biz dün akşam daeyle buluştuk ben kızımın patiklerini aldımanaauummmm hihoyyyt hihoyyyt
ekibi 4 ledik sempatiksalakcinni
dae de gelirse 5 olces aklinialirimsmile
off yaa valla iice kafam karstııı tamam işte 24+3 okaaaa yaa soranlara öle solıcem ben yetr ayı napcammm nasıllsa kusuyrm sonctaaa
ben ben benbilmiyorumkismile
7. ay bitiyo o zaman.. sempatiksalakcinni
onlar napıyo biliyon mu
ilk 2 haftayı döllenme sürecini fln katmadan hesaplıyorlar
normalde de 9 ayda değilde 9 ay 10 günde fln doğuruyoruz ya öle düşün sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3deli yaaa
kızz dün koçişle konuştummm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pazar günü geliyommmmmmmmm ama bu gece kaynanamgile gitmek şartıynan
akşama mantı yiycikteeeeeeecokacimcoook
elhamra aldınızmı siz odayı ayyyy hayırlı olsun canım hemencik geliverir inşallah. bende merak ettim şimdi sizin odayı.
bacım herkes almış bile ben daha karar aşamasındayım
elhhh kızının odası mı gelmiş gııı
ne güseell
benimki de haftaya gelecek
evet evettttzemuszemus:roflol: :roflol: :roflol:
ellhhhh bilmiyorumkismile
sennen de kamera yoluynan mı bağlansak..
aaa kızlar evden topiğe bağlanır hava atarız bi ara sempatiksalakcinni
artik biri sana kac aylik oldun diye sordugunda sende sarteller atiyormus.
Yeter artık uleyn bı ınsanın ustune bukadar gelınmez kı!!! Alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
diye sacini basini yolmaya basliyormusun, millet de bu giz hamilelikten cildirdi diyormus. :roflol:
bilmiyorumkismileben doğurmuycam vazgeçtim, zaten bende geç doğmuşummm 10. ay bitiyodu nerdeyse dedi annem dr artık gelde alalım demiş :CüvCüv:sırnaşık şey7. ay bitiyo o zaman.. sempatiksalakcinni
onlar napıyo biliyon mu
ilk 2 haftayı döllenme sürecini fln katmadan hesaplıyorlar
normalde de 9 ayda değilde 9 ay 10 günde fln doğuruyoruz ya öle düşün sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-:roflol:Artik biri sana kac aylik oldun diye sordugunda sende sarteller atiyormus.
YETER ARTIK ULEYN BI INSANIN USTUNE BUKADAR GELINMEZ KI!!! alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
diye sacini basini yolmaya basliyormusun, millet de bu giz hamilelikten cildirdi diyormus. :roflol:
gelmeyene mama yok sempatiksalakcinnibiz dün akşam daeyle buluştuk ben kızımın patiklerini aldım
yaaaa çok güzeller valla koçiş bayıldı pek marifetli züt annen diyor kızımakaydirigubbakcemile3
benim evde bi poşet yün var güya patik örcektim beceremedimmm bilmiyorumkismile
yeşiili bi ip var ondan şu balonla yapılan avize istiyom daeme versem yaparmı acep
perdemin rengi:uhm:
dae dediki gelmeye çalışacakmış ama gelemezse mamalardan getir bana didisempatiksalakcinni
eee o kaaa olsun sempatiksalakcinniPROF.DR ÖZGECAY:d
ya sizin odalar ne kadar erken geliyo böyle ben geçen hafta almaya gittiğimde kız yapım süresi 45 gün deyince acelesi yok nisanın 15inde gelsin dedim geçmi oluyoki ?
yok be canımya sizin odalar ne kadar erken geliyo böyle ben geçen hafta almaya gittiğimde kız yapım süresi 45 gün deyince acelesi yok nisanın 15inde gelsin dedim geçmi oluyoki ?
nan mannak karıııı ne bu lennnnnnnnnnnnnnnnnnTişkür kuşumopuyorumnanaktan
kesin benimkide haftaya gelirbilmiyorumkismile
Anam heccc merak etme sen gidip bakip siparis etmisin ve 45 gune gelecek.
Daha biz cikip bakmadik bile esim bi arkadasina borc verdi o yuzden gelecek ayin sonundan
sonra bakmaya cikacagiz, hea birde sabah ceza yedi sanirsam dogumdan sonra alicaz esyalarimizi. :roflol::roflol:
Saka bir yana dert etme canim, siparis verdikten sonra gelir nasil olsa birazcik erken birazcik gec hic fark etmez.
güneş canım merak etme benimde azaldı ama genede durmadı kusmalarım en azından öğlenleri ve akamları yok artık ama bu halde gene 8 kilo almışım . sen kaç kilo aldın canım. gerçi arkadaşlar diyo sen doğuma giderkende kusarsın diye dalga geçiyolar benle
bilmiyorumkismileben doğurmuycam vazgeçtim, zaten bende geç doğmuşummm 10. ay bitiyodu nerdeyse dedi annem dr artık gelde alalım demiş :CüvCüv:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?