum valla..yap yiirum hem bidaha boya derdin olmaz rahat edersin doğuma gidincede
elifzelden yağmuramı bu şarkııııbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_coolh oh yandannnnnnn
anauumm kızıl yapsana
ben dün bizim deli kızlardan özendim yaptım
kursağımda kaldı
bizimki tınlamadı bile
üzüldümmafoldumben
hee yazdı eşşeközgeee geçen gün sen mail atmıştın eşine ses çıktımı kız ben geçmşi okumadım yazdıysanda
bizimkide yerim ben kızımı mektupda yazmış diye geldi ama eli boş geldi diyorki ben sıramı bekliyorum daha benim alacağım çok ıvır zıvıra para harcamıyoum odasıydı pusetiydi arabasıydı bunları ben alacam hep kim alacak dedi
bende dedimki alacan tabi onlar zoraki alınacaklar dedim ben ufak tefek oyuncak falan dedim öylesine dedim ama başladığımız yere geri döndük anlayacağın
:1shok: :1shok: :1shok:HERKESE HERKESEEEEE AMANNNNNN YANDAN OTURANIN POPOSUNA TOPLU İĞNE BATMASIN CANIM OLSUN HAMİŞSİNİZ OTURDUĞUNUZ YERDEN HAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
elifzelden yağmuramı bu şarkııııbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_coolh oh yandannnnnnn
valla benımkıde iyimı yazmıs kotumu anlamadım yafsss
cevap su:
Oğluşum sen merak etme ben anacına birömür bakar korur severim sen ne istersen getiririm ben sana. Sonrada not dusmus bana bizim cocuk felaket becerıklı ve zekı olacak heralde dimi karıcım baksana dogmadan msj bile çekiyor anası na cekmıs vs vs
yanı bastan guzel bişi yazıyn sonradaaa bozuyor saf koca gıcık kocaa
bende sınırlendım cevap yazdım tekrar
''babacım ayıp ama annemle hergun dıalog halındeyım senınlede baglantı kurmaya calısıyorum buarada odamıda artık yavas yavas hazırlamaya baslayın heran suprız yaapbılırım sıze dıyeeee''
herkese herkeseeeee amannnnnn yandan oturanın poposuna toplu iğne batmasın canım olsun hamişsiniz oturduğunuz yerden haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
:1shok: :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?