2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar uzun zamandır yazmadım.geçen hafta 3 gün hastanede yattım. düşük tehlikesi atlattık. ama bebişim bana tutundu, gitmedi. 1,5 ay raporluyum. devamlı yatcam. eşim bugün bilgisayarı yatağıma ayarladı anca yazıyorum.
tam 2 ünite kan kaybettim. doktorum bir mucize diyor tutunmasına.ben o minik, yanıp sönen, benim için atan kalbe aşık oldum.onsuz yapamazdım. allahım bize bağışladı bebişimizi.çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın.

kızlar birde şaşırıp kaldıım o kadar çok şey olduki. sabahın 6 sında kanamayla gittik hastaneye. dr ultrasondan baktı düşük başlamış dedi. kürtaj yapacağız dedi. ben doktorum gelsin o baksın dedim.dr da sorguluyor beni, kaç kere özeline gittin 1 sefer mi filan diye sorular sordu.sonra sağlık güvencemi sordu. bende emekli sandığı dedim. memurum dedim. hemen tavrı değişti.doktorum geldi ve ultrasona aldı bebeğin kalbi atıyor dedi. sevinçten deliye döndük.anne olmayı ilk kez hissettim.

saol kusummmm yapcam verdiginz tariflerii hepinizden azıcık birseyler eklicem ..bi malzemeleri alayımdaa

hayatınızda pattesli börek görün hıh:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

gecmniş olsun vw gözünaydın himerosss..daha bir sıkı sarıl bebegine

canım ya cok duygulandım .İyi olmanıza sevindim çok dikkat et kendine kaç haftalıksın

kızlar bu nt testi(ense kalınlığı ) için gideceğim ayın 5inde karından bakılıyor diyin bana lütfen ((( bide kan testi filanda yapılıyor mu ogün aç karnına mı olmalıyım bişey demedi doktor bana benimde aklıma gelmedi sormak

YUH!! Nekadar sinirlendim varya, nedemek pat diye dusuk baslamis kurtaj yapalim sonra bebeginin saglikli olmasi kalbi atmasi, manyak mi bu doktor vallaha cok sinirlendim ha.

canım maalesef dr lar para delisi olmuş. ben doğumhanedeyken eşime eşin düşük yapıyor demişler. kürtaj yapılacak demişler. yazık eşim hüngür hüngür ağlamış. gece 2 de annem geldi yanıma. burdada kimsemiz yok. eşim de yanımda kalamıyor. çok zor inanın çok zor. iğneden korkan ben kaybetmenin korkusuyla oluk oluk akan kanları görmezden geldim bebeğim diye çırpındım.inşallah beni bırakmaz bebeğim. c.tesi günü dr um kese içindeki su artmış dedi.gelişme var dedi. ama hep tetikteyim.
normalde sabah eşim işe giderken kalkmam. eşim arabaya inmiş anahtarı evde unutmuş. bana sabah tlf etti. anahtarı balkondan at dedi. bende o sebeple kalktım ve gördüm. allah bizi bi şekilde uyardı. inşallah 9 ayımı tamamlarım. onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam kızlar. çok sabırlı ve güçlü bir bebek o. kalp atışlarını gördüğüm an. beni ne kadar çok seviyor bırakmamış dedim. beni çok sevdiğini ayrılmak istemediğini biliyorum.aşığım ona.. allahım bizi ayırma

hımeros canım coook gecmıs olsun.
. ne dıcemı bılmıyorum acıkcası cok duygulandım
ınan gözlerım dolu dolu suan .
bır bedende atan ıkı kalp ve o mınıcık yürek bıze
muhtac onu kaybetmek gercekten yıkar ınsanı
ama bebegın sana tutunmus insallah hıc bırakmaz
Allah ım hepımızın bebıslerını bıze bagıslasın
:ecrin_bebek:..

çok geçmiş olsun himeros çok dikkat et kendine allah bebişlerimizi bize bağışlasın, umarım yaşadığın korkuyu allah sana tekrar yaşatmaz... tabi bize de...

kıs 5 saat önemli iş olur mu kaydirigubbakcemile3
geldik işte bıcı bıcı yapıp

himeroscum..
okudum yazdıklarını çok üzüldüm..
işte böyle doktorlar var su hayatta maalesef.. insanların duygularını önemsemeden, sırf aceleyle bi sonuca varmak için, emin olmadan, kafalarından atarak böyle hayati bir karar verebiliyorlar..
ben eminim ki bu insanlar, sırf annelerin kanamaları var diye, olayı düşük sanarak kimbilir kaç capcanlı bebeğin canını aldılar..
bir de bunlar yemin ediyorlar bu meslege baslarken..
bunlara bırak doktor demeyi insan bile dememek lazım..
yazıklar olsun..
canım üzülme.. bebişin sıkı sıkı tutunacak sana.. bu pisliğin söylediklerini duyunca hatta daha bir sıkı tutunmustur sana..
sen pozitif düşünmeye devam et..

himeroscum..
işte böyle doktorlar var su hayatta maalesef.. insanların duygularını önemsemeden, sırf aceleyle bi sonuca varmak için, emin olmadan, kafalarından atarak böyle hayati bir karar verebiliyorlar..
ben eminim ki bu insanlar, sırf annelerin kanamaları var diye, olayı düşük sanarak kimbilir kaç capcanlı bebeğin canını aldılar..
yazıklar olsun..
canım üzülme.. bebişin sıkı sıkı tutunacak sana.. bu pisliğin söylediklerini duyunca hatta daha bir sıkı tutunmustur sana..

himeroscum..
yazıklar olsun..

himeros, yaşadıklarını okuyunca inan çok etkilendim. Umarım meleğin sana sımsıkı tutunur ve onu sağlıkla kucaklarsın. Kendi doktorunu istemekle meğer ne hayati bir yanlıştan donmussun. Senin için dua edicem bol bol dinlen cnm.

off çok geçmiş olsun. allahtan bebeğin yaşıyor sende sağlıklısın.
benimde kanamalarım var ve bu yüzden yüreğim ağzımda bir aksilik çıkacak diye ama bebeklerimiz bizden daha dayanıklı
biz onlardan vazgeçsek bile onlar bizden vazgeçmiyorlar. allah onlara da bizlere de uzun ömürler versin
umarım bir daha bunları yaşamazsın. kendine dikkat et sakın yorulma ve üzülme

günaydııınn hihoyyyt
yine açılışı ben yapıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…