benımde bır tarıfım var.. önce yufkaları üzt üst koyuyoruz sonra ortadan ıkıye kesıyoruz,her bır parcayı ayırıp ayrı bır kapta hazırladıgımız sıvı yaglı sütü yufkalara tek tek sürüyoruz bıraz bol sürüyoruzkı kuru olmasın ondan sonracıma ıcıne patası haslayıp ezdıkten sonra ıcıne her türlü baharat olabılır malzemeyı hazırlayıp yufkanın ıcın tek sıra seklınde koyduktan sonra sıgara böregı sara gıbı sarıyoruz.. sardıktan sonra onuda kendı eksanın sarıyoruz .. üzerıne de yogurt un ıcıne yag koyup üzerıne döküyoruz ... vee fırına verıyoruz.. afıyet olsun..:icecream:
slm kızlar uzun zamandır yazmadım.geçen hafta 3 gün hastanede yattım. düşük tehlikesi atlattık. ama bebişim bana tutundu, gitmedi. 1,5 ay raporluyum. devamlı yatcam. eşim bugün bilgisayarı yatağıma ayarladı anca yazıyorum.
tam 2 ünite kan kaybettim. doktorum bir mucize diyor tutunmasına.ben o minik, yanıp sönen, benim için atan kalbe aşık oldum.onsuz yapamazdım. allahım bize bağışladı bebişimizi.çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın.
valla ben pek takmıyorum GDO ya filan
onun adını yeni duyduk ama kimbilir kaç yıldır birlikteyiz
valla ben pek takmıyorum GDO ya filan
onun adını yeni duyduk ama kimbilir kaç yıldır birlikteyiz
kızlar birde şaşırıp kaldıım o kadar çok şey olduki. sabahın 6 sında kanamayla gittik hastaneye. dr ultrasondan baktı düşük başlamış dedi. kürtaj yapacağız dedi. ben doktorum gelsin o baksın dedim.dr da sorguluyor beni, kaç kere özeline gittin 1 sefer mi filan diye sorular sordu.sonra sağlık güvencemi sordu. bende emekli sandığı dedim. memurum dedim. hemen tavrı değişti.doktorum geldi ve ultrasona aldı bebeğin kalbi atıyor dedi. sevinçten deliye döndük.anne olmayı ilk kez hissettim.
slm kızlar uzun zamandır yazmadım.geçen hafta 3 gün hastanede yattım. düşük tehlikesi atlattık. ama bebişim bana tutundu, gitmedi. 1,5 ay raporluyum. devamlı yatcam. eşim bugün bilgisayarı yatağıma ayarladı anca yazıyorum.
tam 2 ünite kan kaybettim. doktorum bir mucize diyor tutunmasına.ben o minik, yanıp sönen, benim için atan kalbe aşık oldum.onsuz yapamazdım. allahım bize bağışladı bebişimizi.çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın.
ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
BU AKSAM SENI NETTE GORMIYIM DEMEDIMMIII BENNN..
döverim seni he senın bu aksam onemlı ıslerın var..
ay benım kocişinde ısı uzun surmus yıne bı saat bosuna beklıycem burda of yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?